חג שבועות
שמח לכולם

../images/Emo172.gifחג שבועות ../images/Emo173.gif שמח לכולם

תאכלו הרבה גבינות ותנוחו הרבה בחג. יניב

toy s0ldier

New member
חג שמייח לכולםםם

תאכלו דברים טובים תתרטבו והמשיכו להצליח באימונים

orslimy

New member
ראיתי, וג'סיקה ...

אני לא סובל טאיקוונדו!, הקרב שלהם זה כמו ילדים משועממים שבועטים באוויר...לא עוזר ברחוב בגרוש....

BROWN BOMBER

New member
אבל איך שזה נראה בהדגמות.... פששש

אין על ה TAE KWON DO בהדגמות. כמו הקפוארה... אחד הענפים היפים ביותר שראיתי, אבל מה זה שווה בשטח... לא נראה לי...

MikeTyson

New member
פשש וואלה

אני מגלה עליך דברים חדשים. עוד מעט תגיד לי שאתה אוהב בלט קלאסי. אחי, אין חיים אחרי האיגרוף !!

BROWN BOMBER

New member
אין ספק...

דיברתי רק על היופי שבהדגמה... בקרב הם לא שווים הרבה. ובכלל הדברים היעילים הם כודם כל האיגרוף. אחר כך היאבקות ומואי טאי... כל השאר הצגות יפות...

BROWN BOMBER

New member
אני לא יגיע למצב של חניקה...../images/Emo59.gif

קודם צריך לתפוס אותי בשביל זה ואת זה יוכל לעשות רק מתאבק מיומן. עם זה יהיה מישהו אחר.... הוא בצרות!!!

PIMP1

New member
או בעיטה לביצים?

או סכין? או תפיסה אחרת? לאיגרוף אין תשובה לכל הדברים האלה... יש אגרופים נטו לא חושב שהוא יכול לקבל את התואר "הכי יעיל ברחוב"

BROWN BOMBER

New member
אז תביא אקדח...

אין שיטת לחימה שעונה על כל השאלות האלה. אין קסם. אבל לאיגרוף ולהיאבקות יש יתרון על כל השאר מסיבה אחת פשוטה... בתחרות קראטה למשל אוסרים עליך להכות עם האגרופים לפנים. זה מרגיל אותך להוריד את הידיים למטה ולהגן על הגוף. בטייקוונדו המטרה היא לפגוע באיגול אדום על המגן חזה ועיקר העבודה היא בעיטות גבוהות. בכל שאר האומנויות לחימה אין לך אפשרות ריאלית לטרגל את העניין במצב אמת. לאיגרוף למשל אין את הבעיות האלה. אתה מטורגל ומלוטש היטב באימונים ובזירה. מכיוון שהאיגרוף נועד להיות ספורט תחרותי אין לו יותר מדי מקבלות כמו איסורים מיותרים וכו'. כשאתה ברחוב אתה פשוט משתחרר מהכפפות והחוקים. וכל השאר הביצועים הם כמו בזירה. כמו כן כמתחרה באופן קבוע בזירה אין לך בעיה של לחץ מיותר. אותו הדבר גם בהיאבקות חופשית. ההאבקות אפילו מעט יותר טוב להגנה עצמית. אבל יש בעיה אחת עם האיגרוף: אתה יודע להפעיל כוח אבל אין לך הרבה אפשרויות לרסן אותו. מה שאתה עושה בזירה הוא הרבה יותר קטלני ברחוב ויכול לגרום לנזק בלטי הפיך ואף להרוג בן אדם. אז איך שלא להסתכל על זה, הדרך הטובה והבטוחה היא להימנע מבעיות מיותרות ולא להיסתבך כלל...

למעלה