../images/Emo174.gif../images/Emo41.gif../images/Emo174.gif
טוב היה לי שיעור מעניין (אפשר לקרוא לזה ככה
) באתי לחווה, וכל הסוסים שרכבו כבר היו שטופים (מוזר!), חוץ מאוטי! אז הוציאו את אוטי ואז גילו שגיל כבר שטוף ואין מי שירכב עליו, אז אמרו לי שאני רוכבת עליו... ואז גילו שעוד מישהו בא אז אני ארכב על אוטי (אררר עד שהתכוננתי נפשית
) קיצר אז הוצאתי את אוטי, ואיכפתי אותה, ובאתי לשים לה מתג, ואז נעם שאל אותי אם אני רוצה לרכב 20 דקות על גיל כי זאתי שבאה לרכב תגיע מאוחר! אז הסכמתי, והלכנו למנז'. בסוף רכבתי עליו כל השיעור אלב היה ממש תסבוכת מעצבנת! אז הלכנו למנז', וכמה אנשים שם עשו לנעם הפתעה (לא הצלחתי לקלוט לכבוד מה בדיוק) אז הביאו לו מתנה מכשול חדש מאאאזה מגניב! זה כמו חומה רק דק ולא רכב כמוה. מצויר על זה לבנים כחולות כאלו ובאמצע חור ואיזה עכבר וסוס קופצים מעל.. חחחח... ובצדדים שני מאלכים כאלו, מכשול ממש חמוד! תתכוננו לסירובים בעונה הבאה
(כן בטח מי שמדברת אני אסרב על זה כמו לוידעת מה) אז אחר כך התחלתי לעבוד עם גיל, הוא ממש חמוד הוא הולך על המתג בלי בעיה והוא נוח בטירוף!!!!!!!!!!! אז עשיתי קצת טרוט וקאנטר (
מושלםםם) ואז נעם רצה להכניס את כולם לשורה (אחרי
) ואז אשתו (שבאה גם לכבוד החגיגה הלא מוסברת שהייתה מקודם) אמרה שהיא רוצה לעשות לנו שיעור כי היא רואה הרבה טעויות אצל חלק מאיתנו. אז היה ממש קורע! היא ממש נחמדה! וכבר לא נותנת שיעורים וחבל (היו םזה היה חד פעמי), אז היא הוליכה אותנו בשורה (אחרי) בהליכה בסיבובים מסביב למז', והלכה לידנו, היא הסבירה לכל אחד איך לשפר את הישיבה שלו, לי היא אמרה שאני יושבת יותר מידי טוב, כלומר יותר מדיי זקוף ופחות משוחרר, אז כל הזמן הייתי צריכה להיות "משוחררת"(זה תפס לי ת'כתף כמו לוידעת מה!) כל השיעור, אחרי כמה זמן שהיא תיקנה אותנו על הישיבה, אז עברנו לטרוט, ועבדנו על קצב, שהקצב יהיה אחיד ואיך לדרבן בלי לפגוע בישיבה, מתי בדיוק לתת שוט ואיפה, איך ללכת ביחד עם הסוס בקצב זורם... היא ממש הקפידה איתנו על הכל, ולמדתי היום ממש המון!
זה היה כייף, כי היו קטעים, היא אמרה שכדי לשמור על הקצב אפשר לשיר לעצמך שירים וזה עוזר, והיא התחילה לשיר
חח... נקרעתי... היה ממש טוב, סוף סוף אני מרגישה שאני יושבת נורמלי, והיא הייתה ממש משמ מרוצה בסוף השיעור, עשיתי קאנטר והוא הלך כל כך יפה! וגם הישיבה הייתה טובה אז בכלל.... בקיצור היה מעולה למרות שזה היה דראסז', וגיל פשוט מתוק!!!!! חבל שבקפיצות הוא מטורף נורא...חחח... קיצר, נראה לי שאני ארכב עליו עוד שיעור, וזה גם קצת שחרור מאוטי, שיו כמה צריך לדרבן אותה, היא ממש פדלאה (גם גיל).... אה ומצאנו תוכי במנז' הולך על החול
ונעם תפס אותו..חח... חמוד!