השאלון השבועי- יום רביעי

purple rain2

New member
../images/Emo172.gifהשאלון השבועי- יום רביעי../images/Emo70.gif

באיחור של יום, בגלל שאלון ההיכרות של אתמול
וזו הזדמנות טובה להגיד שנראה לי שמאחרי הפרק הבא אפשר להתחיל לשחק החוליה החלשה! בזמנו עדי אמרה שהיא תיקח את זה על עצמה אבל לא ראיתי אותה בפורום בימים האחרונים אז אם מישהי אחרת רוצה להתחיל עם זה... נראה לי שמיום ראשון
שם פרטי: כינוי: זכר/נקבה: הפדיחה הכי גדולה שלך: הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת: מי סיפר לך אותה אילו היית יכול בעל-חיים,איזו חיה היית? ולמה? ארטיק אהוב גלידה אהובה מסטיק אהוב יש בעלי חיים כמה איזה מה השעה מתי בפעם האחרונה... אכלת פיצה חיבקת מישהו הסתכלת בשעון שאלו אותך מה השעה שתית מים קיללת מישהו לבשת חולצה לבנה לבשת מכנס ג'ינס היית בקניון היית בחו"ל היית במסיבה אחרת לבית הספר מורה שלחה אותך להרשם על חוצפה מה עשית ב... שעה האחרונה שניה האחרונה האם אתה אוהב... את עצמך את החיים את הבית שלך את ההורים שלך את בית ספר את הסקר הזה את איך שאתה נראה את התוכנית 'בוב-ספוג' אבטיח את הים את הבריכה את השיער שלך את הגובה שלך ענבים את החורף את הקיץ 'הטופ מודל הבאה' את ערוץ MTV את הסתיו את האביב את ארץ ישראל את הרחוב שלך את השכונה שלך אם נמאס לכם שאני שמה שאלונים, אמרו נא.

purple rain2

New member
פאקהפאקהפאקה../images/Emo26.gif

רק שתדעו שלא אני זו שהמציאה את השאלון
שם פרטי:
הילית כינוי:
היליתוש?
זכר/נקבה:
הפדיחה הכי גדולה שלך:
וואלה ת'אמת לא זכורה לי אחת ספציפית הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת:
כנ"ל מי סיפר לך אותה אילו היית יכול בעל-חיים,איזו חיה היית?
אמממ חתול? ולמה?
כי הם מושי כאלה
ארטיק אהוב
מגנום שוקולד, או בעצם כל דבר משוקלד גלידה אהובה
אממ האמת לא טעמתי יותר מדי פעמים, אבל ריבת חלב אני אוהבת מסטיק אהוב
לא מתה על מסטיקים, אז MUST טוטי פרוטי יש בעלי חיים
נופ כמה
נקסט איזה
נקסט מה השעה
10:27 מתי בפעם האחרונה... אכלת פיצה
וואי לפני הרבה זמן...
חיבקת מישהו
אתמול? הסתכלת בשעון
עכשיו
שאלו אותך מה השעה
קודם, כשהייתי בבי"ס שתית מים
לפני כמה דקות, כשהגעתי הבייתה קיללת מישהו
בטח לא לפני יותר מדי זמן
לבשת חולצה לבנה
אממ מתישהו השבוע לבשת מכנס ג'ינס
וואי זה כבר הרבה זמן היית בקניון
כנ"ל היית בחו"ל
מאוקטובר היית במסיבה
ריקודים? אחרת לבית הספר
כבר אין לי בי"ס הרבבבבבבה זמן
מורה שלחה אותך להרשם על חוצפה
בחיים לא
מה עשית ב... שעה האחרונה
באתי הבייתה והתיישבתי ליד המחשב שניה האחרונה
הקלדתי האם אתה אוהב... את עצמך
ככה ככה
את החיים
תלוי מתי שואלים אותי
את הבית שלך
מאוד, במיוחד את החדר שלי
את ההורים שלך
אמא כן, אבא פחות
את בית ספר
בעעעע שונאת!
את הסקר הזה
הוא נחמד
את איך שאתה נראה
יכול להיות יותר טוב
את התוכנית 'בוב-ספוג'
מודה ומתוודה: לא רואה
אבטיח
אוהבת, אבל רק בלי גרעינים, אפילו הלבנים את הים
אוהבת מאוד, אבל הולכת לעיתים רחוקות מאוד את הבריכה
לא אוהבת. משעממת. את השיער שלך
אוהבת
את הגובה שלך
אלוהים לא יכל לעשות אותי גבוהה יותר בכמה סמ'?
ענבים
אוהבת, אבל לא את המצ'וקמקים
את החורף
אוהבת מאודדדדדדדדדדדדד
הלוואי שהיה חורף כל השנה
את הקיץ
מתעבתתתתתתת
מה טוב בזה, מה?! 'הטופ מודל הבאה'
נחשו לבד
את ערוץ MTV
פעם הייתי מכורה, עכשיו כבר יש שם יותר ריאליטי ממוסיקה. את הסתיו
עדיף מהקיץ
את האביב
כנ"ל
את ארץ ישראל
אה
את הרחוב שלך
אין לי טענות
את השכונה שלך
אמממ מבחינת רחובות היא אחלה
אם נמאס לכם שאני שמה שאלונים, אמרו נא.

angel of dead

New member
../images/Emo12.gifשאלון שבועי

שם פרטי:לי כינוי:לי נקבה הפאדיחה הכי גדולה:לא עולה לי כלום עכשיו,אבל היו הרבה. הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת:אין לי כוח לכתוב עכשיו מי סיפר לך אותה:חברה אם הייתי בעל חיים הייתי-נמר? ולמה-כובע ארטיב אהוב-הכל,גלידה אהובה-הכל,מסטיק אהוב-בטעם דובדבנים יש לי-כלב(שניראה כמו חתול)
מתי בפעם האחרונה-עשיתי את הרוב,אין לי כוח לפרט בשעה האחרונה השתעממתי למוות,ישנתי אני אוהבת את כולם-וכולם אוהבים אותי
נ.ב-פעם הבאה תכתבו שאלונים פחות ארוכים
לי

IkMfNiY

New member
אני אוהבת שאלונים =+= ../images/Emo42.gif

שם פרטי: יעל כינוי: יעלי, יעלוש, יעלע, יעלה, כל מה שאפשר ליצור מיעל P: זכר/נקבה: נקבה הפדיחה הכי גדולה שלך: יש כה הרבה :X הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת: לא זוכרת P: אילו היית יכול בעל-חיים,איזו חיה היית? יעל. לא, סתם, אממ, קואלה
. ולמה? כי אני אוהבת קואלות P: ארטיק אהוב: אין לי P: לידה אהובה: כנ"ל מסטיק אהוב: המסטיקים העגולים הפשוטים :Z יש בעלי חיים? לא מה השעה 11:49 מתי בפעם האחרונה... אכלת פיצה? שלשום, נדמה לי חיבקת מישהו? לפני כמה ימים :X הסתכלת בשעון? לפני שנייה P: שאלו אותך מה השעה? אממ, לא זוכרת... שתית מים? אתמול קיללת מישהו? היום לבשת חולצה לבנה? ביום הזיכרון לבשת מכנס ג'ינס? היום :X היית בקניון? אמממ, לפני איזה שבועיים :X היית בחו"ל? בפסח היית במסיבה? ממזמן אחרת לבית? הספר אתמול מורה שלחה אותך להרשם על חוצפה? אפעם מה עשית ב... שעה האחרונה? חזרתי הביתה מביצפר והלכתי למחשב P: שניה האחרונה? עניתי על שאלה... האם אתה אוהב... את עצמך? די את החיים? כן את הבית שלך? מאוד את ההורים שלך? כן את בית ספר? ביצפר... את הסקר הזה? הוא חביב את איך שאתה נראה? אממ את התוכנית 'בוב-ספוג'? לא :X אבטיח? קצת את הים? כן את הבריכה? כן את השיער שלך? ל-א! את הגובה שלך? ל-א! ענבים? לא ממש את החורף? כן את הקיץ? כן
'הטופ מודל הבאה'? מאוד את ערוץ MTV? לא :\ את הסתיו? כן את האביב? כן את ארץ ישראל? מאוד את הרחוב שלך? כן את השכונה שלך? כן, למרות שהיא משעממת :X יעל

JULI4561

New member
תעשי את זה יותר קצר פעם הבאה

זה ממש ארוך ואין כוח לענות על הכל .. וגם ככה אף אחד לא מסתכל על של אחרים שזה ככה ארוך

purple rain2

New member
זה נחשב אצליכם ארוך?

כנראה מעולם לא ראיתם שאלון ארוך מהו
טוב נו אז תפצלו את זה ל-2

JULI4561

New member
כן זה דיי ארוך ....

וראיתי שאלונים ארוכים מזה פשוט אין כוח לענות לכל השאלות .. הכי טוב שאלון קצר וקולע!!

גלתו

New member
here goes

שם פרטי: גל כינוי: גלתו זכר/נקבה: נקבה הפדיחה הכי גדולה שלך: המממ מטעמי חוק לא יכולה לספר פה
הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת: ממש לא זוכרת עכשיו מי סיפר לך אותה: אילו היית יכול בעל-חיים,איזו חיה היית?: חתול או תנין ולמה?: בגלל הפינוק (חתול) ובגלל שלהיות תנין זה נראה ממש מגניב ארטיק אהוב: מטרה? לוידעת גלידה אהובה: תות מסטיק אהוב: MUST פטל לימון יש בעלי חיים: אוגרים כמה: 2 + 12 גורים שנולדו השבוע איזה: אה, אמרתי כבר
מה השעה: 13:39 מתי בפעם האחרונה... אכלת פיצה: אחרי מסיבה בג'ה פן לפני חודש בערך חיבקת מישהו: אתמול בלילה, ידיד שלי הסתכלת בשעון: הרגע, כששאלתם מה השעה שאלו אותך מה השעה: הרגע. חח שתית מים: לפני שעה קיללת מישהו: כל הזמן
לבשת חולצה לבנה: אתמול בלילה כשיצאתי לבשת מכנס ג'ינס: אתמול בלילה כשיצאתי היית בקניון: שלשום עם אמא בקניות היית בחו"ל: פולין נראה לי... כן פולין - מרץ 2004 היית במסיבה: לפני שבועיים - יותר מדי. זה היה בקיוב בכל מקרה אחרת לבית הספר: פףף אין לי מושג מורה שלחה אותך להרשם על חוצפה: אף פעם מה עשית ב... שעה האחרונה: די אתם לא רציניים... קמתי, התקלחתי, ראיתי טלויזיה שניה האחרונה: ?! האם אתה אוהב... את עצמך: מאוד את החיים: כן, למרות שאני לא רואה בהם שום טעם את הבית שלך: לגמרי את ההורים שלך: הכי בעולם את בית ספר: מדי פעם את הסקר הזה: יש כמה שאלות מפגרות, אבל הוא מהנה את איך שאתה נראה: מאוד את התוכנית 'בוב-ספוג': חחח זה נחמד, כן אבטיח: לא כזה, אבל זה בסדר את הים: ממש ממש לא, יש לי סלידה מים את הבריכה: כן בערך את השיער שלך: אה בטח, יש לי אחלה שיער את הגובה שלך: הייתי רוצה להיות טיפה יותר נמוכה כי להיות נמוך זה כיף, אבל אני גם עכשיו די קטנה אז זה לא משנה ענבים: הממ מאוד את החורף: בערך את הקיץ: חוץ מהחום, מאוד 'הטופ מודל הבאה': מן הסתם
את ערוץ MTV: לפעמים יש להם יציאות טובות, הרוב שם חרא את הסתיו: מאוד את האביב: הכי את ארץ ישראל: חוץ מהאנשים, כן את הרחוב שלך: בערך את השכונה שלך: כן, פרדסיה ממש יפה כבר נגמר?

גלתו

New member
איזה יופי שיש פה עוד אנשים

אני מנסה להביא את עצמי למצב שאני הולכת ללמוד ספרות אבל פשוט אין לי כוח...
אממ תנינים זה ממש מגניב, מה לא? אין לי הסבר, הם פשוט... מגניבים.

purple rain2

New member
חחח לא../images/Emo3.gif

חפיף אחותי, ספרות זה קל, אני בקושי לומדת
כמה מגישים אותך?

גלתו

New member
ספרות זה הכי קל

אני הכי טובה בלזיין בשכל במבחנים האלה... מגישים אותי על 96 וקיבלתי 100 במגן
אני יודעת את רוב החומר אז זה לא בעיה, אבל אני חייבת חזרה...

purple rain2

New member
../images/Emo28.gif1. בכיף. 2. לא עושים כל יום.

היה ביום ראשון, ואז חשבתי לעשות גם בשלישי וחמישי אבל בסוף אתמול היה את שאלון ההיכרות אז העליתי את השאלון היום (ומחר לא יהיה). ובהחלט מספיק פעמיים בשבוע, בראשון ורביעי לדעתי הכי טוב.

עונה!!!

שם פרטי:הדס כינוי:אין....אתם מוזמנים להמציא זכר/נקבה:נקבה
הפדיחה הכי גדולה שלך:אין.......
הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת:אמא של דני אומרת לו ללכת לקנות לחם. המוכר שואל אותו לחם לבן או שחור? הילד עונה- זה לא משנה, יש לי אופניים!!!
מי סיפר לך אותה:חבר קבוצה אילו היית יכול בעל-חיים,איזו חיה היית?גירפה ולמה?גבוה ורזה(כמעט ההפך ממני) ארטיק אהוב-אבטיח גלידה אהובה-רום צימוקים מסטיק אהוב-מנטה עדין יש בעלי חיים-היו...מתו כמה-מילויוני דגים, שרקן, אוגר, 2 תוכים,3 צבים איזה מה השעה-14:56 מתי בפעם האחרונה... אכלת פיצה-שבוע? שבועעים... חיבקת מישהו-היום הסתכלת בשעון-עכשיו
שאלו אותך מה השעה-אף פעם...אני שואלת אחרים שתית מים-לפני 5 דקות קיללת מישהו-הרבה זמן... לבשת חולצה לבנה-אני עכשיו לובשת חולצה לבנה לבשת מכנס ג'ינס- כנ"ל
היית בקניון-יום שישי? והיום אני הולכת לקנות בגד ים! היית בחו"ל-בחופש הגדול היית במסיבה-לא זוכרת...אבל יש יום שבת אחרת לבית הספר-יש הסעות אז אף פעם מורה שלחה אותך להרשם על חוצפה-לא רושמים אצלנו...סתם החוצה מה עשית ב... שעה האחרונה-אכלתי וראיי טלוויזיה שניה האחרונהכתבתי? האם אתה אוהב... את עצמך-כן את החיים-מאוד! את הבית שלך-יאפ את ההורים שלך-כן את בית ספר-דווקא כן את הסקר הזה-לא!!!בעעע את איך שאתה נראה-חלקית את התוכנית 'בוב-ספוג'-מאוד!! אבטיח-ייייאאממממיי
את הים-חלקית...לא אוהבת את המים המלוחים! כינרת זה הכי אחי את הבריכה-חלקית...כלור
את השיער שלך-מאוד את הגובה שלך-יאפ ענבים-רק את הקשים! את החורף-כןןןןןןןןןן את הקיץ-לא 'הטופ מודל הבאה'-יאפ את ערוץ MTV-לא את הסתיו-כן את האביב-לא, יש לי אלרגיות את ארץ ישראל-מאוד! את הרחוב שלך-יאפ! את השכונה שלך-אנחנו יישוב
מיש קרא חובה עליו לכתוב- יאאמי.....בוטן

למעלה