גם שבוע שעבר עניתי לך על שאלה דומה. כדי להרוס לך את החיים *למי שתהה - עדיין לא נמאס לי XD*
M May Music New member 16/6/08 #21 גם שבוע שעבר עניתי לך על שאלה דומה. כדי להרוס לך את החיים *למי שתהה - עדיין לא נמאס לי XD*
M May Music New member 16/6/08 #26 חח סה"כ שבוע שני, וכתבתי רק 4 פעמים עד עכשיו. החתימה שלך טובה. חוץ מאסקייפ שאין לי מושג מה זה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחופרת בפארמור XD
חח סה"כ שבוע שני, וכתבתי רק 4 פעמים עד עכשיו. החתימה שלך טובה. חוץ מאסקייפ שאין לי מושג מה זה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחופרת בפארמור XD
E Emergency Exit New member 16/6/08 #27 חחחחחחח../images/Emo3.gif תודה. אסקייפ זה Escape the fate. שמחה שאהבת
M May Music New member 17/6/08 #28 הא, נחמד :} הורדתי אלבום\אלבומים שלהם אבל אני לא ממש הספקתי לשמוע. XD חח אין מה לא לאהוב. דת'נוט ופארמור רולז וגם הפיתה XD
הא, נחמד :} הורדתי אלבום\אלבומים שלהם אבל אני לא ממש הספקתי לשמוע. XD חח אין מה לא לאהוב. דת'נוט ופארמור רולז וגם הפיתה XD
M Miss Insanity New member 16/6/08 #22 בואו נכפר על פעם שעברה ~ ../images/Emo210.gif My Heart Pressure אעאעהאעא חמווד שלי יפה שלי סורי סורי שניסיתי להעיף אותך פעם שעברה ;_________;
בואו נכפר על פעם שעברה ~ ../images/Emo210.gif My Heart Pressure אעאעהאעא חמווד שלי יפה שלי סורי סורי שניסיתי להעיף אותך פעם שעברה ;_________;