מה עשיתי בשיעור רכיבה

Shai Felton

New member
../images/Emo174.gifמה עשיתי בשיעור רכיבה../images/Emo174.gif

כי מזמן לא היה!

Shai Felton

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo41.gif../images/Emo174.gif

טוב היה לי שיעור מעניין (אפשר לקרוא לזה ככה
) באתי לחווה, וכל הסוסים שרכבו כבר היו שטופים (מוזר!), חוץ מאוטי! אז הוציאו את אוטי ואז גילו שגיל כבר שטוף ואין מי שירכב עליו, אז אמרו לי שאני רוכבת עליו... ואז גילו שעוד מישהו בא אז אני ארכב על אוטי (אררר עד שהתכוננתי נפשית
) קיצר אז הוצאתי את אוטי, ואיכפתי אותה, ובאתי לשים לה מתג, ואז נעם שאל אותי אם אני רוצה לרכב 20 דקות על גיל כי זאתי שבאה לרכב תגיע מאוחר! אז הסכמתי, והלכנו למנז'. בסוף רכבתי עליו כל השיעור אלב היה ממש תסבוכת מעצבנת! אז הלכנו למנז', וכמה אנשים שם עשו לנעם הפתעה (לא הצלחתי לקלוט לכבוד מה בדיוק) אז הביאו לו מתנה מכשול חדש מאאאזה מגניב! זה כמו חומה רק דק ולא רכב כמוה. מצויר על זה לבנים כחולות כאלו ובאמצע חור ואיזה עכבר וסוס קופצים מעל.. חחחח... ובצדדים שני מאלכים כאלו, מכשול ממש חמוד! תתכוננו לסירובים בעונה הבאה
(כן בטח מי שמדברת אני אסרב על זה כמו לוידעת מה) אז אחר כך התחלתי לעבוד עם גיל, הוא ממש חמוד הוא הולך על המתג בלי בעיה והוא נוח בטירוף!!!!!!!!!!! אז עשיתי קצת טרוט וקאנטר (
מושלםםם) ואז נעם רצה להכניס את כולם לשורה (אחרי
) ואז אשתו (שבאה גם לכבוד החגיגה הלא מוסברת שהייתה מקודם) אמרה שהיא רוצה לעשות לנו שיעור כי היא רואה הרבה טעויות אצל חלק מאיתנו. אז היה ממש קורע! היא ממש נחמדה! וכבר לא נותנת שיעורים וחבל (היו םזה היה חד פעמי), אז היא הוליכה אותנו בשורה (אחרי) בהליכה בסיבובים מסביב למז', והלכה לידנו, היא הסבירה לכל אחד איך לשפר את הישיבה שלו, לי היא אמרה שאני יושבת יותר מידי טוב, כלומר יותר מדיי זקוף ופחות משוחרר, אז כל הזמן הייתי צריכה להיות "משוחררת"(זה תפס לי ת'כתף כמו לוידעת מה!) כל השיעור, אחרי כמה זמן שהיא תיקנה אותנו על הישיבה, אז עברנו לטרוט, ועבדנו על קצב, שהקצב יהיה אחיד ואיך לדרבן בלי לפגוע בישיבה, מתי בדיוק לתת שוט ואיפה, איך ללכת ביחד עם הסוס בקצב זורם... היא ממש הקפידה איתנו על הכל, ולמדתי היום ממש המון!
זה היה כייף, כי היו קטעים, היא אמרה שכדי לשמור על הקצב אפשר לשיר לעצמך שירים וזה עוזר, והיא התחילה לשיר
חח... נקרעתי... היה ממש טוב, סוף סוף אני מרגישה שאני יושבת נורמלי, והיא הייתה ממש משמ מרוצה בסוף השיעור, עשיתי קאנטר והוא הלך כל כך יפה! וגם הישיבה הייתה טובה אז בכלל.... בקיצור היה מעולה למרות שזה היה דראסז', וגיל פשוט מתוק!!!!! חבל שבקפיצות הוא מטורף נורא...חחח... קיצר, נראה לי שאני ארכב עליו עוד שיעור, וזה גם קצת שחרור מאוטי, שיו כמה צריך לדרבן אותה, היא ממש פדלאה (גם גיל).... אה ומצאנו תוכי במנז' הולך על החול
ונעם תפס אותו..חח... חמוד!

צדק8

New member
חחחח...באמת היה מעולה היום !

חראגיל הייתי גרועה, אבל לזה התרגלתי
חחחחחח...גם אני ניסיתי לחשוב כ-ל השיעור על מה הם עשו לנעם את ההפתעה, אבל שיהיה
כבר חשבתי שיש לו יום הולדת ולא ידעתי מזה... אויש' ואישתו של נעם היא מורה מעולה !! אבל היה ממש מצחיק איתה ! גם כזה שהיא עברה את כולם, והגיעה עלי ממש ידעתי מה היא חושבת "אויש' גאד, מה אני העשה עם הילדה הזאת ? מאיפה לעזעזל היא למדה לשבת ?? טוב..קודם כל..השם שלה..ליאן אולי?" אבל היא ממש שיפרה את הישיבה שלי ! והיא גם אמרה לי אחרי השיעור שהישיבה שלי ממש השתפרה ! יאיי ! והקטע עם השירים היה קורעעעעע כמעט נפלתי שהיא התחילה לשיר "יונתן הקטן..."
(דרך אגב, מעכשיו אני שרה את השיר שהיה לכם בפסטיבל כשאני רוכבת, שיר גאדולללל "כי הוא לא אוהב פלאפל, ככה הם אומרים ..") גדולה ! היא צריכה להדריך יותרררררר ונעם אמר לי שמעכשיו הוא ילחץ אלינו יותר כי הוא רואה שאנחנו מסתדרות ! אויש' ! והתוכי היה כזה מתוק !!!!! רציתי לרדת מכפיר ולקחת אותו אבל אז חשבתי...לא.

Shai Felton

New member
איזה קרועה את!../images/Emo174.gif

יש לו יומולת עוד חודש! זה כנראה בגלל שנועה טסה לחו"ל(אחות של מיכל) כן היא שיפרה מאד ת'ישיבה, אבל זה כזה להמרח ככה על האוכף! שנים רק לימדו אותי לשבת זקוף ועכשיו זה יותר מידי! פפ... אני אחשוב על זה, אני באמת צריכה למצוא שיר... היא צריכה להדריך אבל היא כבר מזמן לא עושה את זה.. היא מדריכה יותר מעניין מנעם אבל הוא לא קפדן כמוה זה גם משהו!

צדק8

New member
חחח...איך אני אמורה לדעת ?

שניה..מה התאריך שלו ? שנעשה מתנה..משו.. אף פעם לא ראיתחי את הנועה הזאת ! היא ממש חמודה ! היא התחילה להרצות לי על כמה מזל יש לי שאני על כפיר
חחח.. אני הייתי מתה, אבל אני בדיוק ההפך ממך..אני הכי נמרחת בעולם...חוץ מהרגלים שלי.. חבל שהיא לא מדריכה ! הייתי רוצה שהיא תעשה לנו עוד שיעורים ! את יודעת מה ? הכל יחסי, כשעברתי לפה חשבתי שנעם הכי קפדן בעולם, כי המדריכה הקודמת שלי לא שמה הרבה על ישיבה נכונה ועכשיו נעם נראה הרבה פחות קפדן בגלל היל..

Shai Felton

New member
איזה מתנה../images/Emo174.gif../images/Emo172.gif

לא נרא הלי...חחח... לוידעת הם שרו לו "עוד חודש יומולדת" נועה באמת חמודה והיא ומיכל דומות קופי! חחח... תמיד שהתחרייתי עליו והייתי נלחצת היא הייתה באה ועושה לו שיחות נפש שיתנהג יפה
חחחח... ובכלל תמיד אמרה לי שאני רוכבת עליו מדהים ושהוא מלך ושיילך לי מעולה!!!! חחחח... היא בסדר! לפחות יודעת להרגיע אנשים במצב של לחץ
חב שכפיר כב רלא מתחרה.... אבל היא צודקת מאה אחוז כפיר פשוט מלך!!!!!!!
נעם קפדן? חחחח... ממש לא.... יחסית כן אבל אשתו יותר! הרבה יותר! אבל יש לה הרבה יותר חוש הומור.... חחחח.....

צדק8

New member
חחח...

נוו.. צריך להביא לו משו... חחח..היא ציירה גם את המכשול המפחיד, נכון ? תגידי ...כפיר יקפוץ עוד או שלא ? תאמיני לי, יחסית למדריכה שלי לווסטרן נעם הוא ממ-ש קפדן ! והיל בכלל...פיי..איך שהיא הוציא ממני את הכל.. חחח..היא חמודה.. חוץ מזה שאני מחבבת אותה כי היא אמרה שיש לי רגליים ארוכות ! יאיי !

טוי בוי

New member
../images/Emo6.gif:-../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

היה לי היום יום מ-ו-ש-ל-ם !!!!!!!!!! חחח היה כל כך כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא היתי אמורה להיות היום בחווה כי זה יום שלישי אבל בגלל שחמישי ושישי זה חג אז הזעיקו אותי לעבוד היום ומחר כי אין מי שיעבוד.... הגעתי ב-3 ונועה בידיוק חזרה עם נפיר מהמנג' וסמי ועוד כל מיני אנישים לא מזוההים סידרו מסילות לדלתו הראשיות של הביתנים של האורוות אז הסוסים סבלו כל היום מהרעש של חיתוך הברזל והדפיקות פטיש ומסולם מפחיד לפני האורווה ממש מיסכנים!!!!!!!!!! נכנסתי למשרד וראיתי שבסוף הדף של הרשימת סוסים כתוב: "אלה - לרכב על טוי בוי עד 5 אושרת". שאלתי למה ואמרו לי שהוא לא עבד אתמול .... איכפתי את כולם ויונה [ילדה אחת] נדבקה אלי אז נתתי לה עבודות מעצבנות וקלות כאלו כמו לשאול את המדריכות משהו להכניס סוס או דברים כאלו... איכפתי את טוי בוי וב-4 וחצי ירדנו לרכב היתי במנג' לבד!!!! ב-4 וחצי זה נדיר!! והוא הלך ממש חמוד
הוא היה על המתג והכול ונחמד כזה אבל הוא היה כזה מרוח והלך בשאנטי... אחרי זה ב-5 אושרת לקחה אותו לשיעור לונג' ואני עליתי למעלה לאכף עוד סוסים... ניקיתי ציוד, איכפתי, שטפתי, הברשתי, סידרת ה-כ-ו-ל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בקיצור ב-7 נועה אומרת לי שהיו שינויים במערכת ושג'רי לא יעבוד אז היא רוצה שאני ירכב עליו כידי שמחר לא היה לו עודף מרץ והוא יעיף לה את כל התלמידים.... ג'רי כבר היה מאוכף אבל לא היה לו ספריי זבובים [חובה אצלו!!!] אז חיפשת בכול החווה אצל כול האנשים ורק לאסתר היה איזה מזל היא הצילה אותי!!!!!! אז עלית עליו והוא היה מ-ד-ה-י-ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא הלך על המתג אקטיבי קשוב ממש טוב היה ממש מ-ו-ש-לם!!!! וב 8 חצי ירדתי ממנו הורדתי לו ציוד והלכתי הביתה.... היו עוד כל מיני דברים סוף סוף קיבלתי את הראושיות בית החבל והקובן רשת אאז ניקיתי את הארון לכבוד הציוד החדש שלי
חחחחח וגם הבסורה הכי טובה בשבילי!!!! החצי פנסיון של ג'רי עזבה אותו כי היא נפלה ממנו והיא לא מוכנה לעלו עליו יותר ווואייי מסכנה אבל מצד שני ייייייישששששששששש ללללליייי אאאאאאתתתת גגגגגג''רייייייייי ביום שששששייייייישששששששששייי שוב!!!!! יייייייייייייייייייייייייששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!

מאזניב!

חחח נועם תפס תוכי!?!? איך!?!?!?! ענק1 לי היה יום מפרך אבל אני לא אכתוב כי נחתכתי עכשיו באצבע וכואב לי!

Shai Felton

New member
חחח../images/Emo174.gif../images/Emo172.gif../images/Emo171.gif

אני מובילה את השורה ככה ואז אני רואה כזה ציפור על החול, ואנחנו מתקרבים ואני רואה שזה תוכי... זה נרא הלי קצת מוזר, אבל היל (אשתו) ניסתה לתפוז אותו והוא חצי עף/ברח לה אז נעם הלך ותפס אותו...חחח... גיל כמעט דרך עליו כשעברנו לידו....

Shai Felton

New member
חחחח../images/Emo174.gif../images/Emo171.gif

אני מובילה את השורה ככה ואז אני רואה כזה ציפור על החול, ואנחנו מתקרבים ואני רואה שזה תוכי... זה נרא הלי קצת מוזר, אבל היל (אשתו) ניסתה לתפוז אותו והוא חצי עף/ברח לה אז נעם הלך ותפס אותו...חחח... גיל כמעט דרך עליו כשעברנו לידו....

השיעור שלי...

אוקי אז אתמול אנחנו אבדנו על מבחני דרסז' בגלל שאני יוצאת שנה הבאה לתחרויות דרסז'... אז עבדנו על לשמור על האקטיביות וקצב ולשים את הסוס על המתג בלי שהוא יצא מהמסגרת ואז עבדנו על לגילד והיה טוב חוץ מכמה פעמים שלא יישרתי את הסוסה אחרי הפניה לקו מרכז אז היא הייתה קצת עקומה לגילד אבל זה הסתדר... ואז עבדנו על עצירות מלאות ולהצדיע...

TauraMan

New member
../images/Emo20.gifהרכיבות שלי../images/Emo20.gif

הגעתי היום וישר לקחתי את כספיאן, עליתי עליה וניסיתי להתחיל להכניס אותה למסגרת, היא פשוט לא הגיבה לא לרגל ולא ליד אז עזבתי אותה לגמרי ועבדתי עלמושכות ארוכות וקשר עדין מאוד מאוד ואז היא נרגעה והשארתי אותה נמוך, עבדתי קצת על מעברים והקנטר שלה זה הדבר הכי לא נוח בעולם.. ב5 דקות האחרונות היא התחילה לעבוד כמו שצריך, לא קפצתי איתה כי עוד לא היתי מאורגנת איתה.. אחר כך לקחתי את דיזל הברתשי אותו שמתי ראשית רכיבה ועליתי בלי אוכף, סתם עשיתי קצת טרוט וקנטר וכמעט נפלתי.. חחחח אחרי איזה 5 דקות זיו הציע לי שהוא יעשה לי לונג' עד שיבואו לקחת אותו אבל הוא גם הביא לי רצועת לונג' כזאת והחזקתי בה כי עבדנו על רגליים ארוכות וישיבה נכונה מהאגן. במילה אחת- כואב!!אחר כך "הסעתי" כל מיני בנות חמודות על דיזל.. חחחחח זיו הביא לי גרמניות ועבדתי עם דיזל, הוא היה ממש כיפי(עדיין בלי אוכף) ניסית פליינצינג'ים בלי אוכף וזה ממש כיף
אחר כך אור המתוקה החליפה אותי בהאכלה (אני חייבתץ לך! תודה נשמה!!) וזהו...

Sweet SuGaR

New member
../images/Emo4.gif

ידעתי שיום יבוא ולא יהיה לי שיעור טוב.... הישיבה שלי!!! אוף
טוב אז בהתחלה עשינו חימום באין-דור, אני אפילו לא זוכרת מה עשיתי שם, רק צ'יקו היה במצב רוח עצבני בגלל שהייתה שם הרבעה או משו.....:| אחר כך עברנו למנז' קפיצות וחיים שם לי שני איקסים שזה בעצם סוגר מלבן.. איקס איקס ככה ברצף... אחר כך הוא העלה לי לאפרייט ואפרייט.... אח"כ עברנו לIN&OUT שלושה צעדים ואפרייט ואחר כך האפרייט הפך לאוקסר והאוקסר עלה ועלה ועלה ל125
רק הישיבה שלי... הרסה אני יושבת כל כך נורא.... הברכיים, הגב, התחת
אוף אבל שיעור שעבר שיפרתי את זה
אוףףףףףף טוב תמונות מזעזעות.....

Shai Felton

New member
היא לא כזאת נוראית../images/Emo174.gif../images/Emo171.gif

רק בתמונה הראשונה היא קצת פחות טובה... אבל בשניה היא דיי בסדר!

Shai Felton

New member
שי תשימי את כל התמונה../images/Emo174.gif../images/Emo171.gif

את מגזימה! היא לא נוראית!

למעלה