במהלך העונה תעבור יום.. ליום רביעי
L limors2 Active member 25/5/04 #26 וואלה?! הרשתות מחליפות ימים?! יש!!!! התוכניות היפות של "קשת" לא יהיו בשבת...
ט טופזיו זאת אני New member 24/5/04 #25 ברוכים הבאים לכל החדשים והחדשות, תהנו בפורום, ותנסו להשתלב יחד איתנו .
2 238 New member 25/5/04 #27 גם אני בס"ד חדשה בפורום הזה. איזה כיף שפתחו לסדרה הזו פורום! נקווה שהתוכנית תמשיך להיות מעניינת כמו הפרק הראשון. ושיהיה לכולם חג שבועות טעים ושמח
גם אני בס"ד חדשה בפורום הזה. איזה כיף שפתחו לסדרה הזו פורום! נקווה שהתוכנית תמשיך להיות מעניינת כמו הפרק הראשון. ושיהיה לכולם חג שבועות טעים ושמח
A As היחידה New member 25/5/04 #28 אני חדשה ../images/Emo60.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif ברוכה הבאה לי..
J JESUS12 New member 25/5/04 #29 אממ גם אני.. ברוכים הבאים ברוכים הנמצאים! אני חדש..ואני אוהב את 'סוף הדרך'.. יומטוב.
א אפרת רוסו New member 27/5/04 #30 חדשה ../images/Emo13.gif../images/Emo107.gif עכשיו במקרה נתקלתי בפורום
O omer landau New member 27/5/04 #31 אני עומר ../images/Emo13.gif אבל משבוע שעבר חחח מאז תחילת הפורום אחלה תוכנית וכמה ימים לא הייתי פה בפורום מעניין מה יהיה היום פרט לחגבים בן17וחצי מכפר סבא
אני עומר ../images/Emo13.gif אבל משבוע שעבר חחח מאז תחילת הפורום אחלה תוכנית וכמה ימים לא הייתי פה בפורום מעניין מה יהיה היום פרט לחגבים בן17וחצי מכפר סבא