התפקדות חודש יוני

ThatGirl

New member
מה? מה פתאום יפן

מי היה ביפן אצלי במשפחה? :| אח שלי קנה לי את זה בארץ, זה הדיסק היחידי שהגיע לפה (וואו איך את לא יודעת את זה?:O חחח)

Rowdy Girl

New member
יש בו את גט אובר יו?

כי לי יש מקורי מאנגליה ואין בו את גט אובר יו
ופעם אחרונה שהייתי שם אז הסתכלתי על דיסק אותו דבר וכן היה בו... מה יש חלק עם חלק בלי?
כמו שבדיסק הראשון של באסטד לא היה שיר 12 נדמה לי... אחד השירים היו חסרים והיו קפיצות.. כאילו 11,13 [על העטיפה לא יודעת מה בדיסק עצמו] וזה היה מוזר|: נראלי יש בעיה עם החנויות שם|: חלק ככה חלק ככה ><

Rowdy Girl

New member
כמו שהעלימו שירים

באלבומים של באסטד.
ברוקולי מילא. אבל סרפר בייב?

ThatGirl

New member
בדיוק ההפךך

מליא סרפר בייב
ברוקולי זה אחד השירים האהובים עלי :(

ThatGirl

New member
אני לא יודעת אבל בטח שלא אני :O

זו המהדורה שיצאה באירופה, כלומר צרפת וגרמניה והשאר

גמאני כאן =]

שם:חן תאריך יומולדת:12.05.91 דבר טוב שקרה לכם בחוד הקודם:קיבלתי שרשרת מאגניבה של סימפל פלאן דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם:נכשלתי בתנ"ך משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב:חופש גדול! סרט החודש:דיוידי של סימפל נקרא? שיר החודש:mcfly-ultraviolet

loner in love

New member
../images/Emo127.gif

שם: חן תאריך יומולדת: 13.7 דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם: אממ אני לא יכולה להגיד אבל נראה לי שמישהי מפה תבין
דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם: סשה! כל מילה נוספת מיותרת! משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: מסיבת סיום
סרט החודש: בן ערובה שיר החודש: The Fray - Cable Car

נונס

New member
אניייי

שם:נועם
תאריך יום הולדת:בשישי לינואר דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם:נסעתי לאילת
דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם: אמממממממ.... משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב:בת מצווה של איילת! סיום שנת הלימודים
סרט החודש: ---- שיר החודש: The Black Eyed Peas - Pump It. mcfly-just my luck

Bleed for Me

New member
../images/Emo127.gif

שם:דניאל תאריך יומולדת: 4.5.89 דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם:הסרט שלי זכה בפרס! דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם: הבגרות במתמטיקה משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב:רק לסיים אותו כבר.. סרט החודש: X מן 3 שיר החודש: Arctic Monkeys-The view from the afternoon

Xx SharoN xX

New member
אני D:

שם:שרון
תאריך יומולדת: 5.5.92
דבר טוב שקרה לכם בחוד הקודם: האממ יומולדת D:
דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם: האממ לא זוכרת
משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: מסיבות סיום, תעודות וחופש!!!!!!!!!!!
סרט החודש: מת לצעוק 4
שיר החודש: dani california- רד הוט צ'ילי פפרס תודה שחר

vered131

New member
באיחור אבל עדין פה D:

שם: ורד תאריך יומולדת: 1.5.92 דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם: יומולדת דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם: מממ.. לחץ!11 משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: חופש!!!!!11111 סרט החודש: ממ.. לא יודעת שיר החודש: SON OF DORK- LITTLE THING

I M ../images/Emo108.gif

שם: שירן תאריך יומולדת: 28.10 ה חשוון דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם: בית מלון עם הצוות בגן דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם: לא היה ברוך ה' משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: מסיבות סיום סרט החודש: יש לה ביצים
מומלץץץץץץץץץץ!!
שיר החודש: pump it- black eyed peas (הם עכשיו ברדיו בהופעה חיה, מי שלא שומע מפסיד!!)

ShyFly

New member
אני כאן!! :)

~למרות שאני חדשה, חיחי~ שם:רוני תאריך יומולדת: 19/7/93 דבר טוב שקרה לכם בחוד הקודם: הרבה מחמאות על קטע שהכנתי בתיאטרון דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם: במילה אחת - מתמטיקה. משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: לסיים ביצפר!! דהה! חחח סרט החודש: אוצר לאומי שיר החודש: כל דבר שקשור לבלינק

למעלה