מה עשיתי בשיעור רכיבה

היום היה לי שיעור!

היה כיף רכבתי על אזארו בשיעור ועבדנו על אוקסר של איזה 100-110 היה ממש נייס אנחנו עובדים על החזרה העקומה שלי לאוכף! בעעע אממ אזארו ממש בון בון! חבל"ז!!!!! ורכבתי גם על מיסי היום וקפצתי איתה כי מלאאא זמן לא קפצנו!!!! והיה כזה יענק! כי הבאתי דיסק של השירים מהסרט סוס פרא ועוד ושמנו את זה במערכת (שנמצאת על הגג של החדר אוכפים!) ורכבנו ככה!!! זה היה פשוט ע-נ-ק!!! השירים מדהימים ולידר רכבה על קרמבו [היא הייתה בעננים היא אוהבת את הסרט והשירים כמעט כמוני!! אז היה מדהים!!!! ובאמצע השיעור שלי יעל עזבה ואמרה שאילן יחךליף אותה כי היא טסה הלילה לספרד (והיא גם לא תהיה בתחרות ביום חמישי!
) וגדם המורה שלי אמרה שהמבחן במתמטיקה שעשיתי היה טוב מאוד אז אני מאושרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם עוש המון דברים קטנים וטובים שקרו לי היום ובסוף השיעור בקירור שיקר הלכה לידי וכל כך צחקנו!!!! חח היה גדול! נהניתי לאללה **יום טוב היה היום**

תיקונים

יענק=ענק יחךליף=יחליף וגדם=וגם שיקר=שיר והרגע קלטתי שאני בכלל עוד עם הקסדה על הראש פחח יש לי מין אובססיה מוזרה לקסדונת שלי! היא כל הזמן על הראש שלי!!! אני אף פעם לא מורידה אותה

TauraMan

New member
פחחח גם לי יש מין אובססיה לקסדה ../images/Emo20.gif

פעם אני הלכתי לכולבו עם קסדה ולא הבנתי למה כולם הסתכלו עלי כל כך מוזר.. חחחח אני באתי היום מוקדם עם ירדן וקפצתי עם כספיאן, התחלנו על איקסים והיא הלכה יותר טוב מאתמול, ובסוף הגענו לאיזה 90 והיא קפצה מעולה!!!! הייתי בשוק ממנה!! אחר כך שיחררתי אותה במנז,(היא אוהבת להתפלש שם) והיא הלכה סתם במנז, לבד איזה חצי שעה בזמן שאני עזרתי לילדות שהיו היום ממש מתוקות ולימדתי אותן קצת על מגנים וזה.. חחחח להדס היה אחר כך שיעור והיא קפצה ממש יפה על נפו! היא קפצה איזה 140!! היא כנראה תצא לתחרות לא בטוח אם היא נכנסה בסוף.. ואז אור הגיעה עם המצלמה החדשה שלה והיא הצליחה לשכנע אותי לעשלות על דיזל(אחרי שסיימתי את כל התאים) והוא עבד מדהים!!!! קפצנו קצת(לא גבוה) אבל דיזל קפץ כל מכשול כל כך מדהים!!! ואור עלתה עליו והיא היתה בשוק מהקפיצות שלו! הוא כזה מדהים!!
אור צריכה להעלות את התמונות...

Shai Felton

New member
איך אפשר?../images/Emo174.gif../images/Emo171.gif

זה לא נוח
זה מכוער
חם עם זה בטירוף!
וזה ג'יפה....

Shai Felton

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo174.gif../images/Emo171.gif

הלימודים זה חרע! עוד שבועיים זה מלא! אני לא יכולה כבר!

טוב אמממ היום הזה נטה ליום יותר רע-

בבצפר היה משעמםםם וקיבלתי תוצאות של 2 מבחנים וממש הייתי מבואסת1!!! אני לא מבינה איך!!! בתנ"ך-65 ובביולוגיה-63.. לא נורא.... נתגבררר... אחר כך הייתי בחווה והיה לי היום שעור!! דווקא בשעור היה לי ממש פצצה!! קפצתי עם אפולו אוקסר של 1.20 והיה כזה כייייייףףף הוא קפץ מדהים ולא הפיל פעם אחת היום!! מותק שלי.. אבל אחר כך עברתי בין 2 פלסטיקים כאלו גדולים כדי להגיע לחצי השני של המגרש בשביל לרדת ממנו... ופתאום משום מקום אפולו קפץ לאוויר עם כל הגוף!!!!! ואיזה איזה תנועה! ניסיתי להשען אחורה וזה לא עזר.. ונפלתי על הצד!! ואני כזה קולטת את הסוס על 2 רגליים פתאום ואני כזה שמתי ידיים על הראש והוא נחת מטר לידי!!! זה היה ממש מפחידד כעסתי עליו אחר כך!!!!! ומחר יש לי שעור פרטי עם ליאון נראה איך ילך מחר!

אחד שיעורים הכי נוראיים שלי.

ובכן, אתמול היה לי שיעור, זוועה! ואני לא אומרת סתם! אני יודעת! הייתי אמורה לעלות על סוס חמוד בשם מקנידו, אבל היו צריכים אותו לקידום נוער, אז עליתי על...
פולי. עוד משיעור שעבר, די פחדתי לעלות עליו. לפי דעתי, הכי נורא זה לדעת שהסוס עלול להעיף אותך ולא לדעת מה זה ליפול ממנו. הפחד מהנפילה עצום יותר מהנפילה עצמה. אז עליתי עליו, כמעט שלא יכולתי לזוז, עשינו קצת טרוט, לפולי יש צעד נורא מהיר, ולי אישית, זה נורא קשה. ניסיתי להאריך לו את הצעד אבל זה לא הלך יפה. תמיד בפינה של M-C הוא נכנס למגרש הצמוד ולא הצלחתי להעיף אותו מהגדר. אחרי 5 פעמים כאלה, שנתקענו בגדר, המדריכה שלי עלתה עליו. לאחר שהיא רכבה עליו, יחסית די הרבה זמן, היא אמרה לי לעלות, המשכנו במעגל, לאחר מכן הרגשתי קצת יותר טוב, יותר בטוחה על פולי. במעגל שמאל, פולי שיחק עם המתג כלפי פנים, צד שמאל, ועשה די כיפוף יתר. מה גם שאני לא שמרתי עליו את יד ימין ורגל ימין. השבוע עבדתי יותר מידי מהידיים, הרגליים שלי כלל לא השתתפו. לא קפצנו
שבוע הבא אני עוברת לסוס אחר, לא בגלל שפולי הוא לא סוס טוב, אל בגלל שאני לא יכולה לשמור מסגרת ופולי הוא סוס צעיר, הפחד הוא שגם הוא וגם אני שנינו לא יודעים לשמור מסגרת...
עד כאן לשבוע זה!

חחחחחחחחחח...!

איזה סבבה היה לי היום בחווה..!! אני באתי וצילמתי את הסוסה שלי ואז אני צילמתי את הסוסה הפשושה שאני אתחרה עליה בתחילת העונה שנה הבאה בדרסז' ואז את הסוסה של המדריכה שלי שקוראים לה גזל(Gazzelle-זה שם צרפתי עזבו..) ואז אני איכפתי לעצמי את הסוסה שלי וההברשה שלה הייתה קשה במיוחד כי באותו יום מתי שהיא הייתה משוחחרת במנז' היא התפלשה איזה 8 פעמים אז היא הייתה במקום שחור-לבן היא הייתה חום-שחור... אז הברשתי אותה 40 דקות ואז עליתי עליה והיא הייתה הכי מתוקה שבעולם! היא הייתה דבר ראשון ממש רגועה כל הרכיבה ודבר שני היא באה אל המתג בעצמה ועבדה ממש טוב! היא הלכה ממש יפה היום!1 ואז סיימתי איתה אז קיררתי אותה באיזה רבע שעה הליכה ואז הברשתי אותה עוד 25 דרקות ואז שמתי לה שמן פרסות...

אההה ו...

הקטע של ה-"חחחחחח..!" בנושא ההודעה היה על זה שבגלל שבסוף הרכיבה השתעממתי אז פניתי ב-A לקו מרכז בכיוון של האות C ועבדתי על ההצדעות... אז המדריכה שלי התחילה לצחוק עלי...

S H I L G I

New member
אוקי אז השיעור של היום...../images/Emo29.gif

אחרי שבועיים שלא רכבתי... באתי לחווה והיה לי שיעור דרסאג'.. זה היה שיעור של מתחילים ואני יערה ונועה היינו איתם אבל לי זה היה די בסדר כי עבדתי רק על הדברים הבסיסיים שאיבדתי בשבועיים שלא רכבתי.. קיצר.. הגעתי ועליתי על נורה (כי בסוף עליה אני מתחרה) כל השיעור היא עשתה טרוט איטיייייי ושכל השוטים שבעולם לא עזרו לה.. קיצר..עבדנו על להכנס לאלכסון בקאנטר ואז ישר לעבור לטרוט ואז שוב לקאנטר ואז שוב אלכסון.. ככה איזה 5 פעמים.. עבדנו על זה פעמיים.. היינו 3 קבוצות: אני נועה ויערה עוד 3 בנות די מתחילות עוד 3 בנות מתחילות השלישיה שלנו היתה הכי מתקדמות אחרינו הפחות, שעשו אותו תרגיל כמו שלנו, והשלישיות עבדו על מעברים פשוטים לקאנטר. אחרי השיעור חיכיתי עד שתעבור שעה (כי היה עוד שיעור) ואז עליתי על נורה ל-10 דקות ויפתח שם לי איקס שקפצתי כמה פעמים (ואני חייבת לציין שלנורה היה מרץ יותר מהשיעור הקודם)..אבל בפעם הראשונה לא באתי טוב והיא סירבה.. אח"כ הוא העלה ל-70 וקפצתי את זה כמה פעמים.. ואז הלכתי פרק את נורה אבל האמא הפולניה שלי החליטה שבגלל הרגל שלי אסור לי להתאמץ ושאני רק אוריד אוכף ושמישהו אחר ימשיך משם..
אוףף איזה קרציה... אוי תשמעו משהו.. סופרים-הסוסה שיפתח היה אמור להתחרוץ עליה בסוס צעיר, חלתה במשהו בקיבה..לא כל כך הבנתי..ויש סיכוי טובה שהיא תמות מזה..כרגע היא על אינפוזיה..ויפתח נשאר כל יום עד 12 בלילה כדי להחליף לה שקיות וכאלה.. ובאמת הוא נראה הרוס.. כי כל היום התפקשש לו.. השיעור שלי היה אמור להיות ב3 אבל בסוף הטרקטור שהוא מכין איתו תמגרש נתקע משהו שם התקלקל והוא פשוט נתקע במגר אז עד שהוא סידר יש לו עכשיו 2 גלגלים עם פנצ'ר שם.. וגם הוא צריך להכין תמסלול ותסוסים והכל..וגם כל העסק עם סופרים.. מסכן.. אוי והביאו מכשולים מאודים.. אז יהיו מכשולים יותר יפים.. נטע

למעלה