התפקדות חודש יוני

DesertRose7

New member
../images/Emo172.gif התפקדות חודש יוני ../images/Emo172.gif

שם: תאריך יומולדת: דבר טוב שקרה לכם בחוד הקודם: דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם: משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: סרט החודש: שיר החודש:

לושהה

New member
אני כאן ^^

שם: יובל.
תאריך מומולדת: 29.9.93
דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם: נמ..למרות שזה היה די החודש הזה אבל מילא..השבועות הכלכך שולט במושב שלנוו! עשינו מלחמת מים ואז העיפו אותנו
וחזרתי ספוגה לגמרי
מלחמת מים זה כה שולט
מחר עודפעם
משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: ההופעה של הBEP מחר
וסיום הלימודים כמובן
סרט החודש: נמ..חמש ילדות יפות (?)
שיר החודש: The Click Five-Just The Girl.
כל החודש חרשתי עליו

0 דיש 0

New member
אני :]

שם: עדי תאריך יומולדת: אממ 1.6 חח אתמול.. דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם: היומולדת אבל זה בחודש הזה דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם: כל הריבים שלי עם אמא =/ ושלאט לאט הקופה שלי התרוקנה.. משהו שאתם ממש מצפים לו בחודש הקרוב: סיום הבית ספר אוווך שיקרה כבר סרט החודש: היומן
שיר החודש: josie של בלינק [נראלי ככה כותבים] וכל השירים בדיסקים של מקפליי וסוד כי בדיוק אוריאן הביאה לי לכמה ימים אז שמעתי בלי הפסקה..

shakedy69

New member
אני =)

שם: שקד תאריך יומולדת: 19.7 עוד חודש וקצת!!! דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם:מחשב חדש דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם: לא זוכרת =/ משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: מחר ב-ל-א-ק א-י-י-ד פ-י-ז חופש גדול סרט החודש: יעד סופי 3 חחח שיר החודש:not alone וכל הדיסק של הבלאק אייד פיז

LovE BuSTeD

New member
אני פה..

שם:חיה תאריך יומולדת:7.7.87 עוד מעט יום הולדת 19 :) דבר טוב שקרה לכם בחוד הקודם:אמממממ....לא זכור לי דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם:לא זוכרת משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב:שיתנו כבר לחברה שלי אישור לצאת מהארץ סרט החודש:אין שיר החודש:ballad of paul k

m i c k e y 15

New member
../images/Emo127.gifI'm Here

שם: מיכל תאריך יומולדת: 9.8.90 כןן עוד חודשיים ו-8 ימים יומולדתת
דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם: אממ היה כיף בביצפר דווקא..עם ילד מיוחד מאוד חחח..והתמונה הזאתיייי
אהאה מושייי דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם: הרבה מבחנים ובגרויות אוףף משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: אממ שכל הבגרויות יגמרו כבר..ושאני אוכל לצאת קצת למסיבות וכאלה!! חחח סרט החודש: אממ ראיתי היומן..ו גם מדגסקר..קורעע שיר החודש:Blink 182 - Adam's Song כ"כ..הוא פשוט מזכיר לי משו..

shanibu

New member
אני כאן! ../images/Emo9.gif

שם: שני תאריך יומולדת: 8.12.92 דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם: קיבלתי את הדיוידי של העונה החמישית של CSI ושהצטרפתי לפה
דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם: הרדימו את הכלבה שלי
משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: ההופעה של הBEP, לקנות את הדיוידי של באסטד ולסיים את הבצפר!! סרט החודש: המממ...... ספיידרמן 2 שיר החודש: let's get retarded של ה BEP

Rowdy Girl

New member
../images/Emo127.gifD=

שם: קורל[ע]/ג'ס ויש עוד כלמיני
תאריך יומולדת: 6.3 דבר טוב שקרה לכם בחוד הקודם: הממ לוזוכרת /= דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם: כנלS= הזיכרון שלי הוא לא לתקופה ארוכה משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: חופששש עוד מעט
סרט החודש: הממ דודג'בולXD חח סתם ראיתי היום ודווקא היה נחמד.. אבל הממ.. לא
אז: 40 יום ו40 לילה, רצח סטייל הוליווד, 3 בפארק וראש בראש
כל סרטי ג'וש הארטנט למיניהם%^#$%@#$@ שיר החודש: הההההההממ כל השירים של דה קליק פייב

L u L i1

New member
../images/Emo6.gif

הזיכרון שלך הוא לטווח ארוך יזקנה אחתXD

DesertRose7

New member
נוכחת../images/Emo127.gif

שם: שחר תאריך יומולדת: 8/7 דבר טוב שקרה לכם בחוד הקודם: קרה לי משהו מעולה מעולה מעולה אבל בנתיים אני אסתום דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם: רע?! אממ.. התחילו הגרויות?! משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: לסיים בית ספר
סרט החודש: אקס מן 3
שיר החודש: Lostprophets - Rooftops |סגידה|

Simple Girl 182

New member
אני כאן..

שם:אלמוג
תאריך יומולדת:30.1
דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם:אממ.. לא יודעת, הרבה דברים
דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם:לא יכולתי לשחק כדורעף חופים
משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב:1. סיום הלימודים 2. חייצת של הנוער העובד 3. קורס משצ"ים
סרט החודש:למצוא את ארץ לעולם לא
שיר החודש: Simple Plan - Happy Together

Emo Kid

New member
../images/Emo214.gif אני.

שם: שחר תאריך יומולדת: 22.3.92 דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם: ישנתי אצל נינה [חברה שלי מכפר סבא] דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם: הגשתי בוחן ריק במתמטיקה. זאת אומרת שקיבלתי 0 משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: סיום הלימודים!!! ואז עזריאלי מלא מלא בחופש
סרט החודש: נעורים במבחן [ראיתי היום. זה ממש עצוב..] שיר החודש: MakeDamnSure - Taking Back Sunday

למעלה