ופעם אחרונה שהייתי שם אז הסתכלתי על דיסק אותו דבר וכן היה בו... מה יש חלק עם חלק בלי?
כמו שבדיסק הראשון של באסטד לא היה שיר 12 נדמה לי... אחד השירים היו חסרים והיו קפיצות.. כאילו 11,13 [על העטיפה לא יודעת מה בדיסק עצמו] וזה היה מוזר|: נראלי יש בעיה עם החנויות שם|: חלק ככה חלק ככה ><
שם:חן תאריך יומולדת:12.05.91 דבר טוב שקרה לכם בחוד הקודם:קיבלתי שרשרת מאגניבה של סימפל פלאן דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם:נכשלתי בתנ"ך משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב:חופש גדול! סרט החודש:דיוידי של סימפל נקרא? שיר החודש:mcfly-ultraviolet
שם:דניאל תאריך יומולדת: 4.5.89 דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם:הסרט שלי זכה בפרס! דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם: הבגרות במתמטיקה משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב:רק לסיים אותו כבר.. סרט החודש: X מן 3 שיר החודש: Arctic Monkeys-The view from the afternoon
שם: ורד תאריך יומולדת: 1.5.92 דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם: יומולדת דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם: מממ.. לחץ!11 משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: חופש!!!!!11111 סרט החודש: ממ.. לא יודעת שיר החודש: SON OF DORK- LITTLE THING
שם: שירן תאריך יומולדת: 28.10 ה חשוון דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם: בית מלון עם הצוות בגן דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם: לא היה ברוך ה' משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: מסיבות סיום סרט החודש: יש לה ביצים
מומלץץץץץץץץץץ!!
שיר החודש: pump it- black eyed peas (הם עכשיו ברדיו בהופעה חיה, מי שלא שומע מפסיד!!)
~למרות שאני חדשה, חיחי~ שם:רוני תאריך יומולדת: 19/7/93 דבר טוב שקרה לכם בחוד הקודם: הרבה מחמאות על קטע שהכנתי בתיאטרון דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם: במילה אחת - מתמטיקה. משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: לסיים ביצפר!! דהה! חחח סרט החודש: אוצר לאומי שיר החודש: כל דבר שקשור לבלינק