ליט אמא של תומר
New member
מולסה זה משהו אחר - תשאלי את המטפלת
שלי .. שקדיה זה שקדים טחונים כמו טחינה אבל משקדים במקום בשומשום ומולסה (שעומדת במקרר כבר חודש ) לא ברור לי מה זה אבל אפשר להמתיק עם זה מאכלים במקום סוכר ( איזשהו סוג של סוכר טיבעי אני מניחה ) את יכולה להוסיף לפירות גם חלבה בשביל הקלוריות
שלי .. שקדיה זה שקדים טחונים כמו טחינה אבל משקדים במקום בשומשום ומולסה (שעומדת במקרר כבר חודש ) לא ברור לי מה זה אבל אפשר להמתיק עם זה מאכלים במקום סוכר ( איזשהו סוג של סוכר טיבעי אני מניחה ) את יכולה להוסיף לפירות גם חלבה בשביל הקלוריות