McWeekend!

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif סופשבווווע :)

מצעד הלהיטים של מקפליי: כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: עמיר בניון-כשאת עצובה עמיר בניון-הכל עד לכאן muse - resistance B.O.B ft. Bruno mars - Nothin' on you Taio Cruz ft. Ludacris - Break your heart הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי :) קליפ שעשה לכן את זה: - תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: סרט:אקסיות לכל הרוחות,אליס בארץ הפלאות. תוכניות:90210,כוכב נולד,נראה אותך
ספר / פיק השבוע: אין :]] משהו שהכעיס אתכם השבוע: לא זוכרת כ"כ ... לשמחתי :) משהו ששימח:יואווו יומולדתתת!!!♥ היה לי כ"כ כייף!!!! משהו שהעציב: איןאיןאין :] ציטוטיה: חחחחחחחחח היה מלא מאתמווול! היינו בדרך הבייתה בערך ב-12 וחצי הבייתה מהסינימה סיטי,אז כזה כל החברים שלי צורחים למכוניות שיש לי יומולדת וזהה וכל האנשים מהמכוניות מתחילים לשיר לי היוןם יומולדת זה היה קורעXD ואחת ממשיכה לשיר שומעים אותה צורחת מהמכונית והיא ממשיכה לנסועXD גם ב-12 וחמישה בערך החברים שלי אחריי ששרו לי וזה הם פתאום באים מאחורה, מרימים אותיייייי ומקפיצים אותי באוויר 13 פעמים ואחת לשנה הבאה!XD מתנגן בראש / בפלייליסט: נאטינגגג און יוווווו ביביייייי! :p ו-"אני יפההההההה וטוב לי עם זהההההההההההה ישלי את זה בגדווול ואם אתהה יפיוף שכזההה" חחחחחח המלצת השבוע: חיים פעם אחתתתתתתתתת PPP: התמונה הכי חמה:אני!!PP: אתמול כשחגגגנו :)

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifיומולדת שמח../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif

StarStavGirl

New member
../images/Emo174.gif מלאאא מזלטוב! ../images/Emo171.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo24.gif

../images/Emo204.gifמזל"ט! ../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif

היי, בת כמה? *מסוקרנת* [למרות שמין הסתם את קטנה. ממני. XD]
מזלטוב!

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif תודה!!! [:

חחחחח הכי קטנה בפורום,רק עכשיו בת 13 :)

butbut

New member
../images/Emo126.gifוואי פיצית:] קצת אחרי הגיל הזה..בערך

14 וחצי התחלתי לאהוב את מקפליי..או 15..אממ..לא זוכרת, איפשהו שם ^^

../images/Emo204.gifלהלהלה.

מצעד הלהיטים של מקפליי:
נאדה.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הרבה. אין לי כוח לפרט.
הלהקה המגניבה של השבוע:
Jack's Mannequin
קליפ שעשה לכן את זה:
Jack's Mannequin - Swim http://www.youtube.com/watch?v=sA8PaIw5gcE
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
על טבעי. אלוהיםאלוהיםאלוהים, על טבעי.
לך לעזאזל, קריפקי, אתה והמוח המרושע שלך!!! >< מי רוצה שכל הדמויות יסיימו בצורה כלכך OOC ונוגדות את האופי של עצמם!?!? פאק יו.
ספר / פיק השבוע:
You Sold Me Illusions, פיק של J2. הוקר!ג'ארד, פרופסור!ג'נסן. NC-17. פיק טוב. ואני מחכה בקוצרוח לביגבאנג 2010 של LJ.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
גוועתי ברעב כל יום שישי.
משהו ששימח:
לאחיין שלי יש שם! קוראים לו איתי, והוא כפרעליו.
משהו שהעציב:
אר. לא.
ציטוטיה:
מפרק סופעונה של על-טבעי:
Dean: "Cas, are you God?" Dean: "You're a grown-up m-- an overgrown man."
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Boston - Wayward Son
המלצת השבוע:
לא לדחות עבודות!!!! ברצינות, זה גרוע. ;; כי יש לי עבודת בי.אד באנגלית להגיש ליום ראשון הבא, של פאקינג 25 עמודים, ו, אמ. כן. לא התחלתי. *מתה*
התמונה הכי חמה:
איזה ג'ארד וג'נסן פשושים!!! *נמסה*

למעלה