I LOVE

שוקו ולמה הפרה נראת עצובה ?????

ואצלי כל יום הוא שבועות . אני לא מחסידי הבשר אלא חסידה של כל הגבינות ה"מסריחות " למינהן . בטיולים שאנחנו עורכים מידי פעם אנחנו עושים חניית ביינים באחת המחלבות קונים צידה וממשיכים הלאה . בדרך כלל אנחנו משתדלים שבדרך תהייה איזו מחלבה / גבן שנוכל לעצור ולהתבסם. נכון שהיום אין הצדקה לנסוע במיוחד היות ובחנויות יש מבחר אדיר ,ובכל זאת זה אחרת כאשר אתה מגיע למחלבה או לגבן ויודע ש"רק עכשו הוא חלב את העיזים......" תוסיפו כיד הדמיון
אני צוחקת, ברור שזה נכון אולי לגבינות הרכות והניגרות ,כל היתר ככל שיזדקנו כך ייטב.

שחרחורת ,היום כל עז היא גור-מֶה../images/Emo6.gif

כל משק שנשארים לו עודפי חלב הופך להיות מחלבת גורמה והמחירים בשמיים...... גמני אוהבת גבינות בוטיק , ויכולה להמליץ לך על משק יעקבס בכפר הרואה, ועל מחלבת הרועים בדרך ללטרון המבחר והטעמים מזכירים את חו"ל והמחירים שפויים. הבאתי לך ולשאר התושבים אתר שמושי למקרה שתרצי להכין במו ידייך חק שמייח

../images/Emo6.gif גור-מה אהבתי ../images/Emo127.gif

פעם פעם הייתי מכינה יוגורט בבית. ולא נדבר על החמאה שהייתי מכינה עם הילדים על ידי ניעור שמנת מתוקה. רק לראות את הפנים המשתאות שלהם. חחחח.... היה היה פעם

היי ג'וד ../images/Emo140.gif

תזרקי איזה עצם מוינה .....תמונות סיפורים חיכינו לך כאן לבד בחושך כל השבוע

גמני גמני אוהבת דברי חלב ../images/Emo99.gif

תודה על שפע ההצעות לטיולים והמתכונים שנראים יאמי
אני בחג הזה באילת
שוקולדה, אם יש משו קרוב לשם... מחלבה, סיור... משו.... אשמח....

../images/Emo26.gifואי אפשר חג שבועות בלי מאכלי חלב

מצרפת קישור למתכונים לחג שבועות. ממליצה בחום יש מתכונים נהדרים והתמונות יאמי יאמי.

טלימה

New member
../images/Emo172.gif סיורים אורגניים ../images/Emo172.gif

חשבתי לשרשר לשרשור על חג השבועות, אבל בעצם אין בזה שום חלב
המשק האורגני הוותיק של איריס בן-צבי בכפר-יהושע (אחד המשקים האורגניים הותיקים ביותר בארץ) פותח את שעריו לסיורים, הרצאות וסדנאות על חקלאות אורגנית ובישול טבעי
ביחד עם האתר המשוחזר של רכבת העמק שנחנך היום (צמוד) והגן הבוטני במרכז הכפר, כפר-יהושע הוא אטרקציה רצינית לטיולים חווייתיים וקרובים לבית.

../images/Emo173.gif../images/Emo172.gifספיישל חגיגי לשבועות עד הבית

בראנצ'ים עתירי גבינות משובחות, ספיישלים חלביים, פסטות מיוחדות, ערבי טעימות יין, בירה וגבינות ועוד שלל הפתעות מלאות לקטוז. קבלו את המדריך המלא לארוחות חג במסעדות שף אורן לוקסנבורג חוגג את תנובת הארץ ומרכיב ארוחת שבועות ססגונית ורעננה בת 3 מנות על טהרת הגבינות, הפירות והירקות. פרויקט קולינארי מיוחד מה דרוש כדי להכין לחם בבית? איך מתפיחים כמו שצריך? ומה זה שאור, לעזאזל? האופה חיליק אפרים חושף את כל הסודות והמתכונים להכנת לחם שאור ביתי. אפו זאת בעצמכם, כמו שאומרים הגבן עמוס תשובה מזיז לכם את הגבינה למטבח הפרטי, עם שלושה מתכונים קלים במיוחד להכנת לבנה, גבינת שמנת וגבינה צפתית ביתיות וטריות. לא לפולניות בלבד

kdr

New member
פסטיבל ביכורי גבינות ויין בכרמל

ביקרנו בפסטיבל הראשון והבטחנו לא לחזור. אולי הם למדו איך לעבוד - אולי לא. גם אז נתנו כוס במחיר הכניסה לטעימות, אמה מה ? גם ילד חוייב במחיר מלא, אך היות ולא מלאו לו 18 אסור לו לטעום יין וכמובן לא יכול לקבל כוס. למרות שמחינו, הוסבר לנו בנימוס שהדבר נקבע כך ואנחנו לא הראשונים, אין הנחה לילד שמזדנב איתנו. בנימוס עזבנו והבטחנו לא לחזור.

למעלה