מי בא מחר?

Shai Felton

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo41.gifמי בא מחר?../images/Emo41.gif../images/Emo174.gif

מי בא להתחרות? על מי? באיזה מקצה?
מי בא לראות?

GrEeNwOmAn

New member
אני! כנסו...../images/Emo29.gif

אוקיי תקשיבו, אני באה. אוקיי איפה נפגשים ואיך? דורון אנחנו קבענו שאנחנו מדברות המון מחר. אני רוצה לדבר עם כולכם. אני לא מתחרה אני רק באה לעזור לחווה בעידוד ובכלל ולראות. ולדבר אתכם. מחר מתחילה הספירה לאחור ממחר עוד 4 ימים יש לי בת מצווה. אבל היום זה עוד 5 ימים.

krin88

New member
אני !../images/Emo13.gif

אני מתחרה במקצה 80 על דארבי החמודי!! אני עוד לא ממש בטחה באיזה שעה אני אהיה... באמת כולנו צריכים להפגש.. בואו נקבע משהו!

עצה לכולם...................

תביאו איתכם מצלמה ותצטלמו תמונה של כולם ותשימו פה סבבה?! אני לא יבוא........... רוב הסיכויים....... :(

krin88

New member
החלטתי

שלמרות שאדי הולך לי סבבה עכשיו, אני אעבוד איתו הרבה במהלך הקיץ ואז כשאני אצא לעונה הבאה יהיה מ-מ-ש טוב!! *אני מקווה*

TauraMan

New member
ואני בטוחה ../images/Emo8.gif|../images/Emo20.gif

אני תומכת בהחלטה שלך...

S H I L G I

New member
פרטים לפיצה הקטנה../images/Emo29.gif

זה יהיה בחווה שלי, במרכז רכיבה קיבוץ יגור (בקיבוץ יגור משום מה) זה מתחיל ב2 נדמה לי, אז תהיה ההליכת מסלול לכל המקצים, ואז יתחילו מקצה 90..80..70..60.. ואז החלוקת פרסים

Juli kleo rullz

New member
אני הייתי מתה לבוא!!! ../images/Emo15.gif

כדי לראות את דרבי הנסיךךךךךךךךךךךך (שקרן מתחרה עליו) ועוד יש סוס אחד מהחווה שלי שאני רוצה לראות-ברטיייייייי (זה שנפלתי ממנו ושברתי את הרגל...) הוא אפור חמוד כזהההה טיפשון!!!! אבל אני לא יכולה לבוא
כי אני שברתי את הרגללללל

Shai Felton

New member
אני כנראה../images/Emo174.gif

לא בטוח בכלל! אני לא יודעת אם אנחנו באים לזה בסוף. אבל יכול להיות - זה בשבת נכון?

Shai Felton

New member
טוב../images/Emo174.gif../images/Emo10.gif

אין לי מושג באיזה יום אנחנו אמורים לבוא אין לי מושג אם אנחנו באים בסוף אין לי מושג כלום

אני.... לא בטוח!

כי חטפתי מכה בתחת ממשהו ואין לי שמץ ממה וטממש כואב לי לשבת על אוכף אבל נראה איך זה יהיה מחר! אני מקווה לצאת!

למעלה