שאלה על חלב

מולסה זה משהו אחר - תשאלי את המטפלת

שלי .. שקדיה זה שקדים טחונים כמו טחינה אבל משקדים במקום בשומשום ומולסה (שעומדת במקרר כבר חודש ) לא ברור לי מה זה אבל אפשר להמתיק עם זה מאכלים במקום סוכר ( איזשהו סוג של סוכר טיבעי אני מניחה ) את יכולה להוסיף לפירות גם חלבה בשביל הקלוריות

../images/Emo6.gif הרגת אותי עכשיו

זהו שהיא באמת דבה..
ובגלל שאני כל הזמן בדיאטה ולא קונה הביתה שטויות ( לפחות לא בשבילי
) אז היא נאלצת לאלתר .. והשילוב של פתי בר עם שקדיה הוא בערך הדבר היחיד הטעים שהיא מוצאת כנראה אבל לא צריך לדאוג לה - יום אחד אני ותומר נכנסים למאפיה מתחת לבית וכולם מקבלים את תומר בשמחה כאילו הם מכירים משכבר הימים ששאלתי מאיפה הם יודעים את שמו אמרו לי - מה זאת אומרת ?כל בוקר הוא פושט על מדפי הבורקס בדרך לפארק

ת ו ת

New member
אין לי בכלל ניסיון בעניין

אני הייתי מחכה עוד קצת עם חלב פרה. אולי תנסי דייסה בכפית לפני השינה ? כתבת שהמטפלת מכינה לו ארוחת בוקר אז אולי לא תהיי בסביבה בהתחלה כשהוא מתעורר ולא תהיה לו ברירה אלא לאכול את האוכל המוצק ? (נשמע קצת קשה ליישום במחשבה שנייה). תות.

זהו שהוא התחיל לקום מוקדם../images/Emo1.gif

שהוא היה קם בשבע לפעמים חלפה במוחי המחשבה לברוח לפני שהוא מתעורר וככה להתחיל לגמול אותו אבל מצד שני אני לא יכולה ללכת בלי לראות את החיוך המתוק שלו על הבוקר ובלי להפרד .. עכשיו שהוא קם בשש ( אחרי סידרת חינוך שעשינו לו ובעקבותיה הוא הספיק לקום בלילה אבל קם יותר מוקדם ) אז אין לי לאן לברוח גם אם אני רוצה .. וגם כל מה שבא לי לעשות בשש בבוקר זה לחזור לישון לעוד שעה אז את ההנקה הזאת אני משאירה בינתיים מטעמי נוחות..

נירית1

New member
ניסית מים? גם אנחנו לפעמים צמאים על

הבוקר, אצל הבן הגדול שלי בגיל הזה גם החליף חלב פרה את ההנקה לתקופה קצרה, אבל דיללנו אותו מאד במים . אני בעד ארוחות מוצקים דשנות ולנסות לוותר על הבקבוקים עם אין צורך בהם - איך הוא שותה מכוס? כי אפשר גם להציע שתיה מכוס.

שגיא מקבל חלב רק כשהוא אוכל לחם

מטוגן. מוצרי חלב אחרים הוא אוכל, אבל חלב ניגר-רק בלחם מטוגן. אני לא הייתי מרגילה לחלב בננה, כי הוא מתוק בטרוף, ואת צודקת שאת לא רוצה להרגיל אותו.

למעלה