|גבנצ| איזה לק בחרתן לכבוד החג?

Ultra marine

New member
אני כבר פחות מתרגשת מ"פספוסים" או בכלל

לכלוכים מסביב לציפורן. אחרי מקלחת הכל עובר.. במיוחד במקרה של ציפורניים של רגליים שגם ככה כל התהליך סיוטי בשבילי.. חשבתי לקנות את הדבר הזה שמפריד את הציפורניים רק שיש לי 2 אצבעות מחוברות עד החצי. לדעתי זה מתוק (אפילו בתור שונאת כפות רגליים) אבל יש גם חסרונות, המפריד הזה והגרביים המדליקות האלה שיש מקום לכל אצבע..

foggy night

New member
אני לא מדברת על פיספוסים

בתהליך ההסרה זה צבע לי ממש את כל האצבעות.

danra

New member
../images/Emo68.gif מתחילת השבוע אני עם Essie-Tangerine

לא במיוחד לחג. זה כתום קורלי הורס!
(התמונה לא ממש משקפת את הנטייה הקורלית שלו)

Ultra marine

New member

Ultra marine

New member
סקרנג'י מגדירה אותו כקרם

וכשאת מסתכלת עליו בבית הוא לא נראה כזה מבריק.

Ultra marine

New member
במחשבה נוספת,

אני חושבת שזה סוג של כתום מטאלי. ואולי זה שהוא מטאלי כזה נותן לו את הברק הזה. אבל אני באמת חושבת שבתאורה רגילה אין לו ברק חריג במיוחד.

רחלי ג

New member
אני עם 261CHIC. מן אדום דם משולב בכתום קורלי

איך אפשר להעלות תמונה לשירשור הסוואצ'ים של שיק? השירשור כבר עבר....

סקרמנטה

New member
לא :) ב"הודעות נבחרות" יש קישור לשרשור

האמת היא שיש שם כמה קישורים נבחרים לשרשורים שראויים להדגשה, כגון על הרעלים בלקים וכד'. אחד מהם הוא השרשור של שיק.

Come Alive

New member
רק אתמול מרחתי, בערב, אז זה לא בדיוק לחג ../images/Emo3.gif

לא ידעתי מה למרוח כבר כמה ימים.. וכשאני לא יודעת, אני לא מורחת.. כי אז אני פשוט משתגעת. מורידה, מורחת אחר, מורידה, מורחת אחר.. ואז ביומיים האחרונים בערוץ E הייתה כל איזה שתי שניות הפרסומת לריאליטי החדש והגרוע במיוחד שלהם... ואחת מהבנות שם בוכה לאיזה שניה, והיא מרימה את היד לנגב את הדמעות ויש לה לק ורוד חזק כהה כזה, קרמי. וניסיתי שנתיים בערך להיות בטוחה מה הצבע, ממש יומיים בערך אני מחפשת תמונת מסך וזה.. לא מצאתי. אז פשוט לקחתי את הלקים שלי ומרחתי. לא התאים למה שרציתי. מרחתי אחר. לא התאים. מרחתי אחר. התאים. עכשיו יש לי את מה שרציתי
הלק הוא שיק 309 אם אני לא טועה. ממש HOT PINK. ככה- http://www.designmyhat.com.au/images/bandanas/dssolidb056/dssb-056_hot_pink.gif אני מרוצה

b o t t e n

New member
../images/Emo79.gifשיהיה לך יום כתום, מלא שמחה../images/Emo79.gif

קניתי ו"לבשתי" כתום. מהסדרת דיסקו של LA GIRL- עדיין מתייבשת. אז לא תהייה תמונה בקרוב. נראה מדליק. מחר חייבת חולצה בצבע חום. ונ"ב http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1836&MessageId=141556997 תצביעו לי
וגם מה הצבע הראשון שאיתו שברתן את המוסכמות של עצמכן

למעלה