שאלון

נלך על זה ../images/Emo3.gif

מהתרשמות ראשונה,איזה מן המתמודדות הכי עשתה לך את זה? אווה איזה בת הכי אהבת בעונה הראשונה? אדריאן איזה בת הכי אהבת בעונה השניה? שנדי איזה מהשופטים הכי אהוב עלייך? הבריטי הזה..
איזה קטע בתוכנית הכי הצחיק אותך?(אם היה) הממ... וואי היו הרבה אני לא ממש זוכרת כרגע... אהה חח שקייטי פחדה והתחיל לבכות כמו ילד בן 4 ועם השיער ככה היא באמת נראתה כמו ילד בן 4, יו איך שנאתי תבלונדינית המטומטמת הזאת.

Dark Force

New member
עונה..../images/Emo56.gif|פגרה|

מהתרשמות ראשונה
אווה
הבת שהכי אהבתי בעונה הראשונה זו
איליס
בעונה השנייה הכי אהבתי את ג'נאשה, ולקראת הסוף את שנדי.
מהשופטים
אל תאמינו אבל את ג'ניס
הקטע שאדריאן ואיליס זכו ביום בסוויטה במלון בפריז
כל הקטע הרומנטי

IkMfNiY

New member
תשובות ../images/Emo42.gif

מהתרשמות ראשונה,איזה מן המתמודדות הכי עשתה לך את זה? אף אחת. מהתרשמות שנייה ליאה ועכשיו היא עפה :\ איזה בת הכי אהבת בעונה הראשונה? לא זוכרת :X איזה בת הכי אהבת בעונה השניה? מרסדס איזה מהשופטים הכי אהוב עלייך? אממ. מר.ג'יי :X איזה קטע בתוכנית הכי הצחיק אותך?(אם היה) היו הרבה P: יעל

PadfootGirl

New member
עונה...../images/Emo27.gif../images/Emo115.gif

מהתרשמות ראשונה,איזה מן המתמודדות הכי עשתה לך את זה?- אמנדה, היא ממש יפה וגם יש לה אופי טוב. עד מה שראינו עכשיו. איזה בת הכי אהבת בעונה הראשונה? אדריאן ואיליס. איזה בת הכי אהבת בעונה השניה? מרצדס איזה מהשופטים הכי אהוב עלייך?טיירה. איזה קטע בתוכנית הכי הצחיק אותך?(אם היה)- אני ממש לא זוכרת...
ו..זהו!

עונהההה

מהתרשמות ראשונה,איזה מן המתמודדות הכי עשתה לך את זה?אמנדה היא פשוט מ100מת!!! איזה בת הכי אהבת בעונה הראשונה?ניקול ואדריאן איזה בת הכי אהבת בעונה השניה?גאנשה ומרסדס איזה מהשופטים הכי אהוב עלייך?נייגל ברקר ...כי הוא חתיך!!!...חח אבל עם לפי השיפוט אז ג'ניס היא פשוט מצחיקה ברמות... איזה קטע בתוכנית הכי הצחיק אותך?(אם היה)אני חושבת שאפריל ניסתה להעיף את יואנה מהמסלול בקליפ של טירה...והביקורות של גניס.. איזה קטע בתוכנית הכי ריגש אותך?שמרסדס סיפרה על המחלה שלה נראה לי זאבת ושהיא בכתה וכל זה...

למעלה