בדיוק חזרתי מהאורווה..כדאי להכנס
חזרתי בדיוק מהאורווה.. ראיתי סוס שדמה מאד מאד מאד לאפולו והסתכלתי אם יש לו את הסימן של חוות צח ואין לו (חשבתי שאולי דרור בסוף כן החליטה לבוא) אז זה לא היה הוא.. ובר היה שם עם בובי ורכב עליו קצת ואז שטף אותו וניקה אותו והכין אותו.. ואז הוא הכניס אותו לתא (נתנו לו את התא של הוגו) ואז הוא התחיל להתפלש ישר... וערבה היתה בתא שצמוד אליו (הוא היה בתא מאחורה וערבה היתה בתא שמקדימה) אז הם כל הזמן רבו וכל הזמן ערבה צהלה וכמעט בעטה בו מרוב עצבים והיא "צרחה" עליו כל הזמן וזה הקפיץ את כל האורווה כל פעם.. והיה שם סוס אפור יפיוף בתא של חגי והוא היה כזה מתוקי!! באתי אליו והוא ליקק אותי
אוקי ועכשיו מה עשיתי באורווה... באתי וישר לקחתי את נורה ושטפתי אותה וחפפתי אותה וסירקתי לה תרעמה.. לא ידעתי בדיוק מה לעשות עם הרעמה שלה כי הרעמה שלה מדוללת ומרוטה בדיוק באורך שצריך אבל יש לה קטע של רעמה ואז הפסקה ואז שוב טיפ איפה רעמה אז זה באלגן שלם וזה יהיה מגוער שיהיה לה גולגולים ואז הפסקה ושוב גולגולים... אז פשוט סירקתי לה ואז הורדתי לה מים וקשרתי אותה שתתייבש לה בשמש ואח"כ ניסיתי עוד פעם קצת לסרק לראות מה אפשר לעשות אבל היא כל הזמן התנערה וכל פעם שסירקתי היו שוב קשרים.. והפוני שלה יה מובולגן נורא וניסיתי לסרק והיא כל הזמן הזיזה את הראש
אז אח"כ הסתובבתי באורווה כל הזמן חיפשתי ספוג ובעיקרון מצאתי ספוג מושלם ונקי אבל פחדתי שזה ספוג לפנים וחבל להרוס אותו בשביל לנקות ציוד אז חיכיתי עד ששלי סיימה ואז ניקיתי לנורה תראשייה.. ונשארנו רק אני טלי,טל T שנשארה להשגיח על סופרים, אנה, טל דותן, ואליסה פשוט כל השאר הלכו יש איזה תהלוכה בקיבוץ לכבוד שבועות אז הם לקחו כמה סוסים ועושים עליהם מצעד בחגיגה של הקיבוץ.. קיצר... ניקיתי לה תראשייה ואבא שלי היה כל הזמן שם משום מה הוא פשוט חיכה שאני אסיים והשגיח שאני לא אעשה יותר מדי עבודה כדי שהרגל שלי לא תחטוף משהו עד מחר אז הוא כל הזמן הסתכל מה אני עושה..אז הוא אמר כדאי לי לסיים כבר שהמצב לא יחמיר עם הרגל (למרות שמה כולה אני עושה שם-יושבת ומנקה ציוד..מה פאקינג בזה הורס תרגל?!) אז ביקשתי מנועה שתעזור לי ושתעשה לנורה תאוכף (פשוט הראשייה של נורה היא הדבר הכי מסובך ביקום).. אז היא ניקתה ואז סיימתי אז החזרתי תראשייה וסידרתי תחדר אוכפים ואת העמדת שטיפה והלכתי לתא של נורה (היא היתה כבר בתא) לנסות שוב לסרק לראות אם זה הולך וזה לא הלך... אז אז הלכתי כי היה עוד לעשות לה זנב ואת זה אני אף פעם לא מצליחה פשוט אני לא מצליחה לפתוח את הזנה טוב בלי למרוט ממנו שערות.. ובדיוק שיצאת אז כל הקיבוצניקים חזרו מהמצעד על הסוסים (שילגיה היתה שם גם) ואז נסעתי הביתה.. נטע