../images/Emo180.gif פרק טוב ../images/Emo180.gif
פרק נחמוד,אומנם הוא לא טוב כמו שני הפרקים האחרונים אבל אחלה פרק טוב וקליל. הייתי אומרת שהפרק הזה הוא "השקט שלפני הסערה"...והמבין יבין....
אהבתי את הדרך שג'וש בחר לדבר עם הצופים של התוכנית בפרק הזה. שהפרק הזה צולם, בארה"ב הוקרנו הפרקים הפחות טובים של העונה הזאת (210-213), וכל המעריצים, שאלו את עצמם איפה האוסי של שנה שעברה ? (זה היה בולט במיוחד בלוחות ובפורמים באינטרנט-שאותם דרך אגב ג'וש קורא כל הזמן). ופה בפרק הזה, ההפקה של התוכנית עונה למעריצים.
כבר מההתחלה יש סצינה של ראין וסת' מדברים על שנה שעברה, סת' מייצג את המעריצים וריאן מייצג את ג'וש/ההפקה, סת' אומר לראיין שהוא חושב ששנה שעברה היתה טובה יותר (בדיוק כמו שהמעריצים חושבים שהעונה הקודמת של האוסי הייתה טובה יותר) וראיין שמייצג את ההפקה עונה לו שהוא צריך להפסיק לחיות בשנה שעברה ולהוציא דברים מפרופרציה.
אחרי זה יש קטע שסת' צופה בפרק של ה"וואלי" שהיא התוכנית הדמיונית שמקבילה לאוסי, והוא אומר לקפטן אוטס "שזה אותו דבר עם הוואלי...שנה שעברה היתה פשוט טובה יותר.."
וגם יש קטע (שאני חשבתי שהוא נחמד במיוחד) שאלכס באה לחדר של סת' על-מנת לדבר איתו על המערכת יחסים שלה ושל מריסה ושהיא נכנסת היא שואלת אותו "אתה מודד בגדים חדשים ?" והוא עונה לה "לא אני מודד בגדים משנה שעברה" ואם תשימו לב, החולצה שהוא לובש היא באמת משנה שעברה, סת' לבש את אותה החולצה גם בפרק 102 בעונה הקודמת.
טוב- ועכשיו לפרק
הערה קטנה בקשר לשם הפרק- שמתם לב שתירגמו את השם של הפרק ל-"אש,אש מדורה" חחחחח מה עבר עליהם שהם עשו את זה ? מה רע ב"להבות התהילה".
סת'/סאמר
היום הם היו קצת מעצבנים, סת' היה יותר מידיי גיקיי וסאמר היתה יותר מידיי ביצ'ית..לא אהבתי את הדרך שהיא התייחסה לסת'.
אהבתי
- שסת' מדבר עם מריסה והוא קורא לה "קופ" ואז היא אומרת לו שרק סאמר קוראת לה קופ... אז הוא אומר "אם A שווה ל-C...." (כלומר אם אני יוצא אם סאמר והיא קוראת לך קופ...גם לי מותר לקרוא לך קופ...)
עוד אהבתי
-שסת' אומר לקפטן אוטס "אם ריאן ייגע בך במקום מוזר אני רוצה שתצהל ממש ממש חזק" חחחחחחחחחח ואז ריאן מכניס לו בוקס חחחחחחחחחחחחחח זה ממש הצחיק אותי
קירסטין
כרגיל משעממת, הסצנה היחידה שאהבתי היתה שהיא מדברת עם קרטר והוא שיכור, וגם זה רק בגלל שאהבתי את השיר שהוא שומע (מישהו יודע את שם השיר דרך אגב ?)
ג'ולי/סנדי/לאנס
ממש אהבתי את הסצנות בין ג'ולי לסנדי, הם ממש מצחיקים ביחד, אהבתי את הפרצוף שסנדי עשה שהיא הראתה לו את "הקלטת הלוהטת" ושהוא אומר שהוא חושב שזו פעם ראשונה בחייו שאין לו מילים והכי מצחיק היה הקטע שהוא אומר לה "זה איזכור מהסרט לילות בוגי- צפי להרבה כאלה...". לגבי לאנס- אני יודעת שהוא אמור להיות ה"בד גאי" אבל...אני דיי חיבבתי אותו, הוא דיי חתיך...ויש לי חולשה ל"בד גאיס"...
ריאן/מריסה/אלכס
אוקיי, סוף סוף הזוג המלכותי ריאן ומריסה, אחרי שמפרק 210 ועד פרק 214 לא היה להם אפילו סצנה אחת ביחד, ואחרי שבפרק הקודם היה אפשר לחתוך את המתח המיני בינהם בסכין...סוף סוף שניהם פנויים ואין אף אחד שמפריע להם. והם כל כך חמודים ביחד !!!
אני דיי מסכימה עם מה שכתבו פה, שהדרך שבה בחרו לכתוב את אלכס מחוץ לתוכנית היתה דיי מפגרת...אבל לא אכפת לי, אני לא ממש חיבבתי את אלכס...והעיקר שמריאן ביחד
. אהבתי את כל הסצנות הקטנות שלהם ביחד, שהוא בא אליה הביתה והם עובדים על הקומזיץ או שהיא רואה אותו בבית ספר ופתאום היא שוכחת שהיא מדברת עם אלכס בטלפון ואיך שהם מסתכלים אחד על השני בקומזיץ ושהוא היחיד שמצליח לשכנע אותה לחזור הביתה ( אהבתי את הסצנה של ריאן וג'ולי בביתן הברכה דרך אגב ). זהו- לא חושבת ששכחתי כלום
חחחחח פרק סבבה !!! אההה כן- נזכרתי במשהו..אבל זה ספוילר לסוף העונה אז מי שלא רוצה לספלייר את עצמו- נא לא לקרוא את ההערה האחרונה
הכתוב למטה הוא ספוילר לסוף עונה 2
יש בפרק קטע שסאמר אומרת לסת': "Do not meddle with Ryan and Marissa their like combustible" אחרי שראיתי את הסיום של העונה השנייה-
זה כל כך נכון !!!