שרשור חדשים

lovelygirl1

New member
שלום גם אני חדשה ../images/Emo140.gif

אני רוצה לדעת האם התוכנית תשודר רק בימי חמישי ולכמה זמן היא משודרת ( הכוונה מה תקופת השידורים שלה בחודשים, ימים שבועות ...
)

שלום לכולם!!!!!!!!../images/Emo24.gif

היי מה המצב חברים? אני חדשה פה, נעים להכיר
..... ורק שתדעו שאני חולה על התוכנית "סוף הדרך" ואני יודעת שזה קצת מוקדם לשאול אבל מישהו יודע איך נרשמים לעונה הבאה? אני חייבת להשתתף בה....... ודרך אגב- מגיע לי מזל טוב ענק...... כי סיימתי היום עם הבגרות במחשבים (של ה-5 יחידות!!!!!!!!) איזה כיף, סוף סוף אפשר לנשום.......

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

קודם כל אני רוצה להגיד שזו תכנית מהממת!!!!!!!!!!!!!! הלוואי שיקיר הברסלב החמוד והשותף שלו יזכו ...... יקיר הוא כזה קליל וספורטיבי הוא הכי קאליבר שם.....אין עליו!!!! איזה חמוד איך שהוא עזר לשותף שלו לעלות והוא והשותף שלו זוג מושלם... למרות שכולם חמודים.....

היי... ברוכה הבאה...

אנחנו לא יודעים איך נרשמים לתוכנית בהאה...... מזל טוב על שגמרת את ה5 יחידות במחשבים, את יכולה לרדת קצת (ממש קצת) ולראות שרשור קצר על הבגרות במחשבים... אה, ותהני פה......

ori 15

New member
את מתכוונת לנדב...

הוא זה שעזר לחבר שלו (לובו) לעלות במדרגות יקיר הוא נמצא בזוג אחר עם אחת בשם חני וברוכה הבאה

גמני חדש..

אל תדאגו אני לא דיסלקט פשוט אני אוהב לרשום גמני במקום גם אני... הסדרה סוף הדרך נשמעת חמודה ביותר אז אני מצטרף לפה... נ.ב קוראים לי זיו

ori 15

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

איך נרשמים? כרגע אני לא יודע על פרטים - אבל אם תהיה עונה שנייה חפשי פרסומות בנושא שמבקשים אנשים להשתתף בתכנית... ו...וגם אני סיימתי היום את אותה בגרות

ori 15

New member
ברוכה הבאה...

תשודר רק בימי חמישי - אך יש גם ביום שיש "יאיר לפיד" (שכחית באיזה יום
)...יהיה שידורים של קטעים שלא נראו בתכנית על היכרות הזוגות וכו'

למעלה