סיכומשבוע

CharmedRulez

New member
מסכמששששש

משהו כיפי: קניתי כרטיס טיסה ואני טס לצרפת שבוע הבא!!!! משהו מעצבן: בעבודה קורים דברים נוראיים. משהו מצחיק: אוי... החיים שלי זה קומדיה של טעויות. כדאי לכם להצטרף. משהו טעים: אכלתי סאבוואי וזה פשוט גן עדן משהו חדש: קניתי כרטיס טיסה!!!!! שיר טוב: האמת שאני גם אוהב את השיר הזה של אדל רולינג און משהו משהו... לא זוכר את השם. אה, רולינג אין דה דיפ! שיר מגניב לאללה. זמר/להקה טובים: קולדפליי ועזבו אותי מהפוליטיקה. סדרה טובה: אחים ואחיות, happy endings. היום הכי הכי: היום שבו אטוס מכאן! פירגון ו- למישהו מהפורום: פירגון לכל החדשים ובעיקר לעדי שמתמידה פה. איך עבר עלי השבוע: סיוט!!!! תכניות לשבוע הבא: לטוס מפה!!!

adii1201

New member
צרפת../images/Emo99.gif

סאבווי!!!!
אדללללללללל
אחים ואחיות

CharmedRulez

New member
טנקס! זה מאץ' נידד! לא הייתי בחופש כבר שנים

(פשוטו כמשמעו שנים!) וזה כבר כיף לקחת שבוע רחוק רחוק מהאסון שהוא חיי. אני קצת דרמטי, יכול להיות.

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifצ-ר-פ-ת?

מכל מדינות העולם, דווקא צרפת?!? אני ממש מקווה בשבילך שמדובר על דרום/צפון המדינה ולא על בריכת הג'יפה שעונה לשם פריז...

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifסליחה?!

אני עודני בבירת הממלכה המאוחדת (ז"א לא ממש ברגע זה אבל באופן כללי חיי עדיין שם).

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifלא זכור לי שאמרתי

(ז"א אני מסיים את העבודה בעוד מספר חודשים ואז אני אשוב) אבל גם כשהייתי בארץ לאחרונה זה היה למספר שעות...

למעלה