התפקדות יוני

HagarStar

New member
../images/Emo173.gifהתפקדות יוני../images/Emo173.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שם: גיל: מיקום בארץ ובעולם: כיתה: משהו חיובי שקרה במאי: משהו חיובי שיקרה ביוני: מסר לאומה: תמונה [שלכם!]:

xXx Lilo xXx

New member
אני ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

שם: ליאת ^^"
מיקום בארץ ובעולם: ראשון
כיתה: י"א
משהו חיובי שקרה במאי: היומולדת שליייי מלאמלאמלא מתנות מ-אג-ניבות
משהו חיובי שיקרה ביוני: אמממ יומולדת לאבא XD
מסר לאומה: נקניקיות זה איכ (אמא אמרה לי לחמם ואז חתכתי את הנקניקייה והייתה בפנים נוצה... וכמעט הקאתי :S מזל שלא אכלתי את זה.) בקיצור- אל תאכלו נקניקיות!
תמונה [שלכם!]:
אני והמצלמה הסקסית שלי

xXx Lilo xXx

New member
כי היה לי משעמם וצילמתי ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

(חלק מה-)מתנות שקבלתי!!! D:

נסטי XD

New member
מקפליי!!!!!! והמשקפיים...מסוקס..

תתחדשי כפרע..סורי שלא יכלתי לדבר, הטבעתי את יגוני באוכל...

Has all kindness gone? ../images/Emo141.gif

Hope still lingers on...
שם: שירז. גיל: 15 וחודש עוד שלושה ימים. XD מיקום בארץ ובעולם: ישראל,ראשון לציון (?) כיתה: ט'2,היא המלכהההה. XD
משהו חיובי שקרה במאי: טיול שנתי,ל"ג בעומר,יומולדת... היה חודש מעולה.
משהו חיובי שיקרה ביוני: מסיימים ללמוד?! XD מסר לאומה: דיוויד קוק שלי. ורק שלי.
תמונה [שלכם!]: המהמ תגובה מהירה.

xXx Lilo xXx

New member
מי אמר שקוק שלך?../images/Emo29.gif

פח. אני עוד האודישנים שלו התלהבתי. לכי.

HagarStar

New member
ממ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שם: לולה גיל: 15 מיקום בארץ ובעולם: ת"א
כיתה: ט' משהו חיובי שקרה במאי: המוןהמון :) תודות לכמה אנשים מדהימים משהו חיובי שיקרה ביוני: אהה מסיימים בצפר :) מסר לאומה: אני כנראה הולכת להדריך בקייטנה באוניברסיטת ת"א, וויפי תמונה [שלכם!]: הימנית

Miss Insanity

New member
מתפקדת ~ ../images/Emo210.gif

שם: סתיו . :) גיל: 14 וחצי . ~ מיקום בארץ ובעולם: אממ , ישראל ? רחובות . כיתה: ח'2 שליטעהעהאע . משהו חיובי שקרה במאי:הכרתי את הבנאדם הכי חמוד שיש . משהו חיובי שיקרה ביוני: הממ . קורס מש"צים (H) , סיום הלימודים העאהאעא . מסר לאומה: כולכם במבות .
תמונה [שלכם!]: מממ . לא נראה לי .

נסטי XD

New member
luck are bitch, and so are you..

הו דני, אתה כ"כ צודק.. שם: דנה גיל: 15 מיקום בארץ ובעולם: ישראל, ערבה, ספיר, רחוב 2 בית 12 כיתה: ט'1 משהו חיובי שקרה במאי: שפתחו את הבריכה משהו חיובי שיקרה ביוני: מסיימים את הבי"ס הזה סופסוף!!!!!!! מסר לאומה: "החיים הם כלבה" תמונה [שלכם!]:

pati15

New member
אני XD

שם:פטריסיה גיל:15 וחצי מיקום בארץ ובעולם:מוסקבה ולפעמים ניורק ומה שקורה לי שאני חושבת לפעמים שאני שמה..חח :D כיתה:ט' משהו חיובי שקרה במאי:אממ הכל היה גרועעע מתמיד XD ומשהו טוב זה שהחודש ניגמר כבר למרות שהייתי רוצה לעצור את הימים ולחזור כמה חודשים אחורה XD משהו חיובי שיקרה ביוני:הכלל יהיה חרא חוץ מימית 2000 שגם לא מלהבת מזהXD זה יוצא בתאריך שמפעל הכוכבים בישראל והייתי אמורה ביום הזה לעשות משהו כמו להיות מבואסת כל היום או שללכת לשם כי אני לא הולכת להופעה איזה פאקקקק :(( מסר לאומה:אל תסמכו על אף אחד אפילו לא אלי...חחח XD תמונה [שלכם!]:==>>

pati15

New member
אוי ושכחתי משהו XD

משהו חיובי שיקרה ביוני::כבר קרה יומהולדת להורים שלי ?

בום בום בום איי וואנט יו אין מיי רום

שם: בר[קי] גיל: 14 וחצי מיקום בארץ ובעולם: תל אביב (בעתיד בניו יורק או אל איי^^") כיתה: ט'5 הכי חרא שישD: משהו חיובי שקרה במאי: השלמתי עם חברה משהו חיובי שיקרה ביוני: חופש גדול :) מסר לאומה: החיים יפים:) תמונה [שלכם!]: טוב טוב

למעלה