12.11-יום רביעי
מ מוגבה בהכחשה New member 30/11/07 #7 ../images/Emo78.gifהערות../images/Emo174.gif הואילו בטובכם לשרשר לכאן את כל ה"תלוי שעה" "אני אסמן אח"כ" ובלה בלה בלה שלכם.
../images/Emo78.gifהערות../images/Emo174.gif הואילו בטובכם לשרשר לכאן את כל ה"תלוי שעה" "אני אסמן אח"כ" ובלה בלה בלה שלכם.
K Kneeling Roses New member 1/12/07 #30 ../images/Emo15.gifבדר"כ מתישהו נוטשים לסנטר../images/Emo9.gif
N nothingman1 New member 4/12/07 #37 מייק פאטון אני לא רוצה להעמיס עלייך ושתצטרכי להכנס לכל הודעה שלי בשירשור, כי הכותרת חייבת להיות "מייק פאטון" אז אני יכול בימים ראשון ושני, כל השאר לא יכול
מייק פאטון אני לא רוצה להעמיס עלייך ושתצטרכי להכנס לכל הודעה שלי בשירשור, כי הכותרת חייבת להיות "מייק פאטון" אז אני יכול בימים ראשון ושני, כל השאר לא יכול
E everynormal New member 30/11/07 #10 פשששש איזו חרוצה! הייתי בטוחה שכל המוגבות הן עצלניות.....סתם קיצר אני עדיין לא יודעת, כי אני עובדת כל יום (כולל שישי), אני צריכה לברר את העניין
פשששש איזו חרוצה! הייתי בטוחה שכל המוגבות הן עצלניות.....סתם קיצר אני עדיין לא יודעת, כי אני עובדת כל יום (כולל שישי), אני צריכה לברר את העניין
מ מוגבה בהכחשה New member 30/11/07 #12 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשימו לב בעצם סמנו רק בכל הימים שבהם אתם לא יכולים.
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשימו לב בעצם סמנו רק בכל הימים שבהם אתם לא יכולים.