PadfootGirl
New member
עונה..../images/Emo115.gif
שם פרטי:דנה כינוי:דנה, דן דן, מאמי, שקסית וכו' [הכל מהמוח של החברות שלי, לא אני המצאתי את כל אלו] זכר/נקבה: נו, באמת. הפדיחה הכי גדולה שלך: שהמורה שלי למדעים תפסה אותי כותבת פתק לחברה שלי ממש מתחת לאף שלה. ואז במקום להעמיד פנים שאני כותבת את העבודת כיתה או משהו, עשיתי פרצוף של 'אופסי...'. יופי. הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת: לא זוכרת...
מי סיפר לך אותה- למעלה... אילו היית יכול בעל-חיים,איזו חיה היית?ציפור ולמה? כי הן יכולות לעוף... ארטיק אהוב- אמ. אין משהו מסוים. גלידה אהובה- וניל עוגיות. מסטיק אהוב- הובה בובה יש בעלי חיים- דגים כמה-2 איזה- זהב מה השעה- 16:06 מתי בפעם האחרונה... אכלת פיצה- ביום שישי חיבקת מישהו- לא זוכרת... הסתכלת בשעון- לפני כמה שניות שאלו אותך מה השעה- גם לפני כמה שניות שתית מים- לפני 12 קיללת מישהו- היום בבוקר לבשת חולצה לבנה- אתמול בערב לבשת מכנס ג'ינס- וואי, לא זוכרת... היית בקניון- יום ראשון אחה"צ היית בחו"ל- בחופש שבין ד' ל-ה' היית במסיבה- יום שישבת אחרת לבית הספר- הנשה- אף פעם לא... מורה שלחה אותך להרשם על חוצפה- בחיים לא! מה עשית ב... שעה האחרונה- ראיתי טלויזיה ואכלתי שניה האחרונה- כתבתי. האם אתה אוהב... את עצמך- לא ממש.... את החיים- בכלל, כן, את שלי- לא את הבית שלך- כן את ההורים שלך- כן. את בית ספר- לא את הסקר הזה- הוא נחמד... את איך שאתה נראה- לא ממש, לא. את התוכנית 'בוב-ספוג'- זה ממש חמוד. אבל כבר הרבה זמן לא ראיתי... אבטיח- יאפ את הים- לא ממש. את הבריכה- תלוי. את השיער שלך- כן את הגובה שלך- אמ... אני די נמוכה. לא *ממש*, אבל יחסית חברות שלי. אבל אני מעדיפה את זה על פני להיות גבוהה, אז כן. ענבים- לא ממש. את החורף- כן את הקיץ- גם כן! 'הטופ מודל הבאה'- נו, מה זאת השאלה הזאת? את ערוץ MTV- כן. למרות שלא יוצא לי לראות כ"כ הרבה, אבל בכ"ז. את הסתיו- לא ממש. את האביב-יאפ את ארץ ישראל- האמת? לא. את הרחוב שלך- כן. זה רחוב די נחמד יחסית. את השכונה שלך- כן.
שם פרטי:דנה כינוי:דנה, דן דן, מאמי, שקסית וכו' [הכל מהמוח של החברות שלי, לא אני המצאתי את כל אלו] זכר/נקבה: נו, באמת. הפדיחה הכי גדולה שלך: שהמורה שלי למדעים תפסה אותי כותבת פתק לחברה שלי ממש מתחת לאף שלה. ואז במקום להעמיד פנים שאני כותבת את העבודת כיתה או משהו, עשיתי פרצוף של 'אופסי...'. יופי. הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת: לא זוכרת...