אממ הפרק השבועי

catanzara

New member
פרק טוב! אבל מה קרה לריאן?!

מה זה צריך להיות?! הריאן של העונה הראשונה היה מכסח את 2 האלו שאלכס הביאה בלי לחשוב פעמיים אפילו, אבל במקום זה הוא ממש התנהג כמו סת', כשהוא ניסה להתחכם ולהתחנף אליהם. - קטע ממש חנוני ועלוב. קצת חבל, מה עכשיו יהיו 2 סת'? מה ההגיון?! זה כל הקטע היפה בעונה הראשונה, איך שהוא הלך מכות עם כולם וזה. חבל :( אבל היה פרק ממש מצחיק ומהנה!! והפרומו לפרק הבא פשוט השאיר אותי במתח.

JoHnYmYsTeR

New member
באמת חסרות לי קצת מכות....

ריאן של העונה הראשונה היה מגיב לאלכס וקורע אותה מכות.. אבל בעונה הזאת הוא רק ילטף אותה.. יוחזר ריאן של צ'ינו לאלתר!

romm המלכה

New member
ממש לאאאא

המכות האלה כבר מאוסות! תזכרו שבכל מסיבה ראיין היה הולך מכות בעונה הראשונה עכשיו! (למי שלא זוכר שיראה מהתחלה) הוא הרבה יותר מאופק זה טוב!!

שלטון

New member
אל תדאגו

מהפרק הבא ריאן חוזר לקדמותו פחות או יותר. יש מכות :)

הפרק הזה טוב רק מהסיבה

שלא תיהיה יותר אלכס שתפריע או שתסיח את דעתה של מריסה. סת' היה מעצבן ברמות, איזה קוף! הוא היה מרגיזן, הצעקה של ריאן לא ממש הספיקה כדי להשתיק את הדברן הגדול הזה, שמתערב בכל דבר. יופי לו שהוא מאושר עם סאמר (
) ויופי באמת שהוא חבר טוב, אבל דיי הוא כזה דביק! מישהו מוכן להסביר לי מה הקטע של קריסטין? היא נהייתה דמות כזאת פלצנית ומעצבנת בפרקים האחרונים, הלו אישה! סנדי מת עליך
מבאסת :/

POISEN G

New member
את עוד תהיי מה יהיה עם קירסטן

"הרבה שמח" היא תעשה באו.סי

יששש

סוף סוף האוליבה הזות עזבה היא כל כך לקשורה. בעעעעע,זהו עוד פעם יתחילו הגישושים עוד פעם האההב הניצחית ישששש.

Riot Boy

New member
איזה פרק../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

פרק ממש אבל ממש מעולה!! אלכס - עופי לי מהפנים! נמאסת.. את כל כך מיותרת בסדרה!!! ג'ולי, קירסן, וסנדי - לאף אחד לא אכפת מהקטע שלכם!!! סת' - אני לא התעצבנתי עליו... פשוט נפלתי מכל שורה שהוא אמר
"קפטן שיבולת שועל... אם הוא עושה לך משהו "מוזר", וב"מוזר" אני מתכוון "..............." תתנגד כמה שאתה יכול" LOL
מריסה - סוף סוף זמן מסך בעונה השניה... סאמר - לא השתנה כלום בפרק... ריאן - גם כן ריאן ומריסה - תחזרו להיות ביחד כבר!!

ayala65

New member
בגלל זה כעסתי על שוורץ

הפרק הוא דיי דפק לה ת'דמות. וגם בפרקים קודם.. פתאום היא עברה מבחורה שלא שמה זין על אפחד לבחורה שהולכת לבדוק אם חברה שלה לא משקרת לה ובאמת ישנה בבית. לא הגיוני ודיי ממאיס את הדמות . חבל.

ayala65

New member
פרק מעולה ../images/Emo99.gif

סופסוף אלכס עוזבת.. קטעים מרגשים וזה.. קצת חבל לי.. בעיקר בגלל שדפקו לה ת'דמות.. אני מבינה שזה הגיוני אבל עדיין- לעשות כזה עניין?! לא מתאים לה... מריאן- הם חמודים ביחד
ממש חמודים . וטוב שהם חוזרים .. סת'- אחחחחחח מלך!!!!! כל כך אהבתי אותו בפרק, אבל ממש!!!! סופסוף חזר להיות שנון ומצחיק.. התגעגעתי
סאמר- סתם נדחפה בפרק, לא אהבתי. קריסטין/קרטר- לא טוב לי הקטע הזה איתם.. היה נחמד יותר שסנדי וקריסטין היו יחד.. ולמרות כל הדברים שלא אהבתי בפרק הוא עדיין היה אחד הטובים בעונה אם לא הכי טוב.. אפילו יותר מ-15/16. ממש פרק מעולה

../images/Emo180.gif פרק טוב ../images/Emo180.gif

פרק נחמוד,אומנם הוא לא טוב כמו שני הפרקים האחרונים אבל אחלה פרק טוב וקליל. הייתי אומרת שהפרק הזה הוא "השקט שלפני הסערה"...והמבין יבין....
אהבתי את הדרך שג'וש בחר לדבר עם הצופים של התוכנית בפרק הזה. שהפרק הזה צולם, בארה"ב הוקרנו הפרקים הפחות טובים של העונה הזאת (210-213), וכל המעריצים, שאלו את עצמם איפה האוסי של שנה שעברה ? (זה היה בולט במיוחד בלוחות ובפורמים באינטרנט-שאותם דרך אגב ג'וש קורא כל הזמן). ופה בפרק הזה, ההפקה של התוכנית עונה למעריצים.
כבר מההתחלה יש סצינה של ראין וסת' מדברים על שנה שעברה, סת' מייצג את המעריצים וריאן מייצג את ג'וש/ההפקה, סת' אומר לראיין שהוא חושב ששנה שעברה היתה טובה יותר (בדיוק כמו שהמעריצים חושבים שהעונה הקודמת של האוסי הייתה טובה יותר) וראיין שמייצג את ההפקה עונה לו שהוא צריך להפסיק לחיות בשנה שעברה ולהוציא דברים מפרופרציה.
אחרי זה יש קטע שסת' צופה בפרק של ה"וואלי" שהיא התוכנית הדמיונית שמקבילה לאוסי, והוא אומר לקפטן אוטס "שזה אותו דבר עם הוואלי...שנה שעברה היתה פשוט טובה יותר.."
וגם יש קטע (שאני חשבתי שהוא נחמד במיוחד) שאלכס באה לחדר של סת' על-מנת לדבר איתו על המערכת יחסים שלה ושל מריסה ושהיא נכנסת היא שואלת אותו "אתה מודד בגדים חדשים ?" והוא עונה לה "לא אני מודד בגדים משנה שעברה" ואם תשימו לב, החולצה שהוא לובש היא באמת משנה שעברה, סת' לבש את אותה החולצה גם בפרק 102 בעונה הקודמת.
טוב- ועכשיו לפרק
הערה קטנה בקשר לשם הפרק- שמתם לב שתירגמו את השם של הפרק ל-"אש,אש מדורה" חחחחח מה עבר עליהם שהם עשו את זה ? מה רע ב"להבות התהילה".
סת'/סאמר
היום הם היו קצת מעצבנים, סת' היה יותר מידיי גיקיי וסאמר היתה יותר מידיי ביצ'ית..לא אהבתי את הדרך שהיא התייחסה לסת'.
אהבתי
- שסת' מדבר עם מריסה והוא קורא לה "קופ" ואז היא אומרת לו שרק סאמר קוראת לה קופ... אז הוא אומר "אם A שווה ל-C...." (כלומר אם אני יוצא אם סאמר והיא קוראת לך קופ...גם לי מותר לקרוא לך קופ...)
עוד אהבתי
-שסת' אומר לקפטן אוטס "אם ריאן ייגע בך במקום מוזר אני רוצה שתצהל ממש ממש חזק" חחחחחחחחחח ואז ריאן מכניס לו בוקס חחחחחחחחחחחחחח זה ממש הצחיק אותי
קירסטין
כרגיל משעממת, הסצנה היחידה שאהבתי היתה שהיא מדברת עם קרטר והוא שיכור, וגם זה רק בגלל שאהבתי את השיר שהוא שומע (מישהו יודע את שם השיר דרך אגב ?)
ג'ולי/סנדי/לאנס
ממש אהבתי את הסצנות בין ג'ולי לסנדי, הם ממש מצחיקים ביחד, אהבתי את הפרצוף שסנדי עשה שהיא הראתה לו את "הקלטת הלוהטת" ושהוא אומר שהוא חושב שזו פעם ראשונה בחייו שאין לו מילים והכי מצחיק היה הקטע שהוא אומר לה "זה איזכור מהסרט לילות בוגי- צפי להרבה כאלה...". לגבי לאנס- אני יודעת שהוא אמור להיות ה"בד גאי" אבל...אני דיי חיבבתי אותו, הוא דיי חתיך...ויש לי חולשה ל"בד גאיס"...
ריאן/מריסה/אלכס
אוקיי, סוף סוף הזוג המלכותי ריאן ומריסה, אחרי שמפרק 210 ועד פרק 214 לא היה להם אפילו סצנה אחת ביחד, ואחרי שבפרק הקודם היה אפשר לחתוך את המתח המיני בינהם בסכין...סוף סוף שניהם פנויים ואין אף אחד שמפריע להם. והם כל כך חמודים ביחד !!!
אני דיי מסכימה עם מה שכתבו פה, שהדרך שבה בחרו לכתוב את אלכס מחוץ לתוכנית היתה דיי מפגרת...אבל לא אכפת לי, אני לא ממש חיבבתי את אלכס...והעיקר שמריאן ביחד
. אהבתי את כל הסצנות הקטנות שלהם ביחד, שהוא בא אליה הביתה והם עובדים על הקומזיץ או שהיא רואה אותו בבית ספר ופתאום היא שוכחת שהיא מדברת עם אלכס בטלפון ואיך שהם מסתכלים אחד על השני בקומזיץ ושהוא היחיד שמצליח לשכנע אותה לחזור הביתה ( אהבתי את הסצנה של ריאן וג'ולי בביתן הברכה דרך אגב ). זהו- לא חושבת ששכחתי כלום
חחחחח פרק סבבה !!! אההה כן- נזכרתי במשהו..אבל זה ספוילר לסוף העונה אז מי שלא רוצה לספלייר את עצמו- נא לא לקרוא את ההערה האחרונה
הכתוב למטה הוא ספוילר לסוף עונה 2
יש בפרק קטע שסאמר אומרת לסת': "Do not meddle with Ryan and Marissa their like combustible" אחרי שראיתי את הסיום של העונה השנייה-
זה כל כך נכון !!!

invisiblegirl

New member
אחלה פרק

נהניתי מכל רגע. וואי הסצינה שג'ולי באה למשרד של סנדי > סנדי "ג'ולי, הפחדת אותי. יותר מהרגיל" ועוד קטעים נקרעתי מהסצינה הזאת
כנ"ל אהבתי את הסצינה שסת' מדבר לסוס וריאן מתעצבן עליו ומחטיף לו מכה! חחחח זה היה מגניב איך שסנדי טיפל בנושא של ג'ולי - "מה שחשוב זה לא המסר אלא השליח". מקורי. זה ברור שמשהו יקרה בין קירסטן וקרטר אבל זה די מתחמם על אש קטנה מדי... אני מתה על קירסטן אבל מרגישה שבפרקים האחרונים לסצינות שלה אין פלפל. מחכה לפרקים טובים שיבואו... ממש לא אהבתי את הקטעים עם אלכס. מה זה השטויות האלה? רק פרק שעבר היא הלכה לג'ולי והייתה כזאת רגישה ומעוררת סימפטיה בסצינה ההיא ועכשיו היא הופכת להיות אובססיבית. לא מתתי על הדמות בכלל ובטח לא על הסיפור עם מריסה, אבל יכלו לפחות לסיים את זה בדרך מכובדת יותר. אהבתי את הקטעים של סת' וסאמר, במיוחד את הקטע שהיא באה לספריה וצועקת עליו בפני כולם

בפרומו שהראו ביס רואים

את אח של ריאן משתחרר מהכלא וראיין מחבק אותו ואחרי זה רואים את ראיין,אח שלו וסנדי נכנסים לבית של הכוהנים ואח של ראיין אומר "וואו".

Danielushhhh

New member
יא אללה אח של ריאן../images/Emo9.gif

אני מחכה לפרק הבא ויאללה שאלכס תלך ללמוד, סתם הרסה את מריסה אע"פ שאני דווקא די אוהבת את אלכס אבל עם כל הכבוד, ריאן יותר מתאים לה ג'ולי בת 55?!

חחחח היא לא !!!

קרטר אמר לקירסטין שהמגזין הוא "מגזין לנשים בנות 55 עם שדיים של בנות 25"

למעלה