התפקדות יולי

HagarStar

New member
:)../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שם: הגרסטאר גיל: 15 כיתה [שאתם עולים אליה]: י' מיקום בארץ [או בעולם]: ת"א
משהו חיובי שקרה ביוני: כ"כ הרבה O_O בעיקר סיום בצפר ^^ משהו חיובי שיקרה ביולי: יומולדת לאחשלי הקטן
, עבודהעבודהעבודה=כסףכסףכסף! מסר לאומה: אני עייפה תמונה [תעשו טובה שלכם]: השאלה המתחלפת - אז... מה התוכניות לחופש? לעבוד רוב הזמן, ובין לבין ים וכאלה

Emergency Exit

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif

שם: ליאור גיל: 15 כיתה [שאתם עולים אליה]: י' מיקום בארץ [או בעולם]: נתניה משהו חיובי שקרה ביוני: אנלאזוכרתXD משהו חיובי שיקרה ביולי: מחנהקיץ ושיחות שיבוצים מסר לאומה: אני רעבה. תמונה [תעשו טובה שלכם]: תגובהמהירה השאלה המתחלפת - אז... מה התוכניות לחופש?
מחנה קיץ
קורס חמישיות
שיחות שיבוצים
מסיבת שיבוצים
קוקהקולה(?)
סלקום ווליום

yael0000

New member
מתפקדת../images/Emo211.gif

שם: יעל גיל: 18.6 כיתה [שאתם עולים אליה]: שנייה מיקום בארץ [או בעולם]: חור משהו חיובי שקרה ביוני: אממ לא יודעת משהו חיובי שיקרה ביולי:אני יעשה שבוע שבוע מסר לאומה: תמונה [תעשו טובה שלכם]: באמת? השאלה המתחלפת - אז... מה התוכניות לחופש? חופש? איזה חופש?

xXx Lilo xXx

New member
שלחתי אתמול וזה לא שלח ../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif

שם: ליאת גיל: 17 כיתה [שאתם עולים אליה]: י"ב
מיקום בארץ [או בעולם]: ראשל"צ משהו חיובי שקרה ביוני: סיימתי ללמוד היסטוריה לכול החיים שליייייייייייי D: תודו שזה מגניב. משהו חיובי שיקרה ביולי: (הייתי היום ברמלה
עם חברה שלי) ,איטליה
, אולי מפגש פורום XD, אולי אולי אולי אולי אנשים באים לישון אצלי
מסר לאומה: אל תצאו מהבית בלי בקבוק שתייה. תמונה [תעשו טובה שלכם]:
לא רואים משהו (לא נורא) השאלה המתחלפת - אז... מה התוכניות לחופש? איטליה. עבודה. עבודה. עבודה. לבלות עם חברים. אמרתי כבר עבודה?

מתפקדת

שם: בר גיל: 14 כיתה [שאתם עולים אליה]: י' מיקום בארץ [או בעולם]: ת"א משהו חיובי שקרה ביוני: שומדבר מיוחד משהו חיובי שיקרה ביולי: הרבהרבהרבה יציאות ופגישות עם חברים שלא ראיתי לייק, פוראבר#&*# מסר לאומה: תאהבו את החיים כי הם באמת מדהימים! תמונה [תעשו טובה שלכם]: השאלה המתחלפת - אז... מה התוכניות לחופש? ראה ערך "משהו חיובי שיקרה ביולי"

../images/Emo210.gif מזל שנגמר כבר היוני הזה ../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif

שם: מאי :) גיל: 15 וחודש ויומיים
כיתה [שאתם עולים אליה]: י' {לא רוצה בגרויותתתתתתת
} מיקום בארץ [או בעולם]: גני תקווה , שזה אומר לכם הרבה .. משהו חיובי שקרה ביוני: הקטע הדבילי עם החבר ההוא הסתיים מעצמו ואנחנו לא מדברים כבר הרבה זמן , זו דיי הקלה ^^" וגםגםגםגםגםםםםםם עשיתי מלא דברים יפים מפימו
משהו חיובי שיקרה ביולי: קורס מסכם שאני שיא המחכה לו בשביל לפגוש אנשים שאני אוהבת
, מסיבת קורס הנהגתית
מסר לאומה: אל תהיו בצופים בחייייים !!!@# אם תהיו , כבר לא יהיו לכם חיים
השאלה המתחלפת - אז... מה התוכניות לחופש? כאילו שיש לי זמן לתכנן תוכניות , כל החודש אני בשבט

../images/Emo210.gif חחחחחח לא לאשים שבצופים ,

עכשיו מתחיל החוסר שינה וה-כל יום בשבט עד שנמות !

Emergency Exit

New member
מהאתאומרתתתתת.

חחח לגמריי
נמאס ליכבר חוזרת כל יום בין 12 ל2 ומתעוררת ב11 וחצי קצת במחשב פה ושם אוכלת ואז לשבט שוב
חרא של שיגרה אבל יש מחוייבות וכיףלי בסךהכל

Johnni456

New member
באיחור אופנתי../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

שם: סתיו גיל: עוד חודשיים 14 D: כיתה [שאתם עולים אליה]: ט' מיקום בארץ [או בעולם]: חור במרכז משהו חיובי שקרה ביוני: נגמר בצפר :) משהו חיובי שיקרה ביולי: חופש
מסר לאומה: סאות' פארק זה דבר גאוני. תמונה [תעשו טובה שלכם]: אני בצורה סאות' פארקית למדיי
ובאמת יש לי גיטרה כזו!היא סקסית רארר
השאלה המתחלפת - אז... מה התוכניות לחופש? לעבוד, לישון, לישון, לישון, ים, לישון, משפחה, לישון, חברים, לישון, טיולים, לישון, מחנות ו.. לישון

SoFibar

New member
../images/Emo13.gif

שם: סופי בר גיל: 15 כיתה [שאתם עולים אליה]: י' מיקום בארץ [או בעולם]: מרכז משהו חיובי שקרה ביוני: מתי היה יוני?..החודש ה6..בכל מקרה לא קרה משהו משהו חיובי שיקרה ביולי: ים ב7 בבוקר כמעט כל יום מסר לאומה: אין לי מה למסור תמונה [תעשו טובה שלכם]: הוספת תגובה מהירה השאלה המתחלפת - אז... מה התוכניות לחופש? ים ב7 בבוקר, ללמוד אנגלית, לראות אנימה.

May Music

New member
עווונה

שם: מאי גיל: 16 כיתה [שאתם עולים אליה]: י"א מיקום בארץ [או בעולם]: חור משהו חיובי שקרה ביוני: אין משהו חיובי שיקרה ביולי: אמריקאיםם מסר לאומה: תמותו תמונה [תעשו טובה שלכם]: חחח השאלה המתחלפת - אז... מה התוכניות לחופש? אמריקאים, אולי גרמניה (משלחת), סמינר צמר"ת, קוקה קולה ווילג'...

למעלה