אריאל ולימור

birbir2

New member
לימור ואריאל

לימור ואריאל לוקחים את הגמר. הכל תפור מראש....

לימור ואריאל שליטהההההההה

לימור וארילאלל זוכיםםם!!!!!!!!!!!!!11 חולה עליההםםםםם הם גדולייםםםם שליטהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

TheBlackFairy

New member
../images/Emo175.gifאריאל ולימור../images/Emo175.gif../images/Emo60.gif

כל תגובותיכם, שאלותיכם, וכל מה שקשור לאריאל ולימור - לשרשר לכאן
.

TakiGirl

New member
לימור ואריאל--->

לימור, את ממש גדולה! אריאל, אין עליך! אתה המלך של המשחק..

לא מסכימה איתך../images/Emo31.gif

התחמנות הורסת את כל הכייף בלצפות בתוכנית ועוד במיוחד בתוכנית כמו "סוף הדרך" שהמטרה שלה היא קירוב לבבות ופחות רייטינג...
אומנם במשחק שמתחמנים בו יש יותר אקשן ומתח אבל לתוכנית כמו סוף הדרך זה לא מתאים.... לא כייף לראות אנשים שמתחמנים ומשחקים מלוכלך ובסוף עוד משיגים את המטרה שלהם על חשבון אחרים וברמאות
(לדעתי כמובן). אפשר להיות זוג שכייף לצפות בו והוא מעניין בלי רמאויות
מה הטעם להצליח בזכות הרמאות
ככה לא מנצחים בכבוד..

n l m

New member
תחשבי רגע על המושג צו פיוס

אם את רואה שניי אנשים על המסך כמו נדב ולובו לדוגמא שאחד אומר לשני "אתה נחמד" והשני אומר "גם אתה" איך זה צו פיוס בדיוק, הריי אנחנו רואים את שנייהם מסתדרים אין חילוקיי דיעות עושים מה שצריך, את יכולה להגיד זה נחמד, את יכולה להגיד זה מקסים אבל את ממש לא יכולה להגיד צו פיוס צו פיוס הריי זה דבר שמקרב בין אנשים כלומר מפייס אותם ואת ראית על המסך שלך את לימור ואריאל שניי אנשים שלא מסתדרים אחד עם השני אבל מתאחדים ושוכחים מחילוקיי הדיעות ביינייהם כדיי לדבוק במטרה אחת שחשובה לשנייהם ולא משנה מה המטרה אם זה כדיי למצוא תרופה לאמא חולה ואם זה כדיי לרצוח מישהו ששנייהם לא אוהבים, אם הם מאחדים כוחות ומחליטים להסתדר ביחד בשביל זה הריי לך צו פיוס

וירגית

New member
אכן

לימור ואריאל פרט לכך שהם מפלפלים את הסדרה הם גם מראים את המציאות- ריבים על ימין ועל שמאל בין דתיים וחילוניים- ובוספו של דבר, אם לא ילכו ראש בראש אלא צד לצד ויעבדו ביחד, אולי גם ינצחו. אז התחמנויות גם עוזרות לסדרה(חוץ מלהביא הרבה רייטינג הם גם מעבירות את המסר בצורה טובה..)

למה אתה אומר את זה לי../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

אני אמרתי משהו לא נכון
ולגביי לימור ואריאל,אכן
אבל אני מדברת על היוצאים מהכלל מתוך מה שאמרת

n l m

New member
את צודקת

לא הבאתי את עצמי טוב מה שניסיתי לומר הוא שאת חושבת שהתכמנות הורסת את המשחק ואני ניסיתי לאמר שהיא דווקא עוזרת לפעמים רגעיי הקסם של אורית ורננה היו כשהן תכמנו, רבו כל היום אבל רגע אחריי שהן תכמנו ראו את החיוך שלהן אחת לשניה והצחוקים ותוך כדיי זה הן התקרבו יותר ונהיה ביינייהן מה שכמה מחבריי הפורום אוהבים לכנות צו פיוס, לפי דעתי שתיי אלו הן הצו פיוס הכי גדול שראיתי בשתיי העונות חוץ מזה גם התכמונים האלו מבטיחים, אבל מבטיחים עבודת צוות בן אדם לא יכול לארגן דברים כאלו לבד, הוא צריך עזרה מצד אחר ואם בכל הזוגות היו את התכמונים הקטנים האלו מדיי פעם היו מתבטלים לנו זוגות דוגמת יובל ורינת, חיים ונעמה, יהודה ודורית ששם היה בן זוג אחד שרוב הזמן ישב באוטו ולא עשה כלום ונגרר אחריי מישהו שהעביר אותו את כל הסבב וזה לא מקרה שגם הזוגיות הכללית של זוגות אלו הייתה דיי קרירה, פרט לשיחות כלליות לא היה הרבה (אצל חיים ונעמה העריכה ניסתה להראות משהו אבל גם לא הצליח) בקיצור את מדברת על קירוב לבבות ועל איך שהתכמונים עוצרים קירוב לבבות אני פשוט מנסה להראות לך שדווקא להייפך וזה יכול מאוד לעזור בקירוב לבבות ואפילו להיות המפתח לכך

אוקיי-

אני מסכימה איתך אבל תחשוב על זה רגע- יכול להיות צו פיוס(כמו שאתה מתכוון) גם בלי תיחמונים
הזוג יכול לא להסתדר(דוגמת אריאל ולימור-בפרקים הראשונים)אבל למה חייבים לתחמן בגלל זה
זה כבר משהו אחר לגמריי... תראה למשל את יובל ורינת- הם לא הסתדרו אבל הם לא תיחמנו
בשביל מה זה טוב
מה שאתה מתכוון זה שאם אתה לא מצליח בזוג אתה תתחמן בגלל זה
דבר נוסף- יש הבדל בין לא להצליח כזוג ולתחמן לבין לא להצליח בזוג ולא לתחמן אלה שיהיו חילוקיי דעות בין שניי בניי הזוג- אתה חייב לתחמן אם אתה לא מצליח
ברור שחילוקיי דעות לפעמים מובילות לצו פיוס אח"כ
אבל פה לפחות לא מתחמנים

n l m

New member
אני לא נותן את זה כעצה לזוגיות

ואם אני אהיה בתכנית אני לא אגיד לבן זוג שלי "המצב לא מצליח בוא נתחמן" אבל את לא יכולה להתכחש שזה דבר שמאוד עוזר, קודם כל כי זה מאחד את הזוגות במטרה אחת ודבר שני זה מחייב אבל מחייב עבודת צוות אז זה פשוט מצחיק שאתם מתלוננים שזוגות אלו פוגעים בצוא פיוס כשבעצם כל הזוגות שתחמנו (אורית ורננה, לימור ואריאל, ניסים ושרון ואוליי גם מידן וציפי) הם היחידים שעברו את תהליך הצוא פיוס כל השאר זה או זוגות שהסתדרו מהתחלה (נדב ולובו, אריאל וחצב, יהודית ורעות, חי והודיה, אריאל ושלומציון, נועם וניר, אוהד וישאל, ענת ויונינה וכה..) או זוגות שלא הסתדרו מהתחלה ולא נראתה עלייהם כלל התקדמות (חיים ונעמה, יהודה ודורית, יובל ורינת, חני ויקיר וכה...) נכון, אפשר להתקרב גם בצורה אחרת, אני לא אמרתי שזה הדבר היחידי אבל את יכולה לאמר בכנות שזה פוגע ברעיון של צוא פיוס?

loony noony

New member
אז הם התאחדו בינם לבין עצמם...

'צו פיוס' ו'קירוב לבבות' - לי מזכירים הגינות ומוסר. לתרום חלק מסכום הזכייה- זה קשור לצו פיוס? התוכנית בנוייה על ערכים. הם לא מדגישים בתוכנית את הניצחון והפרס,יותר מודגשת החוויה. ויש הרבה פחות עניין של רייטינג מאשר תוכניות אחרות כמו כוכב נולד ורצים לדירה. זו מן אוירה כללית שציפיתי שתהייה בתוכנית, לאו דווקא העניין שיתוף פעולה בתוך הזוגות. בסדר, זה סעיף אחד אבל בדרך כלל זה בא ביחד עם ערכים נוספים. אם למשל תנועה מסוימת הייתה תומכת בקירוב בין דתיים לחילונים וימין לשמאל, אבל מנגד, מתעלמת או מעודדת ניתוק והתנשאות בין עדות/מצב כלכלי, היית מאמינ/ה לכזה דבר? וחוץ מזה- זה נשמע לי מוזר... להתאחד בינהם כדי לדרוס מישהו אחר. מה שווים האחדות והקירוב אם הם נבנים על כשלונות של אחרים? יצא ארוך מדי
בכלל באתי בעקבות העמוד הראשי...

../images/Emo45.gif את צודקת בהחלט!

לאורך כל התוכנית התפללתי שלימור לא תנצח... אני לא סובלת אותה... ואני מקווה שהיא תעוף הסוף!

שר בריר

New member
הם צריכים להתחשב במישהו מלבד עצמם?

המטרה היא לנצח- הפרס הוא מיליון שקל. כשתיהי בסיטואציה הזו, נראה אותך מתנהגת אחרת. ואני ממש לא חושבת שאיתי ז"ל היה רוצה לשמוע אפילו שמץ של משפט על זה שהוא חולה סרטן ו- חבל שלא נתנו לו לנצח בגלל זה. במיוחד אחרי הראיון ששודר שהוא אמר שהוא חי את החיים שלו עד הסוף וכרגיל. ועוד משהו לתגובות שנרשמו כאן- קירוב הלבבות הוא לא בין המתחרים אלא בין הזוגות שהצמדו בכוונה כשילובים לא הגיוניים. לימור ואריאל אתם הפייבוריטים שלי!

חסמבאית

New member
הזוג לימור ואריאל- התנהגות לא נעימה

בשל עדינות הנפש של מנהלת הפורום אנסח את הודעתי. סלדתי מהתנהגותם של הזוג אריאל ולימור. זוהי התנהגול שאינה יפה ואינה והיא ההפך הגמור ממה שנקרא כן יפה. התנהגות כזאת צריכה לעורר ההפך ממחמאות.

למעלה