התפקדות יוני

chen010189

New member
:]

שם: חן גיל: 19 מיקום בארץ ובעולם: חיפה כיתה: י"ג
משהו חיובי שקרה במאי: לא זוכרת :X משהו חיובי שיקרה ביוני: עבודה בעזרת השם! התקדמות באפייה בזכות הקורס ו..לא יודעת,נקווה רק לטוב
מסר לאומה: היי :eek: תמונה [שלכם!]:

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif לילה טוב לכולם :)

שם: אלמוגוס גיל: 14 מיקום בארץ ובעולם: אשדודדדדדדדדדד כיתה: ח' משהו חיובי שקרה במאי: הייה לי טיול שנתי :) , היה לי טיול רגיל חחחח וסתם נהניתי החודש.. משהו חיובי שיקרה ביוני: אני נוסעת לטבריה :) מסר לאומה: "its not a matter of luck, its just a matter of time" תמונה [שלכם!]:
חח פרשתי מתמונות לעולמים
לילה טוב

BegForMercy

New member
../images/Emo11.gif

שם: אור גיל: 18 מיקום בארץ ובעולם: צורן, ישראל כיתה: י"ב משהו חיובי שקרה במאי: שחר משהו חיובי שיקרה ביוני: חופש מסר לאומה: די לאכול! תמונה [שלכם!]: טובבסדר

BegForMercy

New member
אה כה אני יודעת שאני לבנה.

שתקו זה בדרך כלל לא ככה.
עוד לא הספקתי להיות ממש בים סנוב1

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שם: שחר. גיל: 16 וכמה חודשים. מיקום בארץ ובעולם: ראש העין, ישראל. כיתה: מסיימת י'!!!! משהו חיובי שקרה במאי: הא.. בטח היה משהו. יונתן? חחח משהו חיובי שיקרה ביוני: דניגריי באה לארץ!!!!!!!!!!!!!!%$^@$%$@%#$% מסר לאומה: תוציאו חוק שאסור לי להחזיק מספריים.. אני מזיקה לעצמי. בשיער. תמונה [שלכם!]: אין.

Emergency Exit

New member
בוקרטוב עולם, אין ברבורים באגםם! ../images/Emo181.gif../images/Emo42.gif

שם: ליאור
בנתניה כיתה: ט' משהו חיובי שקרה במאי: אממ. ל''ג בעומר היה נחמד\רוק''צ\צופים משהו חיובי שיקרה ביוני: סמינרקיץ\ יום עם אמא\ אולי עבודה\ מסיימים ללמוד
מסר לאומה: תאכלו הרבה.
תמונה: |שמאלה|

Johnni456

New member
כן המפקד!../images/Emo195.gif../images/Emo79.gif

שם: רחךלבמחבלמכךכגחך ~סתם נו, סתיו, נעים להכיר
~ גיל: עוד 4 חודשים ו-7 ימים 14
מיקום בארץ ובעולם: סין כיתה: ח' משהו חיובי שקרה במאי: יומולדת לאבא, ל"ג בעומר ועוד כלמיני >< משהו חיובי שיקרה ביוני: חופש D: מסר לאומה: ביומיים אכלתי 8 צ'ופה צ'ופס. ובא לי עוד. ונגמר.
ואל תגידו לי שאני מכורה, כי אני לא. אני יכולה להפסיק מתי שאני רוצה, אני פשוט לא רוצה
תמונה [שלכם!]:

למעלה