אחד שיעורים הכי נוראיים שלי.
ובכן, אתמול היה לי שיעור, זוועה! ואני לא אומרת סתם! אני יודעת! הייתי אמורה לעלות על סוס חמוד בשם מקנידו, אבל היו צריכים אותו לקידום נוער, אז עליתי על...
פולי. עוד משיעור שעבר, די פחדתי לעלות עליו. לפי דעתי, הכי נורא זה לדעת שהסוס עלול להעיף אותך ולא לדעת מה זה ליפול ממנו. הפחד מהנפילה עצום יותר מהנפילה עצמה. אז עליתי עליו, כמעט שלא יכולתי לזוז, עשינו קצת טרוט, לפולי יש צעד נורא מהיר, ולי אישית, זה נורא קשה. ניסיתי להאריך לו את הצעד אבל זה לא הלך יפה. תמיד בפינה של M-C הוא נכנס למגרש הצמוד ולא הצלחתי להעיף אותו מהגדר. אחרי 5 פעמים כאלה, שנתקענו בגדר, המדריכה שלי עלתה עליו. לאחר שהיא רכבה עליו, יחסית די הרבה זמן, היא אמרה לי לעלות, המשכנו במעגל, לאחר מכן הרגשתי קצת יותר טוב, יותר בטוחה על פולי. במעגל שמאל, פולי שיחק עם המתג כלפי פנים, צד שמאל, ועשה די כיפוף יתר. מה גם שאני לא שמרתי עליו את יד ימין ורגל ימין. השבוע עבדתי יותר מידי מהידיים, הרגליים שלי כלל לא השתתפו. לא קפצנו
שבוע הבא אני עוברת לסוס אחר, לא בגלל שפולי הוא לא סוס טוב, אל בגלל שאני לא יכולה לשמור מסגרת ופולי הוא סוס צעיר, הפחד הוא שגם הוא וגם אני שנינו לא יודעים לשמור מסגרת...
עד כאן לשבוע זה!