השאלון השבועי- יום רביעי

PadfootGirl

New member
עונה..../images/Emo115.gif

שם פרטי:דנה כינוי:דנה, דן דן, מאמי, שקסית וכו' [הכל מהמוח של החברות שלי, לא אני המצאתי את כל אלו] זכר/נקבה: נו, באמת. הפדיחה הכי גדולה שלך: שהמורה שלי למדעים תפסה אותי כותבת פתק לחברה שלי ממש מתחת לאף שלה. ואז במקום להעמיד פנים שאני כותבת את העבודת כיתה או משהו, עשיתי פרצוף של 'אופסי...'. יופי. הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת: לא זוכרת...
מי סיפר לך אותה- למעלה... אילו היית יכול בעל-חיים,איזו חיה היית?ציפור ולמה? כי הן יכולות לעוף... ארטיק אהוב- אמ. אין משהו מסוים. גלידה אהובה- וניל עוגיות. מסטיק אהוב- הובה בובה יש בעלי חיים- דגים כמה-2 איזה- זהב מה השעה- 16:06 מתי בפעם האחרונה... אכלת פיצה- ביום שישי חיבקת מישהו- לא זוכרת... הסתכלת בשעון- לפני כמה שניות שאלו אותך מה השעה- גם לפני כמה שניות שתית מים- לפני 12 קיללת מישהו- היום בבוקר לבשת חולצה לבנה- אתמול בערב לבשת מכנס ג'ינס- וואי, לא זוכרת... היית בקניון- יום ראשון אחה"צ היית בחו"ל- בחופש שבין ד' ל-ה' היית במסיבה- יום שישבת אחרת לבית הספר- הנשה- אף פעם לא... מורה שלחה אותך להרשם על חוצפה- בחיים לא! מה עשית ב... שעה האחרונה- ראיתי טלויזיה ואכלתי שניה האחרונה- כתבתי. האם אתה אוהב... את עצמך- לא ממש.... את החיים- בכלל, כן, את שלי- לא את הבית שלך- כן את ההורים שלך- כן. את בית ספר- לא את הסקר הזה- הוא נחמד... את איך שאתה נראה- לא ממש, לא. את התוכנית 'בוב-ספוג'- זה ממש חמוד. אבל כבר הרבה זמן לא ראיתי... אבטיח- יאפ את הים- לא ממש. את הבריכה- תלוי. את השיער שלך- כן את הגובה שלך- אמ... אני די נמוכה. לא *ממש*, אבל יחסית חברות שלי. אבל אני מעדיפה את זה על פני להיות גבוהה, אז כן. ענבים- לא ממש. את החורף- כן את הקיץ- גם כן! 'הטופ מודל הבאה'- נו, מה זאת השאלה הזאת? את ערוץ MTV- כן. למרות שלא יוצא לי לראות כ"כ הרבה, אבל בכ"ז. את הסתיו- לא ממש. את האביב-יאפ את ארץ ישראל- האמת? לא. את הרחוב שלך- כן. זה רחוב די נחמד יחסית. את השכונה שלך- כן.

מואה../images/Emo140.gif

שם פרטי: יוליה
כינוי: יולי, יולה, יוליוליטה, יולקה זכר/נקבה: נקבה
הפדיחה הכי גדולה שלך: אמ..לא זוכרת
הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת: יש הרבה.... מי סיפר לך אותה: הרבה אנשים אילו היית יכול בעל-חיים,איזו חיה היית? נמר ולמה? אין סיבה מיוחדת.. ארטיק אהוב: תפוח גלידה אהובה: שוקולד וניל מסטיק אהוב: בזוקה כל מיני טעמים יש בעלי חיים: אפשר לומר...
.... כמה: אמ..לא זוכרת משהו כמו 6... איזה: דגים
מה השעה: 16:19
מתי בפעם האחרונה... אכלת פיצה: לפני כמה ימים
חיבקת מישהו: אתמול הסתכלת בשעון: לפני כמה שניות כדי לענות על השאלה:מה השעה.. שאלו אותך מה השעה: היום שתית מים: לפני כמה דקות קיללת מישהו: היום...בנות דפוקות... לבשת חולצה לבנה: אמ...מזמן (הייתי לובשת לבי"ס אבל קרתה לה תאונת כביסה מצערת..
) לבשת מכנס ג'ינס: אתמול היית בקניון: לפני שבועיים היית בחו"ל: בקיץ הקודם
היית במסיבה: ב-27.5 אחרת לבית הספר: אפעם לא איחרתי
, טוב רק פעם אחת..לפני שנתיים
מורה שלחה אותך להרשם על חוצפה: לא קרה לי... מה עשית ב... שעה האחרונה: חזרתי מסופרלנד
, התקלחתי ואכלתי שניה האחרונה: נשמתי... האם אתה אוהב... את עצמך: כן את החיים: בד"כ כן את הבית שלך: יאפ את ההורים שלך: בטח את בית ספר: אמ...ככה ככה את הסקר הזה: -אין תגובה- את איך שאתה נראה: כן..חוץ מכמה דברים שהייתי משנה... את התוכנית 'בוב-ספוג': כן
אבטיח: ככה ככה את הים: כן
את הבריכה:בטח
את השיער שלך: כן את הגובה שלך: יס ענבים: די אוהבת את החורף: אוהבת
יש לי יומולדת
את הקיץ: אוהבת 'הטופ מודל הבאה': ברור, אחרת לא הייתי כאן.. את ערוץ MTV: אוהבת, חוץ מכמה תוכניות..
את הסתיו: ככה ככה את האביב: כנ"ל את ארץ ישראל: כנ"ל את הרחוב שלך: ככה ככה את השכונה שלך: ^

shachari

New member
עונה |חץ|

שם פרטי: שחר כינוי:שחרי זכר/נקבה:נקבה הפדיחה הכי גדולה שלך:נפלתי בטיול שנתי מול כל השכבה שלי והתחלתי לבכות כי התגלגלתי קדימה חחח הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת:לא זוכרת אותה מי סיפר לך אותה: ילד מהכיתה שלי אילו היית יכול בעל-חיים,איזו חיה היית? ציפור ולמה?עפה לה ממקום למקום בלי שום חובה כלפי אחרים! ארטיק אהוב: אננס גלידה אהובה: פירות מסטיק אהוב: בזוקה אבטיח יש בעלי חיים: לא ! כמה איזה מה השעה: 15.25 מתי בפעם האחרונה... אכלת פיצה: לפני חודש ! חיבקת מישהו: היום הסתכלת בשעון: לפני דקה שאלו אותך מה השעה: לפני דקה! שתית מים: שעה קיללת מישהו: לפני חצי שעה לבשת חולצה לבנה: לפני שבועיים לבשת מכנס ג'ינס: אני עוד לובשת היית בקניון: לפני 4 ימים היית בחו"ל: לפני שנה היית במסיבה: לפני 3 ימים אחרת לבית הספר: לפני יום מה עשית ב... שעה האחרונה: שתיתי קולה שניה האחרונה: עניתי על השאלה לפנייה האם אתה אוהב... את עצמך : ברור את החיים מאוד את הבית שלך כן את ההורים שלך כן את בית ספר לאאא את הסקר הזה כן למה לא ? את איך שאתה נראה כן ! את התוכנית 'בוב-ספוג' לא רואה אבטיח כן את הים לא את הבריכה כן את השיער שלך כן את הגובה שלך לא, עוד כמה סניטמטרים סבבה ענבים לא את החורף יאקקק את הקיץ כןן 'הטופ מודל הבאה'לאאא , מה נראה לכם למה אני פה? את ערוץ MTV ברור ! את הסתיו לא את האביב כן את ארץ ישראל כן את הרחוב שלך לא את השכונה שלך לאאא

alona angel

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם פרטי: אלונה כינוי: בפורום או בחיים? בפורום- alona angel בחיים- אלונוש זכר/נקבה: נקבה הפדיחה הכי גדולה שלך:אממ.. לא ממש זוכרת
הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת: וואיי.. ברחו לי כל הבדיחות.. מי סיפר לך אותה?- לא זוכרת בדיחות, אז אני גם לא יזכור מי סיפר אותם
אילו היית יכול בעל-חיים,איזו חיה היית? ציפור ולמה?להיות חופשייה
ארטיק אהוב- דובדבנים
גלידה אהובה- וניל
מסטיק אהוב- תפוח או רגיל כזה..
יש בעלי חיים- לא לצערי.. כמה- אין איזה- אין מה השעה?- 17:40 מתי בפעם האחרונה... אכלת פיצה- אתמול
חיבקת מישהו- היום בבצפר הסתכלת בשעון- עכשיו.. כששאלתם אותי מה השעה
שאלו אותך מה השעה- עכשיו א-ת-ם- שתית מים- אתמול.. לא זוכרת
קיללת מישהו- לא היום.. לא זוכרת מתי!! לבשת חולצה לבנה- היום לבשת מכנס ג'ינס- לפני איזה 3 ימים
היית בקניון- לפני כמה שעות
היית בחו"ל- לפני איזה חצי שנה
היית במסיבה- אממ.. לא זוכרת.. אחרת לבית הספר- אף פעם לא אחרתי
מורה שלחה אותך להרשם על חוצפה- אף פעם!! מה עשית ב... שעה האחרונה- ראיתי טלויזיה! שניה האחרונה- עניתי על השאלון
האם אתה אוהב... את עצמך- כן את החיים-כן את הבית שלך-כן את ההורים שלך-כן את בית ספר- איך ילד יכול לאהוב בית ספר, אבל יש ימים אחדים שכן!! את הסקר הזה- מאוד
את איך שאתה נראה- אפשר להגיד:-\ את התוכנית 'בוב-ספוג'- לא ממש אבטיח- כן את הים-כן את הבריכה- כן מאוד את השיער שלך-כן
את הגובה שלך- לא ממש.. ענבים- ככה ככה את החורף- ככה ככה את הקיץ- כן
'הטופ מודל הבאה'- כן מאודד את ערוץ MTV- לא ממש את הסתיו- לא את האביב- כן את ארץ ישראל- כן את הרחוב שלך-כן את השכונה שלך- מאוד!!

גם ככה אף אחד לא קורא.. חחחח

שם פרטי: ענבל כינוי:בל-בל, זכויות שמורות!!! זכר/נקבה:נקבה הפדיחה הכי גדולה שלך: נפילה היסטרית בכיתה ט'.. אבל לא ניראה כזה ביגי עכשיו הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת:אני יהרוס אותה.. ואני גם לא זוכרת
מי סיפר לך אותה אמרתי שאני לא זוכרת! אילו היית יכול בעל-חיים,איזו חיה היית? חתול ולמה? אני מאוד אוהבת חתולים ארטיק אהוב רמזור גלידה אהובה|בדגש| פקראן
מסטיק אהוב מנגו-אפרסק יש בעלי חיים שני חתולים כמה אתם ממש לא בסדר.. איזה ווווווווווווווווווואו מה השעה 19:10 מתי בפעם האחרונה... אכלת פיצה וווואי מלאאא חיבקת מישהו אתמול, הלכתי לבקר את ידידים טובים שלי כל היוםה ייתי איתם היה ממש כיף! הסתכלת בשעון כשאמרתי את השעה.. אבל במחשב.. אין לי שעון על היד שאלו אותך מה השעה פה למעלה שתית מים לפני שלוש שעות אני לא בריאה.. קיללת מישהו את חברה שלי.. בצחוק אני כל הזמן אומרת להן זונה וכאלה לבשת חולצה לבנה שלשום? לבשת מכנס ג'ינס עכשיו היית בקניון אמממ יום שני עידכנתי ת'דרכון ברמלה היית בחו"ל כיתה ח'.. כן.. אבל ביולי-אוגוסט אני טסה לטורקיה עם החבר'ה היית במסיבה הייתי.. ביום... לפני... פסח? לא יודעת.. אני לא קלאברית משהו אחרת לבית הספר מה בית ספר? יש רק בגרויות מורה שלחה אותך להרשם על חוצפה חחחחחחחחח מה עשית ב... שעה האחרונה בעיקר ביליתי לי בכסא הזה שניה האחרונה הקלדתי האם אתה אוהב... את עצמך כן את החיים יש ויש את הבית שלך בית ההורים.. בסדר.. החדר שלי.. אם זה היה לבד.. כןןןןןןןןןן את ההורים שלך הם הביאו אותי לעולם. את בית ספר לא את הסקר הזה בסדר את איך שאתה נראה לפי התגובות.. כן את התוכנית 'בוב-ספוג' זה חמוד אבטיח כן את הים כן את הבריכה בסדר את השיער שלך כן את הגובה שלך הוא לא רע ענבים אפשר לעבוד על זה את החורף יותר מבעבר את הקיץ כןןןןן 'הטופ מודל הבאה' מה פתאום?!?!? אני פה כדי להרוס ת'פורום את ערוץ MTV בסדר את הסתיו לא את האביב כן את ארץ ישראל כן את הרחוב שלך רחוב? מה זה רחוב? את השכונה שלך כן! הכי יפה בקיבוץ! מה זהו??? רק נכנסתי לזה:-\

purple rain2

New member
../images/Emo126.gifמסמנת שקראתי../images/Emo9.gif

ומה זהו, אנשים כאן אומרים שזה ארוך מדי

|בובספוג|../images/Emo111.gifלא נמאס!!!

שם פרטי:
מרים כינוי:
מרי זכר/נקבה:
נ הפדיחה הכי גדולה שלך:
לא הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת:
הממ לא זוכרת מי סיפר לך אותה
לא זוכרת אילו היית יכול בעל-חיים,איזו חיה היית?
נמר\חתול ולמה?
אומרים לי שיש לי את התכונות שלהם(ערמומיות ותחמנות וכאלה נו אתם מבינים לא?!) ארטיק אהוב
דובדבן גלידה אהובה
נוקאאוט מסטיק אהוב
אורביט יש בעלי חיים
יאפ כמה
וואחד איזה
כלב מה השעה
19:40 מתי בפעם האחרונה... אכלת פיצה
שלשום חיבקת מישהו
היום הסתכלת בשעון
חה מענין מתי... שאלו אותך מה השעה
שתית מים
לפני דקה קיללת מישהו
היום לבשת חולצה לבנה
לפני הרבה זמן לבשת מכנס ג'ינס
היום היית בקניון
לפני הרבה זמן היית בחו"ל
מאז פסח נו... היית במסיבה
לפני שבוע אחרת לבית הספר
היום מורה שלחה אותך להרשם על חוצפה
לפני חודש מה עשית ב... שעה האחרונה
ראיתי טיוי שניה האחרונה
שאלון האם אתה אוהב... את עצמך
לא את החיים
לא את הבית שלך
לא את ההורים שלך
מה לעשות הורים זה הורים את בית ספר
לא את הסקר הזה
הוא מתחיל לעצבן את איך שאתה נראה
לא את התוכנית 'בוב-ספוג'
כןןןן
אבטיח
כן את הים
כן את הבריכה
כן את השיער שלך
לא כ"כ את הגובה שלך
ממש לא=\ ענבים
כן את החורף
כן את הקיץ
לא 'הטופ מודל הבאה'
יאפ את ערוץ MTV
מכרוה את הסתיו
יומולדת אז כן את האביב
חביב את ארץ ישראל
לא ממש את הרחוב שלך
לא את השכונה שלך
ערסים..לא

y a ® d e n

New member
אני../images/Emo41.gif../images/Emo109.gif

שם פרטי: ירדן
כינוי: ירדי ג'ו, ירדי, ירדנה, דני, יארד'ן, ג'ורדן, ירי, ירדנעעע, דן-דן, ירדנונה זכר/נקבה: נקבה
הפדיחה הכי גדולה שלך: חחחחח יותר מידי
אחת מהן קרתה אתמול נסעתי עם ידיד שלי וחברה שלי ביחד על אותם אופניים הוא נסע, אני עמדתי מאחורה וחברה שלי הקידון, קפצתי לא עזבתי אותו וכל הרגל השתפשפה לי על השרשרת ומהאופניים והאצבע שלי היתה עם דם
חחחחחחחחחחחחח זה כאב אבל הסיטואציה היתה ענקיתתתת
הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת: לא יודעת
מי סיפר לך אותה? לא זוכרת
אילו היית יכול בעל-חיים,איזו חיה היית? חתול
ולמה? כי אני אוהבתתת ואני עושה מיאוו
ארטיק אהוב? שוקו-בו
גלידה אהובה: ריבת חלב מסטיק אהוב: תפוח ואורביט ירוק יש בעלי חיים? לא
כמה?
איזה?
מה השעה: או 00:36 או 01:36 שכחתי אם השעון מכוון או לא
מתי בפעם האחרונה... אכלת פיצה? מזמן חיבקת מישהו? היום הסתכלת בשעון? לפני 3 שאלות! שאלו אותך מה השעה? חעחעחע ידעתי
שתית מים? כמה דקות קיללת מישהו? היום נראה לי לבשת חולצה לבנה? לבשתי שמלה לבנה ביום שני
חחח לבשת מכנס ג'ינס? לא זוכרת היית בקניון? ביום ראשון היית בחו"ל? לא זוכרת היית במסיבה? יום שני אחרת לבית הספר? אין כבר ביצפר.. באים רק למבחני מגן ובגרות והשלמות מידי פעם מורה שלחה אותך להרשם על חוצפה? אנחנו לא הולכים להירשם פשוט רושמים הפרעות
וזה קרה ממזמן שעוד היינו באים לבצפר! מה עשית ב... שעה האחרונה? הייתי על המחשב דיברתי עם חברים שניה האחרונה? קראתי את השאלה האם אתה אוהב... את עצמך? יאס
את החיים? האל יא
את הבית שלך? כה
את ההורים שלך? אמא
את בית ספר? לפעמים.. את כל החברים והאוירה בכיתה ובשכבה וזה.. לימודים לא את הסקר הזה? לא ממש את איך שאתה נראה? לפעמים את התוכנית 'בוב-ספוג'? זה של ילדים מטומטמים אבל זה ענקקק
אבטיח? חחחחחחחחחח יפה.. אהבתי את הקשר! כן
את הים? כההההה
את הבריכה? מממ כן את השיער שלך? לאאאאא חחחחחחחחח למרות שעם בייביליס הוא יפהה
את הגובה שלך? כההה הגובה שלי מושלם בשבילייי נמוכה אבל לא ממש! ענבים? לא ממש את החורף? כה אבל את הקיץ יותר! את הקיץ? כההההה
'הטופ מודל הבאה'? כההההה
את ערוץ MTV? כןןןןן
את הסתיו? לא את האביב? כהההה
את ארץ ישראל? כה
את הרחוב שלך? כהה
את השכונה שלך? כהה היא חמודה למרות שהיא לא ממש שכונה

בר2י

New member
אוקיי עונה..ואני אישית אוהבת שאלוני

שאלונים..ככה ש..כמה שיותר יותר טוב חח שם פרטי: מיכל כינוי: אממ מיכלו'ש,מיכלי,מיכלוצ'קה, מיכי,מיך מיך,ברבי,ברבית..זה לא נגמר..חח זכר/נקבה: נקבה.. הפדיחה הכי גדולה שלך: אממ יש הרבה..הראשונה שעלתה לי לראש היא שפעם דיברתי עם חברה שלי והיה מלא מלא רעש ופתאום נהיה שקט ושמעו מה שאמרתי חח..פדיחותת הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת: אוי גם זה קשה..ושוב הראשונה שעלתה לי לראש: איש אחד הזמין במסעדה מרק..והמלצר הביא לו את המרק כשהאצבע שלו בתוך המרק אז האיש שאל אותו "למה אתה שם את האצבע שלך במרק שלי??" אז המלצר ענה לו "אני חייב,הרופא שלי אמר שאני חייב להשאיר את האצבע כל הזמן במקום חם" אז האיש ענה לו "מה אכפת לי..מצידי תדחוף את האצבע לתחת שלך..מה אתה שם לי אותה במרק??" אז המלצר ענה לו: " מה אתה חושב שעשיתי לפני דקה במטבח?!" חחחחח תודו שזה מצחיק מי סיפר לך אותה: ידיד שלי אילו היית יכול בעל-חיים,איזו חיה היית? בעל חיים..אממ ציפור כלשהי ולמה? כי היא חופשייה.. ארטיק אהוב: ארטיק מסטיקק..זה עם הפסים.. גלידה אהובה: אממ וניל עוגיות מסטיק אהוב: אבטיח יש בעלי חיים: לא מה השעה: 13:00 מתי בפעם האחרונה... אכלת פיצה: אממ לפני שבוע..משהו כזה חיבקת מישהו: לפני שעתיים.. הסתכלת בשעון: חח לפני שניה וחצי... שאלו אותך מה השעה:חח לפני שניה וחצי שתית מים: אני שותה כרגע קיללת מישהו: אממ מזמן..אני לא אוהבת לקלל לבשת חולצה לבנה: אתמול לבשת מכנס ג'ינס: אתמול היית בקניון: שלשום היית בחו"ל: אממ לפני שנה בערך היית במסיבה: אוו מזמן..לפני 3 חודשים בערך אחרת לבית הספר: גם מזמן..בערך לפני חודש מורה שלחה אותך להרשם על חוצפה: לא קרה לי מה עשית ב... שעה האחרונה: ראיתי טלויזיה..אכלתי שתיתי..גלשתי באינטרנט..דיברתי בטלפון שניה האחרונה: עשיתי את השאלון הזה חח האם אתה אוהב... את עצמך: בטח..אם אני לא יאהב אותי מי כן? חח את החיים: רוב הזמן כן את הבית שלך: כן את ההורים שלך: כן את בית ספר:כן את הסקר הזה:כן את איך שאתה נראה: אמ כן את התוכנית 'בוב-ספוג': חח ראיתי פעם עם אחי..אפשר להגיד שכן אבטיח: לאא את הים: לא את הבריכה:כן את השיער שלך:כן..לפעמים את הגובה שלך:לא..לא יזיקו לי עוד כמה סנטימטרים ענבים:כן את החורף:כן את הקיץ:אממ לפעמים 'הטופ מודל הבאה':כן את ערוץ MTV: כן את הסתיו:כן את האביב:אממ כן את ארץ ישראל:כן מאודד את הרחוב שלך:כן את השכונה שלך:כן אחלה שאלון..

שאלון!

שם פרטי: שיר כינוי: שירוש זכר/נקבה: נקבה הפדיחה הכי גדולה שלך: נפלתי מול השכבה! בעעע הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת: אי אפשר לכתוב אותה היא עם האצבעות! מי סיפר לך אותה? חברה שלי אילו היית יכול בעל-חיים,איזו חיה היית? חתולה! ולמה? כי זאת חיה מלכה! ארטיק אהוב: דובדבן גלידה אהובה שוקולד מסטיק אהוב הובה בובה או משו כזה... יש בעלי חיים כן כמה 3 איזה חתולה ו-2 כלבים מה השעה 17:05 מתי בפעם האחרונה... אכלת פיצה לפני שבוע בערך חיבקת מישהו היום הסתכלת בשעון לפני שניה שאלו אותך מה השעה אתמול שתית מים היום בצהריים קיללת מישהו היום לבשת חולצה לבנה עכשיו לבשת מכנס ג'ינס עכשיו היית בקניון לא זוכרת היית בחו"ל לפני שנתיים היית במסיבה לא זוכרת אחרת לבית הספר היום! חח מורה שלחה אותך להרשם על חוצפה אף פעם מה עשית ב... שעה האחרונה הייתי במחשב שניה האחרונה דיברתי בטלפון האם אתה אוהב... את עצמך ברור!!! את החיים לא משהו... את הבית שלך כן! את ההורים שלך מאוד! את בית ספר כן את הסקר הזה כן את איך שאתה נראה לא ממש את התוכנית 'בוב-ספוג' לאאאא איכס שונאת אותה!!! אבטיח כןן את הים כןן את הבריכה כןן את השיער שלך כןן את הגובה שלך בערך... ענבים לא ממש את החורף לאאאא שונאת חורף! את הקיץ כן!! 'הטופ מודל הבאה' כן! את ערוץ MTV לא ממש את הסתיו לא.. את האביב כן את ארץ ישראל כן!!! את הרחוב שלך כן!! את השכונה שלך כן! מאוד

Danielushhhh

New member
יאללה חלאס איתם../images/Emo46.gif

סתם, בטח שלהמשיך
אני אוהבת שאלונים
שם פרטי: דניאל כינוי: דני, דנו, דנדוש זכר/נקבה:
הפדיחה הכי גדולה שלך: אני מעדיפה לשמור אותה לעצמי
הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת: לא זוכרת כבר
מי סיפר לך אותה אילו היית יכול בעל-חיים,איזו חיה היית? דולפייייין ולמה? כי הוא במים והם חמודים
ארטיק אהוב: פצפצים
גלידה אהובה: וניל עוגיות מסטיק אהוב: בזוקה יש בעלי חיים:
כמה
איזה
מה השעה: 18:08
מתי בפעם האחרונה... אכלת פיצה? וואו, נראה לי שמיום העצמאות
חיבקת מישהו? בצהריים הסתכלת בשעון? הרגע
שאלו אותך מה השעה? בשאלון הזה
שתית מים? בבצפר קיללת מישהו? עכשיו, אבל בצחוק
לבשת חולצה לבנה? שלשום לבשת מכנס ג'ינס? שבת היית בקניון? שבת היית בחו"ל? בחופש הגדול
היית במסיבה? שישי אחרת לבית הספר? היום
מורה שלחה אותך להרשם על חוצפה? אין אצלנו הרשמות
מה עשית ב... שעה האחרונה? חרפתי
שניה האחרונה? הקלדתי
האם אתה אוהב... את עצמך? יס איי אם
את החיים? כן, הם נחמדים את הבית שלך?
את ההורים שלך?
את בית ספר? גם הוא נחמד את הסקר הזה? מעצבן
אין לי תשובות לשאלות הראשונות
את איך שאתה נראה? אממ כן את התוכנית 'בוב-ספוג'? לא רואה
אבטיח? מאאאאאאאאאד
את הים? כנ"ל
את הבריכה? כנ"ל את השיער שלך? כשבא לי את הגובה שלך? הייתי שמחה לגבוה יותר
ענבים? נאמממי את החורף? גם כשבא לי את הקיץ?
'הטופ מודל הבאה'? לא, סתם אני נמצאת בפורום הזה
את ערוץ MTV?
את הסתיו? יומולדתתת
את האביב?
את ארץ ישראל? כן
את הרחוב שלך?
את השכונה שלך?

niranat

New member
התשובות שלי ../images/Emo26.gif

שם פרטי: טלי כינוי: טולין זכר/נקבה: נקבה הפדיחה הכי גדולה שלך: לא משהו ספציפי.. אבל חופשי נפילות הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת: בחיים לא הצחיקה אותי בדיחה בטירוף, אלא אם כן הייתי במצב כפית או משהו כזה מי סיפר לך אותה ממ... אפחד אילו היית יכול בעל-חיים,איזו חיה היית? בטח צבוע חחח לא כי אני צבועה סתם כי הם רעים ודפוקים [התמונה היחידה שיש לי בראש של צבוע זה של אלה ממלך האריות.. אז הייתי כמוהם] ולמה? לא יודעת נראה לי שאני די מזכירה אותם ארטיק אהוב פספסים גלידה אהובה בני'ס וטרטופו זה המקומות הכי טובים שיש, אני מתה על חמאת בוטנים ושוקולד [זה אותו אחד].. מדהיםם מסטיק אהוב ירוק של אורביט יש בעלי חיים אכן כן כמה 2 איזה חתולים מה השעה 22:31 מתי בפעם האחרונה... אכלת פיצה אתמול!!! אחרי מלא זמן שלא אכלתי.. זה היה כזה טוב חיבקת מישהו היום.. כל יום הסתכלת בשעון לפני 2 שניות, כשהייתה שאלה מה השעה... שאלו אותך מה השעה די נו לא מצחיק חח שתית מים לפני איזה 7 שעות ככה קיללת מישהו לא יודעת.. זה יוצא טבעי אני לא שמה לב לזה
לבשת חולצה לבנה איבדתי ספירה של ימים אבל נראה לי שלשום לבשת מכנס ג'ינס באותו יום שלבשתי חולצה לבנה היית בקניון אתמול היית בחו"ל מאז כיתה ו' לא הייתי היית במסיבה וואי.. איזה חודשיים-שלושה ככה אחרת לבית הספר היום מורה שלחה אותך להרשם על חוצפה חחח על חוצפה?! אצלנו זה נקרא הפרעה אבל לא ממש משתמשים בזה.. סתם מעיפים משיעורים ולא הייתי המון זמן בביצפר אז לא זוכרת מה עשית ב... שעה האחרונה מחשב שניה האחרונה ממ.. ניחוש פרוע.. את השאלון הזה?! האם אתה אוהב... את עצמך באופן כללי, כן את החיים מאוד מאוד את הבית שלך ממ מחבבת.. את ההורים שלך את אמא אני אוהבת רוב הזמן, אבא לא ממש את בית ספר אין משהו שאני יותר שונאת.. רציני את הסקר הזה קצת ארוך מדי את איך שאתה נראה ברוב הזמן כן, כמו כולם יש ימים שלא את התוכנית 'בוב-ספוג' שונאת!!! שונאת את היצור הצהוב המרובע המסריח הזה!!! [וזה רק בגלל שכולם כל כך מתלהבים מהגוש חרא הזה] אבטיח כן.. קיצי
את הים גם כן את הבריכה נו נו אני אוהבת קיץ מה לא מובן?! גם בריכה את השיער שלך ממ די אוהבת אבל נמאס לי ממנו ואני לא יודעת איך לשנות אותו שיהיה חדש כי תספורות לא עושות לי את זה את הגובה שלך זה לא משהו שאני *אוהבת* אבל אין לי בעיה איתו ענבים כשהם קטנים וחמוצים.. ממ יאמי את החורף לפעמים... כשהשמיים לא אפורים מדי את הקיץ אני שונאת חום ושונאת להזיע אבל אני אוהבת שעושים המון המון כיף 'הטופ מודל הבאה' דההה!!!
את ערוץ MTV אני לא רואה אבל בעיקרון זה אחלה ערוץ את הסתיו סתם עונה מזויפת.. בחיים לא ראיתי סתיו את האביב עונה של 10 דקות אבל כן אני אוהבת את ארץ ישראל אני אוהבת אותה כי זה הבית שלי... אבל בעיקרון נראה לי שאם לפני שהייתי נולדת היו נותנים לי ארץ לבחור זה לא היה המקום שהייתי בוחרת את הרחוב שלך כשהייתי קטנה אהבתי אותו כי הוא הולנדי כזה ותמיד הייתי משחקת עם כל הילדים של הרחוב... עכשיו הוא סתם רחוב את השכונה שלך קצת משובטת מדי אבל אחלה שכונה

Billy4

New member
חדשה =]

שם פרטי:הגר כינוי: זכר/נקבה:לא ברור הפדיחה הכי גדולה שלך:עוד לא חוויתי אחת הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת: מי סיפר לך אותה? אילו היית יכול בעל-חיים,איזו חיה היית? ולמה? ארטיק אהוב?טילון גלידה אהובה?וניל מסטיק אהוב?כל מסטיק שקיים יש בעלי חיים?לא כמה?לא איזה?לא מה השעה?10:20 מתי בפעם האחרונה... אכלת פיצה?יומיים חיבקת מישהו?אתמול הסתכלת בשעון?עכשיו שאלו אותך מה השעה?לא זוכרת שתית מים?אתמול קיללת מישהו?אתמול לבשת חולצה לבנה?מזמן לבשת מכנס ג'ינס?לא זוכרת היית בקניון?לפני שלשוה ימים בערך היית בחו"ל?נוור היית במסיבה?אממ..לא זוכרת אחרת לבית הספר?אף פעם מורה שלחה אותך להרשם על חוצפה?אף פעם מה עשית ב... שעה האחרונה?ישנתי שניה האחרונה?רשמתי האם אתה אוהב... את עצמך?כן את החיים?לפעמים את הבית שלך?כן את ההורים שלך?כן את בית ספר?כן את הסקר הזה?חביב את איך שאתה נראה?כן את התוכנית 'בוב-ספוג'?לא אבטיח?כןןןן את הים?כןןןןןןןןןןןןןן את הבריכה?כןןןןןןןןןןןןןןן את השיער שלך?כןןןןןןןןןןןןןןןןןן את הגובה שלך?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ענבים?לא את החורף?כן את הקיץ?כן 'הטופ מודל הבאה'?כן את ערוץ MTV?
את הסתיו?לא את האביב?כן את ארץ ישראל?לא את הרחוב שלך?כן את השכונה שלך?כן

Pink Punk

New member
שאלון שלי...

שם פרטי: קליה כינוי: קיילי זכר/נקבה: נקבה הפדיחה הכי גדולה שלך: ממש לא היתה לי! הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת: היו הרבה... מי סיפר לך אותה: בעיקר מחברה טובה שלי שהיא הבנאדם הכי מצחיק בעולם אילו היית יכול בעל-חיים,איזו חיה היית? המממ... חתול נראה לי ולמה? החיה הכי מאמי (לא שאני מאמי) ארטיק אהוב: אננס נראה לי גלידה אהובה: ריבת חלב או וניל מסטיק אהוב: דובדבן ופטל, הטעם החדש יש בעלי חיים: נופ... מה השעה: עשרה ל11 מתי בפעם האחרונה... אכלת פיצה: לפני יומיים חיבקת מישהו: אתמול הסתכלת בשעון: לפני 10 שניות, לענות על השאלה של מה השעה חח שאלו אותך מה השעה: לפני 11 שניות D: שתית מים: אמממ מקודם בארוחת ערב כשנתקלתי בגרגר פלפל חצוף קיללת מישהו: לא זוכרת... אבל אני לא מקללת כ"כ לבשת חולצה לבנה: אממ לפני כמה ימים לבשת מכנס ג'ינס: היום... היית בקניון: שבוע שעבר היית בחו"ל: לפני 4 שנים, בלונדון היית במסיבה: ברביעי שעבר... יומולדת של בערך-חברה... לפני זה אולי ביסודי, כי אני שונאת מסיבות אחרת לבית הספר: אף פעם מורה שלחה אותך להרשם על חוצפה: אף פעם מה עשית ב... שעה האחרונה ראיתי שידור חוזר של "קלף משוגע" שניה האחרונה: עניתי על השאלה הקודמת... האם אתה אוהב... את עצמך: לא כ"כ... את החיים: בכלליות? לא... סתם דפוק את הבית שלך: בערך... אני אוהבת ת'חדר שלי את ההורים שלך: חלק מהזמן את בית ספר: ממש לא את הסקר הזה: סימפטי :) את איך שאתה נראה: לא כ"כ... את התוכנית 'בוב-ספוג': לא רואה, אבל מכירה... אבטיח: אמממ אני אוהבת ארטיק אבטיח, אבל אבטיח בפני עצמו מאוד מלכלך אז אף פעם אין לי כח את הים: אני אוהבת את ה"נוף", לא את עצם השהות שם... את הבריכה: אני נשרפת בקלות מדי וזה מתסכל! את השיער שלך: כן! חח הדבר היחיד שאני אוהבת בי את הגובה שלך: עכשיו הוא נחמד, אני מקווה שאני אגבהה עד שאני אגדל... ענבים: אמממ בארטיק, אין לי כח לפרי את החורף: מתה על החורף!!!!!!!!! את הקיץ: שונאת בדם! למרות שהיומולדת שלי שם... 'הטופ מודל הבאה': למה שאני אענה על השאלון אם אני לא אוהבת את זה? חחח את ערוץ MTV: מאוד את הסתיו: גם נחמד את האביב: לא... מתסכל שהקיץ בא אחרי זה את ארץ ישראל: אהה... לא משהו את הרחוב שלך: לא משהו את השכונה שלך: גם לא משהו

למעלה