RED HEADed
New member
עונה! ../images/Emo13.gif
כללי שם: גל!!! שכבה: חמישיות התותחייייםםםם!!!!! סניף: נס ציונה!!!D= תפקיד בסניף: מדריכת ד'!!! החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? החודש הכי טוב שהיה לי בחיים, ואני לא מגזימה הפעם >< ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? אממ... ארוס עליה! וספר... ואי הלוואי... אני פשוט לא מוצאת את הזמן לספרים! המלצה חודשית? הסרט "רוקדים" עם אנטוניו בנדרס... תותחי אששש!!! שיר החודש? אממ... and i know how i feel about you now האדם שעשה לכם את החודש? יעלי ומאיה בכללי, אבל תכלס- כל החברים הטובים שלי... משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? ברור שיום ירושלים עם הטיול המדהים של אתמול!!! ובטוח היה עוד משהו אבל אני לא זוכרת >< החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? אממ... פעולות, סיום בצפר, טיול משפחות (?), סרטים, חברים... יומן זכרונות להשנה (OMG זה החודש!!!
) משהו טוב שיקרה החודש? אמממ... הדרכה בקורס משצ"ים!!!! משהו פחות טוב שיקרה החודש? אממ... סיום חטיבה? ויחד עם זה זה גם משהו טוב שיקרה
מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? סביבות ה-25..? אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? ברור...! אממ בעקרון 6, והפעולות עוברות מספיק טוב. על מה אתם עובדים בסניף עכשיו? שבועות, וטיול משפחות. שביעיות-שמיניות, צוות קורס מדריכים? מה התפקיד שלכם בקורס? חמישיות שליטעעעעע!!! באיזה נושא המחנה קיץ שלכם? בבירורים. עם מי אתם עושים את המחנה קיץ? אני כבר מבולבלת XD יעלי אם יתברר שעבדת עליי את נרצחת. מה אתם עושים לסופשנה? בתהליכי הכנה...! יש פעילות מיוחדת בסניף לשבועות? יש פעולות רגילות. יש לנו מספיק על הראש לכולם בתקופה האחרונה... לסיום משהו להגיד לאומה כולה? חכו חכו ל\ה.... חכו.... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש אני יודעת שאני מוזמנת אבל אין לי כוח, סורי =]
כללי שם: גל!!! שכבה: חמישיות התותחייייםםםם!!!!! סניף: נס ציונה!!!D= תפקיד בסניף: מדריכת ד'!!! החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? החודש הכי טוב שהיה לי בחיים, ואני לא מגזימה הפעם >< ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? אממ... ארוס עליה! וספר... ואי הלוואי... אני פשוט לא מוצאת את הזמן לספרים! המלצה חודשית? הסרט "רוקדים" עם אנטוניו בנדרס... תותחי אששש!!! שיר החודש? אממ... and i know how i feel about you now האדם שעשה לכם את החודש? יעלי ומאיה בכללי, אבל תכלס- כל החברים הטובים שלי... משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? ברור שיום ירושלים עם הטיול המדהים של אתמול!!! ובטוח היה עוד משהו אבל אני לא זוכרת >< החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? אממ... פעולות, סיום בצפר, טיול משפחות (?), סרטים, חברים... יומן זכרונות להשנה (OMG זה החודש!!!
![](https://timg.co.il/f/Emo10.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)