אריאל ולימור

ravit125

New member
הפרק האחרון

ברצוני להביע סלידה מהתנהגותם של הזוגות שניצחו במירוץ הקודם ומהנהלת סוף הדרך. אני חושבת שמה שהוקרן אתמול זה ההיפך ממה שאנחנו רוצים להראות חשבתי שזו תוכנית הוגנת ולא תוכנית שמראה איך אפשר לרמות, הזוגות האחרים רימו במרמה את הזוגות בתחרות וזו התנהגות שלא ראויה למחמאות.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מסכימה מאו

ד!!! את מאוד צודקת!
לימור

חוטהשני

New member
למרות שהתחלתי לחבב את לימור בשבוע שעבר - היא ואריאל נתנו לדעתי הופעה טובה ויפה במירוץ (הפתרון של חידת החיפוש של עצמם היה ממש מבריק - ביחוד מהכיוון של אריאל ../images/Emo47.gif) השבוע היא שוב עצבנה אותי לגמרי - מה זה התחמונים שהיא אירגנה שם למתמודדים החדשים ../images/Emo2.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo122.gif

נ ר ו ש

New member
למה../images/Emo35.gif היא דווקא לא עשתה את

הדברים הכי רעים.. מי שעשה הוא בעיקר אוהד

בר2י

New member
נכון! הוא הגה את הרעיון

היא הסתכלה עליו באמת כאילו הוא נפל מהירח..מה שהפתיע אותי שהיא הסכימה לדבר הזה ופשוט עשתה כ-ל מה שהוא אמר לה...

חוטהשני

New member
אבל היא המשיכה הלאה ודרשה שישימו לבנים מוקש ../images/Emo67.gif בשביל מה היא מתערבת ../images/Emo2.gif ??? פשוט הרגיזה אותי שוב (אחרי שכבר התחלתי להעריך אותה...)

בר2י

New member
לימור ואמילי מזכירות לי את רננה

מהעונה הקודמת בעצם אמילי יותר.. לימור עוד בסדר..תלוי איך היא תתנהג בהמשך חח

בר2י

New member
אגב אני חדשה פה..

אני מיכל ממעלה אדומים.. ראיתי ם את העונה הקודמת וגם את העונה אבל לא כתבתי בפורום..מקווה להשתלב..

למעלה