אממ הפרק השבועי

JoHnYmYsTeR

New member
../images/Emo175.gifאממ הפרק השבועי../images/Emo175.gif

פשוט ראיתי אף אחד לא פתח שרשור.. אחלה הפרק... והפרומו לפרק הבא... אהההההההההההה

Tinty

New member
יש!!! סופסוף!

כמה חודשים חיכיתי לרגע הזה
סופסוף נגמר עידן המאלכס, ופינה את השטח לעידן המריאן
פרק מעולה - למרות שסת' קצת עצבן אותי הפעם, עם החטטנות המופרזת שלו. נגמרו שני שליש מהעונה השניה, והגיע תור השליש השלישי (שיש האומרים שהוא הרבה הרבה יותר מעניין), עם קווי עלילה חדשים שירוצו בשמונת הפרקים שנשארו לעונה. בכל מקרה, בתור אחד שראה את הפרק הבא, אני יכול לספר שממש לא כדאי לכם לפספס אותו.

Jolleen

New member
נצל"ש - שאלה.

העונה השלישית תחל ישר לאחר סיום העונה השניה או שתהיה הפסקה בין לבין?

JoHnYmYsTeR

New member
תהיה הפסקה בטוח...

כי רק בארה"ב הסדרה מתחילה בספטמבר.. ומי מנצל"ש של פרק?

Jolleen

New member
אוקיי, תודה.

וסורי, טעות. אני לא כ"כ בקיאה בכל הפורומים האלה התפוז חח סורי.

איימיס

New member
וואי פרק טוב../images/Emo45.gif

חבל לי על אלכס אבל מה לעשות, הגיע הזמן שראיין ומריסה יחזרו להיות ביחד... אין ספק שהעונה הזאת התחילה לא משהו אבל עכשיו היא משתפרת!

GaloshiT

New member
פרק שווה במיוחדדדד

הגיע באמת הזמןןןןןןןן שמריאן ייתאחדוווו חב לי על אלכס היא מהממת... אבל אין מה לעשותתת אהבתי את הקטע שריאן נתן מכה לסת' ממש צחקתי מזהההה

KaUrO DoNo

New member
אחלה פרק!

אלכס ממש עצבנה אותי בפרק הזה ות'אמת שגם סת' אבל סך הכל היה אחלה פרק!

איך אהבתי את הפרק!!

היא גם מצחיק
אני מתה על הדיאלוגים של סת' וריאן... והיה מרגש הטקע בין אלכס למריסה

KEEK

Member
הערה קטנה-גדולה על הפרידה מאלכס

לכותב התוכנית היה כ"כ דחוף להיפטר מאלכס כדי שהסיפור ראיין-מריסה שוב יחזור אז הוא עשה פשוט צחוק מהצופים. היה צפוי שהסיפור "הלסבי" הוא ניסיון מכוער לפרובוקציות ולעלות קצת את הרייטינג, ולא באמת סיפור אהבה אמיתי (ולאו דווקא בגלל שמריסה לא באמת לסבית) אבל הסיום שלו היה מאוד מעליב בשבילי כצופה. אין לי בעיה עם זה שאלכס עוזבת (למרות שאני אתגעגע), יש לי בעיה עם זה שהחליטו להיפטר ממנה כ"כ מהר אז הפכו אותה בפרק אחד לדמות אחרת לגמרי ממה שהיא היתה בהתחלה, וזה פשוט זלזול באינטילגנציה של הצופה. אלכס שהתחילה את התוכנית כסוג של פאנקיסטית מרדנית מהסוג ש'לא-שם-***' ופתאום בפרק שהיא עוזבת היא נהפכה לחברה קנאית, אובססיבית ופארנואידית?! כאילו התסריטאי פתאום החליט שנמאס לו והוא רוצה לחזור ל"באנקר" של ראיין-מריסה, אז מה עושים? נהפוך את הדמות שמפריעה בדרך למשהו אחר לגמרי וניפטר ממנה. חבל. לקראת העונה השניה שוורץ יצא בכל מגזין בארה"ב ואמר שהקשר של מריסה עם הבת הנוספת הוא אמיתי ושחשוב לו לעורר מודעות מסויימת על קשר מהסוג הזה. הסוף של הקשר אומר הכל - עוד תעלול פרובוקטיבי וזול.

איימיס

New member
יש בזה משהו .

למרות שבכלל לא יצא לי לחשוב על זה אבל עכשיו אני שמה
לזה...

romm המלכה

New member
לא נכון אני אוהבת אותו ואת סאמר

אבל כאילו יכלו להשאיר את אנה עודדדדד ולשים אותה עם מישהו אחר.. למשל עם חבר לשעבר של מריסה למשל (שכחתי את השם שלו חחחחחח)

יש משהו במה שאתה אומר../images/Emo4.gif

באמת נפטרו ממנה מהר מדי, זה מוזר
וגם בכלל לא מתאים לאלכס להתנהג כקנאית ואובססית

TheCharm

New member
נו, פרק ככה

סתם התמצאו להדגיש את זה שדברים מתחילים להיות כמו שנה שעברה. היו כמה סצינות ממש לעוסות, אבל לפחות אלכס איז גון. תודה לאל. מריסה הייתה ממש חמודה, וגם את ג'ולי חיבבתי ביותר הפרק. סת' וסאמר פתאום מוזרים, כולה ביחד 2 פרקים וזה נראה כאילו הם זוג נשוי שכזה. אבל אחלה פרק. באיזשהו מובן הוא הזכיר לי את כמה שאהבתי כל פרק בעונה הראשונה. לא כי הפרק היה דומה, ולא כי הפרק הדגיש את שנה שעברה... פשוט משהו בזה אמר לי "קיי ג'וני. או סי שוב שליטה. ריממבר?"

TheCharm

New member
אה ושכחתי

בקשר לאלכס איז גון - דווקא היה קצת עצוב. לא שאהבתי אותה, ולא שאתגעגע, אבל... היא הייתה תוספת נחמדה מאוד לסדרה.

dht160

New member
ס'ת כהן המלך !

אין אין. זה היה אחד הפרקים של ס'ת בגדולתו ! הקטע עם הסוס היה שוס "אם הוא נוגע בל במוקמות מוזרים.ושאני אומר מוזרים אני מתכוון..." אוי ענק. גיא

למעלה