And The McWeekend Goes to

עונה D: (אחרי מלא זמן שלא הייתי פה)

מצעד הלהיטים של מקפליי:I've Got You כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:I Will-The Beatles הלהקה המגניבה של השבוע:Avenged Sevenfold אלבום שחרשתן עליו:Riot קליפ שעשה לכן את זה:לא ניראה לי שיש תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אין.. משהו שהכעיס אתכם השבוע:מבחנים : \ משהו ששימח:יש לי חבר D: כבר שלושה שבועות ויום D: משהו שהעציב:הטיול שנתי היה מבאס : \ ציטוטיה:בטיול שנתי בטקס בשדה בוקר ליד הקבר של דוד בן גוריון..אני:(לא זוכרת מה הקראתי בטקס..אבל אפחד לא הבין..ובסוף אמרתי(שלצערי את זה כולם שמעו)..)"אם לא הבנתם קפצו לי" מתנגן בראש / בפלייליסט:אממ..לא יודעת.. המלצת השבוע:אל תיהיו אגואיסטים!!!!! התמונה הכי, אחי:תמונה מהטיול D:

ligalosha

New member
../images/Emo23.gifHavaianas../images/Emo23.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Friday Night Rockin' Robin
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
I Wanna Hold Your Hand - T.V. Carpio Hold On Be Strong - Maria Haukaas Storeng חח של נורבוגיה מהאירוויזיון
Welcome To The Black Parade - My Chemical Romance Teenagers - My Chemical Romance Miracle - Cascada הכל דבש - ארי גורלי ורעות יהודאי
הלהקה המגניבה של השבוע:
נחשו...
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
אני ואפרת עושות ליפסינג ל- i wanna hold your hand באמצע הרחוב
נראה לכם שאני אשים את זה ?!
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אבא שלי אמר לי שאם אני קונה עוד עגילים ,הוא הורג אותי
משהו ששימח:
עשיתי חור שני!
טעם העיר ראינו באוטובוס בחור שדומה שתי טיפות מים לדיוויד קוק
והוא היה כוסון
משהו שהעציב:
היה להם סיכות של מקפליי בטעם העיר אבל עד שבאתי ,זה נגמר
ציטוטיה:
~שיעור תנ"ך~ שיר: מה כתוב ב-4? אפרת: מצה כנגד מצה . אני: לא יא אהבלה ,זה מידה כנגד מידה! אפרת: אהה ,אופס... ~שיעור הסטוריה~ רועי המורה: בישראל יש 2.8 ילדים בממוצע שרי: איך יכולים להיות 2.8 ילדים? מה 2 ילדים והילד השלישי הוא רק ידיים? רועי המורה: לא ,נגיד לי יש 3 ילדים ולך יש 0 ילדים ,אז הממוצע של הילדים שלנו ביחד זה 1.5. זאת אומרת לא של שניינו ביחד...
XDD אני ,אפרת ,ו-havaianas... אני: הבייאנס ~הדלתות של האוטובוס נפתחות~ אני: אה! אמרתי "הבייאנס" והדלתות של האוטובוס נפתחו! ,אולי זאת מילת קסם... אפרת: בוא נראה ,הבייאנס.... לא ,את עדיין מעצבנת! XDDDDDDDDD ~מדסקסות לנו בשמות נרדפים להבייאנס~ אני: הבייראס אפרת: התותייאס אני: הבטיחייס אפרת: הבננס אני: הבנשס אפרת: הבה ונסתום! אוי זה היה כלכך מצחיק ,אנחנו כאלה שרוטות
מתנגן בראש / בפלייליסט:
That's Not My Name - לא יודעת של מי אחד השירים הדפוקים והממכרים...
המלצת השבוע:
באלי הבייאנס
התמונה הכי חמה:
הלכתי לי לתומי בשכונה ופתאום ראיתי על הברזל הזה שעל הרצפה את המראה הזה
פרשו לבד...

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo45.gif בהחלט טוב ../images/Emo99.gif

והסולנית כוסית

LosingMyself

New member
בהחלט כוסית D:

אתמול היה את השיר בהופעה חיה באמטיוי2, והיא נראתה דווקא שמנה קצת P: יש לי רק את הגרסת דמו, יש מצב שאת מעלה לי את הרגיל?

sweet shir

New member
חחחח הציטוט האחרון ../images/Emo6.gif

והאוויאנס זה דפוק בטירוף, לדעתי. פליפ פלופס רגילות לחלוטין שעולות 150 שקל ;;

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif../images/Emo171.gif "...אני מתבגר בסוף כל יום

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Ignorance.
כל שיר אחר שעשה לי את זה השבוע:
Busted - When Day Turns Into Night. Laka (Elvir Lakovic) - Pokuaj [Eurovision 2008 - Bosnia&Hertzo]. Maria Haukaas Storeng - Hold on, be strong [Eurovision 2008 - Norway]. Kalomira - Secret combination [Eurovision 2008 - Greece]. Missy Elliot - Ching-A-Ling. Razorlight - America. Travis - Flowers in the Window. אביב גפן - דיכאון.
אביב גפן - קבעתי עם האושר.
אביב גפן - הולך לאיבוד. אביב גפן - אל תכעסו. אביב גפן - אולי. אביב גפן - אמש.
~חרישה מטורפת~ אביב גפן - שוב החושך. בועז מעודה - כאילו כאן. אני וילדי השכבה - עניין של זמן+בגלל הרוח+דרך ארוכה+ריקוד רומנטי.
הלהקה/האומן המגניב/ה של השבוע:
אביב גפן.
אלבום שחרשתי עליו:
אביב גפן - השלישי.
קליפ שעשה לי את זה:
The Kooks - Shine On http://www.youtube.com/watch?v=FOHCmr8shWc Bon Jovi - It's My Life http://www.youtube.com/watch?v=g50vzZzAja0 Bon Jovi - Misunderstood http://www.youtube.com/watch?v=04eSUcymxrs והסרטונים של הבנים מהתוכנית בישולים
Yes Chef!
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
: גיא פינס, במיוחד ספיישל מתלבשים ><" אבודים 4. גוסיפ גירל. הקניון 3. חדשות הבידור. ארוויזיון 2008.
: Date Movie.
זה קורעעע Alien Autopsy.
משהו ש...
הכעיס אותי השבוע:
שימח אותי השבוע:
- סיימתי עם ערבית לכל חיי!!@#$%%) - ת"א עם כמה דברים חדשים שקניתי, במיוחד משקפי שמש חדשות! DD:
העציב אותי השבוע:
ציטוטיה:
יש לי קצת השבוע, לא מצחיקים במיוחד: #בשיעור אזרחות מזמן, נזכרתי לפתע# תלמיד נכנס לכיתה אחרי הרבה זמן שהוא היה בשירותים... המורה: מה לקח לך כ"כ הרבה זמן? הוא: המורה את לא יודעת איזה חרבון הבאתי היא: תודה על השיתוף הוא: כן והנייר כמו נייר זכוכית! #אני ואחותי מדברות טב"ע# מל: נו הסרט הזה שהם ראו, איך קראו לו? שלכת בטוקיו? אני: אבודים בטוקיו, מלאני
. #שואלת את אבא אם הוא יבוא לטקס סיום שלי# הוא: אחרי 14 שנה מאז שלקחתי אותך לגן, הגיע הזמן שאני יקח חלק בעוד חלק בחייך. #עולים לאוטובוס ומישהו בא לעלות לאוטובוס עם אופניים# הנהג: אתה לא עולה עם האופניים לאוטובוס. אני: יש לו אופניים, למה הוא צריך אוטובוס? #אני באה לזרוק משהו על חברה שלי# אני: חשיבה מהירה! ידיד: אלכס, פשוט חשיבה!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Tenacious D - Kickapoo.
המלצת השבוע:
תשמעו אביב גפן
התמונה הכי, אחי:
הדוגמא של המשקפי שמש החדשות שלי ~צומי~
ווייפארר

גרבע

New member
../images/Emo171.gif../images/Emo173.gif../images/Emo105.gif חח איזה סמיילים מגניבים../images/Emo70.gif

הוא גדול-

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif תמונה ||

אני בל"ג בעומר

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif תמונה ||||

סתם משהו שהצחיק אותי XDDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif תמונה ||||| ואחרונה ../images/Emo178.gif

דימה בילאן
כ"כ קשה לבחור מבין כל התמונות המדהימות שלו
והתמונות הפורנוגרפיות של הבחור -___-

m o r 1 0 2

New member
עאעאעא,השלמות חוגגת../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

קבלי תמונה שאני מאוד אוהבת
חח נכון מזכיר בגוף את מייקלXD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הנציג של רוסיה בארוויזיון בשנים

2005 - זכה מקום שני, והשנה [2008] זכה מקום ראשון! DDD: הוא הוציא 3 אלבומים ברוסית ובקרוב מוציא עוד אחד ברוסית, אנגלית וספרדית וטימבלנד מפיק לו את האלבום באנגלית+דואט עם נלי פורטדו. יש לו קול מדהים ועל המראה לא צריך לדבר נכון..?
ויש לו כמה שירים ברוסית שממש אהבתי, את מוזמנת לחפש ביוטיוב :]

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif **2006

והוא הוציא 2 אלבומים ברוסית ולא 3.

למעלה