התפקדות יוני

RED HEADed

New member
עונה! ../images/Emo13.gif

כללי שם: גל!!! שכבה: חמישיות התותחייייםםםם!!!!! סניף: נס ציונה!!!D= תפקיד בסניף: מדריכת ד'!!! החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? החודש הכי טוב שהיה לי בחיים, ואני לא מגזימה הפעם >< ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? אממ... ארוס עליה! וספר... ואי הלוואי... אני פשוט לא מוצאת את הזמן לספרים! המלצה חודשית? הסרט "רוקדים" עם אנטוניו בנדרס... תותחי אששש!!! שיר החודש? אממ... and i know how i feel about you now האדם שעשה לכם את החודש? יעלי ומאיה בכללי, אבל תכלס- כל החברים הטובים שלי... משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? ברור שיום ירושלים עם הטיול המדהים של אתמול!!! ובטוח היה עוד משהו אבל אני לא זוכרת >< החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? אממ... פעולות, סיום בצפר, טיול משפחות (?), סרטים, חברים... יומן זכרונות להשנה (OMG זה החודש!!!
) משהו טוב שיקרה החודש? אמממ... הדרכה בקורס משצ"ים!!!! משהו פחות טוב שיקרה החודש? אממ... סיום חטיבה? ויחד עם זה זה גם משהו טוב שיקרה
מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? סביבות ה-25..? אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? ברור...! אממ בעקרון 6, והפעולות עוברות מספיק טוב. על מה אתם עובדים בסניף עכשיו? שבועות, וטיול משפחות. שביעיות-שמיניות, צוות קורס מדריכים? מה התפקיד שלכם בקורס? חמישיות שליטעעעעע!!! באיזה נושא המחנה קיץ שלכם? בבירורים. עם מי אתם עושים את המחנה קיץ? אני כבר מבולבלת XD יעלי אם יתברר שעבדת עליי את נרצחת. מה אתם עושים לסופשנה? בתהליכי הכנה...! יש פעילות מיוחדת בסניף לשבועות? יש פעולות רגילות. יש לנו מספיק על הראש לכולם בתקופה האחרונה... לסיום משהו להגיד לאומה כולה? חכו חכו ל\ה.... חכו.... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש אני יודעת שאני מוזמנת אבל אין לי כוח, סורי =]

yaelula94

New member
גם אני גם אני!

כללי שם: יעל :] שכבה: חמישיות שליטע.
(אללה גל להשתלט על הפורום!) סניף: נילי תפקיד בסניף: מדריכה החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? ממש טוב! ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? יומני הנסיכה לכל ספריו המלצה חודשית? לישון, וכמה שיותר. שיר החודש? מי שצריך לדעת יותר
האדם שעשה לכם את החודש? יעלצ- החטניקית הכי שווה בתנועה. משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? טיול שנתי :] החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? פוש אחרון בלימודים וגמרנו משהו טוב שיקרה החודש? הלימודים נגמרים משהו פחות טוב שיקרה החודש? האוכל של שבועות מתקיף מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? נילינילינילי אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? בין 8-10 חניכים, הפעולות עוברות אחלה, והם ממש חמודים ואני ממש אוהבת אותם. על מה אתם עובדים בסניף עכשיו? בעיקר מחנה קיץ שביעיות-שמיניות, צוות קורס מדריכים? מה התפקיד שלכם בקורס? באיזה נושא המחנה קיץ שלכם? ... עם מי אתם עושים את המחנה קיץ? שומרת על זכות השתיקה. מה אתם עושים לסופשנה? לא ברור עדיין
יש פעילות מיוחדת בסניף לשבועות? נופ לסיום משהו להגיד לאומה כולה? גל, אני אוהבת אותך
ונשתה כוס יין לחיי חיים בריאים יותר אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש מהטיול שנתי, סטלני במקצת

DsO

New member
מערבניקים אימפריה

כללי שם: דניאל שכבה: יא'. סניף: ערב. תפקיד בסניף: רכז טכני. החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? נחמד :) ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? אין - יש סדרות... המלצה חודשית? 1408 (סרט) שיר החודש? דיסני :p האדם שעשה לכם את החודש? היא יודעת מי היא D: משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? יומהולדת (2.6) החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? ללמוד לספרות/מת'/הסטוריה ואנגלית... משהו טוב שיקרה החודש? נקבל ציונים טובים! משהו פחות טוב שיקרה החודש? נאחר לבגרויותX: מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? לא יודע חחחח אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? לא חעחע על מה אתם עובדים בסניף עכשיו? מחנה X_X שביעיות-שמיניות, צוות קורס מדריכים? מה התפקיד שלכם בקורס? טכני קורס 08 ואו! (תחזוקה/שוטף - ביקור הורים וטקס סיום :p) באיזה נושא המחנה קיץ שלכם? שנועה תגיד אני אגלה... עם מי אתם עושים את המחנה קיץ? לבד (אוייש איזה נפילה מחנאית XDDD) מה אתם עושים לסופשנה? מה שנועה אמרה XD יש פעילות מיוחדת בסניף לשבועות? לא... בים ^.^ לסיום משהו להגיד לאומה כולה? אני רעב מי מכין לי שניצל תירס?! אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש - חסויה לי ולמי שבתמונה איתי :)

assafein

New member
מסתבר שגם אני פה../images/Emo13.gif

כללי שם: אסף שכבה: שביעיות סניף: נילי תפקיד בסניף: מדריך ה'.. החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? נחמד מאוד.. ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? לא כל כך יצא לי
המלצה חודשית? תהנו? שיר החודש? "אדם צובר זכרונות" מהחידוש של עבודה עברית החדש.. האדם שעשה לכם את החודש? לא משהו מיוחד... משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? יומולדת... החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? להוציא רשיון.. לסיים בגרויות וכאל שאר הירקות
משהו טוב שיקרה החודש? רשיון וסיום לימודים... משהו פחות טוב שיקרה החודש? בגרויות.. מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? אין רשימה.. אבל יש איזה 30... אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? מדריך ה'.. כשהם באים... על מה אתם עובדים בסניף עכשיו? מחנ"ק.. שילוב ח'טניקים בצוות בוגרים... שביעיות-שמיניות, צוות קורס מדריכים? מה התפקיד שלכם בקורס? טכני... צוות אינסטלציה!!
באיזה נושא המחנה קיץ שלכם? סוד... עם מי אתם עושים את המחנה קיץ? עוד לא הבנתי מה נסגר.. כשאני אדע אני אוכל לספר
מה אתם עושים לסופשנה? צריך באמת לדבר על זה
יש פעילות מיוחדת בסניף לשבועות? לא שידוע לי.. לסיום משהו להגיד לאומה כולה? להיות חולה זה לא נחמד

Rioter

New member
גם אני במתפקדים. ../images/Emo9.gif

כללי
שם: שירפ
שכבה: שישית
סניף: ראשון מערב
תפקיד בסניף: רכזת סדנאות
החודש שעבר
איך עבר החודש האחרון? מעולה
ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? ספר - תחזיקו חזק, של הרלן קובן (החדש). וסרט... אינדיאנה ג'ונס. דווקא חמוד.
המלצה חודשית? לחיות.
אני כ"כ שמחה.
שיר החודש? Romeo & Juliet, של דאייר סטרייטס
האדם שעשה לכם את החודש? שי, ענבר, תומר ומורכזת ;;
משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? זה שיוסי חזר אתמול לא נחשב כחלק מהחודש, נכון?
החודש שבפתח
מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? סניף. מלאת מוטיבציה.
משהו טוב שיקרה החודש? נסיים עם 2\3 מהבגרויות!
משהו פחות טוב שיקרה החודש? צריך ללמוד לבגרויות....
מכבי
כמה חניכים רשומים בסניף? 20 + בינתיים
אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? לא מדריכה
על מה אתם עובדים בסניף עכשיו? א"ש לילה, אירוע סיום שנה, מחנה קיץ, יום שדאות... בלה בלה.
שביעיות-שמיניות, צוות קורס מדריכים? מה התפקיד שלכם בקורס?
באיזה נושא המחנה קיץ שלכם? לא נראלי שאפשר לפרסם את זה?
עם מי אתם עושים את המחנה קיץ? לבד
מה אתם עושים לסופשנה? עוד לא סגרנו
יש פעילות מיוחדת בסניף לשבועות? ממ.. נראה לי שיש איזה משהו. לא בטוחה
לסיום
משהו להגיד לאומה כולה? כיףףףףף לייייייייייי!!!!!!
אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש

DsO

New member
חזרתו של יוסי נכנסת לקטגוריה :)

איזה נשמה כמה שהיא בכתה מהתרגשות.... הכי מצחיק שתומר ביקש ממני מפית, חשבתי בשבילך לנגב את הדמעות... פתאום הוא מנקה ת'פה XDDD שירוש נסכם את זה בקיש(קש)טה?! (*עיוותתי מעט [=*)

Rioter

New member
איזה לא נעים זה...

חחחחח כן, והקטע עם תומר באמת היה מצחיק.
חבר לתפארת יש לי, אה?

Kobi2402

New member
עדיף מאוחר מאשר בכלל..........

כללי שם:קובי שכבה:שישיות סניף:
מערב השולטים........ תפקיד בסניף:צוות צהו"ב
החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?קשה ומתיש...... ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?לא היה זמן
המלצה חודשית?תחרשו...... שיר החודש?איזה יש שתיים:פלדמן או צרפתי...... האדם שעשה לכם את החודש?הרבה...... משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?יוסי חזר, אני לא מכיר אותו אבל אם זה עשה טוב לבוגרי הסניף אז זה עשה גם לי
החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?בגרויות, מגנים, מבחנים, אימונים וזהו....... משהו טוב שיקרה החודש? לצערי הרב אין כזה
משהו פחות טוב שיקרה החודש?
חפירה באה....בגרויות ב: תרבות ועם,מתמטיקה ואיכסטוריה
מגנים ב: איכסטוריה ולשון
מבחנים ב:איכסטוריה ואנגלית......ומסתיימים האימונים
לא כדאי לזלזל בנו כי במחנ"ק הזה, המערביניקים יטרפו אותכם לארוחת בוקר
מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?20 ומשו.... אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?לא מדריך
על מה אתם עובדים בסניף עכשיו?מה שהשאר רשמו...... שביעיות-שמיניות, צוות קורס מדריכים? מה התפקיד שלכם בקורס?שביעיסטים ושביעיסטיות שלנו
באיזה נושא המחנה קיץ שלכם?לא יודע עם מי אתם עושים את המחנה קיץ? נראה לי לבד....... מה אתם עושים לסופשנה?לא יודע....... יש פעילות מיוחדת בסניף לשבועות?ואיייי איזה שאלות קשות.......
לסיום משהו להגיד לאומה כולה? סניף מערב אני מאוהב בכם
אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש להשים תמונה
לא נראה לי

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifעם כל הכבוד למערבניקים..

ויש הרבה כבוד
.. סניף גדרההולך לקחת את המחנה הזה בהליכה.. ראו הוזהרתם..

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifזה הכי אירוני וטפשי בעולם..

להגיד לי לרוץ
..

assafein

New member
זה כי בוגה עושה א'...

ככה שהכל אצלכם יהיה מטורף... וזה עוד בלי להזכיר שום מילה על מחנאות

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifובגלל שהמחנאות שלנו מטורפת,

המחנה הזה הולך להיות תותחיי..

למעלה