התפקדות יולי

HagarStar

New member
../images/Emo174.gifהתפקדות יולי../images/Emo174.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שם: גיל: כיתה [שאתם עולים אליה]: מיקום בארץ [או בעולם]: משהו חיובי שקרה ביוני: משהו חיובי שיקרה ביולי: מסר לאומה: תמונה [תעשו טובה שלכם]: השאלה המתחלפת - אז... מה התוכניות לחופש?

chen010189

New member
מישהו הולך להשקה של סינרגיה? :(

שם: חן גיל: 19.5 כיתה [שאתם עולים אליה]: י"ד
מיקום בארץ [או בעולם]: חיפה משהו חיובי שקרה ביוני: אממ קיבלתי דואר שמאוד שימח אותי :] וראיתי את סינרגיה אחרי מלא זמן משהו חיובי שיקרה ביולי: מקווה שההשקה של סינרגיה, הופעה של סינרגיה בחיפה, יומולדת לחברה הכי טובה שלי (ואני אופה לה את העוגת יומולדת), מסיימת קורס קונדיטוריה+מקבלת תעודת גמר ועוד משהו שכרגע אני לא יכולה לספר כי הוא לא בטוח. מסר לאומה: סינרגיה
תמונה [תעשו טובה שלכם]:

חודש טוב? ../images/Emo141.gif

שם: שירז. גיל: 15. כיתה [שאתם עולים אליה]: י'. [2,בעז"ה!] מיקום בארץ [או בעולם]: ראשון. משהו חיובי שקרה ביוני: ציון טוב במתמטיקקה... ובאנגלית. משהו חיובי שיקרה ביולי: חופש! הופעה של סינרגיה,כל מיני תכנונים עם חברות... מסר לאומה: כשיש לכם כאב גרון-תטפלו בו. שהבלוטת לימפה לא תתנפח לכם על היום הראשון של החופש!!!
תמונה [תעשו טובה שלכם]: תגובה מהירה. השאלה המתחלפת - אז... מה התוכניות לחופש? הממ. כל מיני הופעות,ללכת לחברות/שיבואו אליי,טיולים ברחבי הארץ,סרטים,לא לעשות כלום!!! חחח. בשלב כלשהו סופרלנד ולונה פארק כנראה... ללמוד לנגן בגיטרה... הרבה תוכניות. XD

Sacred Lie

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם: ירדן גיל: 15 וחצי כיתה [שאתם עולים אליה]: י' מיקום בארץ [או בעולם]: נתניה משהו חיובי שקרה ביוני: שנה להופעה של אוונסנס?Oם משהו חיובי שיקרה ביולי: ראיתי את בני דודים שלי סופסוף .
מסר לאומה: תחשבו טוב, יהיה טוב. תמונה [תעשו טובה שלכם]: השאלה המתחלפת - אז... מה התוכניות לחופש? אין לי. XD

oo ELLA oo

New member
../images/Emo204.gifאני מאוהבת../images/Emo23.gif

שם:אלה גיל:13 כיתה [שאתם עולים אליה]:ח' מיקום בארץ [או בעולם]:מרכז XD משהו חיובי שקרה ביוני:חופששש
והתאהבתי בג'ארד
משהו חיובי שיקרה ביולי:לנוסע לאילת
מסר לאומה:ג'ארד הסקסייי
תמונה [תעשו טובה שלכם]:שלי ? לא צריך , ג'ארד יותר יפה
הוא כזה סקסייייייי
השאלה המתחלפת - אז... מה התוכניות לחופש? לנסוע לאילת , ואני מקווה שיצליח ללכת לעיר המלכים ולשחות עם הדולפינים
וכרגיל : לישון , חברות , בריכה , ים .

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שם: שחר. גיל: 16 ורבע. כיתה [שאתם עולים אליה]: י"א D: מיקום בארץ [או בעולם]: ראשהעין. משהו חיובי שקרה ביוני: מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא דברים! משהו חיובי שיקרה ביולי: המון דניגריי תהיה אצלי ^^ וסוף סוף עבודה עם כסף! מסר לאומה: אני עייפה. תמונה [תעשו טובה שלכם]: השאלה המתחלפת - אז... מה התוכניות לחופש? לעבוד קצת, לשמור המון על האחים ואז באוגוסט לטוס עם יונתן לדנמרק לשבועיים ואחרכך איתו לאיטליה לשייט עם ההורים והאחים שלי D:

HagarStar

New member
איזה צלמת אני, די!../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

ידעתי שלבחור קולנוע היה רעיון טוב...

xXx Lilo xXx

New member
אוףף....../images/Emo29.gif

אני נוסעת מה30/7 עד ה8/8.... (בלילה בין 30 ל-31.... וחוזרת בלילה שבין ה7-8 או שזה בין ה6-7 אני כבר לא זוכרת....)

xXx Lilo xXx

New member
ממתי????../images/Emo29.gif

אולי אולי אני אראה אותך
(למרות שלא ניראה לי כאילו מה תעשי שם כמעט 3 שבועות XD)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאולי אני אראה אותך בשדה תעופה XD

אני אמורה להגיע ב22 מדנמרק לונציה ^^

למעלה