הסקר השבועי

purple rain2

New member
../images/Emo109.gifבקשר לחוליה החלשה../images/Emo109.gif

היום בערב אחרי התוכנית נסגור את הסיבוב הראשון ונפתח סיבוב שני. הייתי רוצה שכל סיבוב מישהי אחרת תיקח על עצמה, מישהי רוצה להתנדב לסיבוב הבא? (=לספור את תוצאות הסיבוב הזה, ולפרסם אותן תוך כדי פתיחת הסיבוב השני)
כל הקודם זוכה
חוץ מזה היום בערב תנופה הבת הרביעית, בעוד אצלינו תנופה רק הראשונה. אז לפחות בשבועיים הראשונים נראה לי שנעשה פעמיים בשבוע, עד שנדביק את הקצב. אבל חשבתי גם שאפשר קצת להכניס פלפל למשחק
למשל לקראת האמצע או לקראת "הגמר" לעשות גלגל הצלה או משהו, סתם זה כיף
מה אתן חושבות? ואם יש לכן עוד הצעות בקשר למשחק הזה, או משחקים אחרים בכלל, זה הזמן

כתום5

New member
.........

מה זה החוליה החדשש/חלשה? זה משחק? איך קוראים לאישה היפה שהעיפו היום? זאת עם הלסת..? אה ואני חדשה וממש אוהבת את ה"טופ מודל" ו.. איזה תמונות יפות יש פה!!

purple rain2

New member
../images/Emo175.gifהסקר השבועי../images/Emo70.gif

טוב, אז לאחר שבועיים של הצבעות מסתבר שרובכם אוהבים את יה-יה, למרות שאמנדה יושבת לא רחוק מאחוריה... אן ואווה, ממש כמו בסדרה, הולכות יד ביד עם 11 קולות כל אחת, וכל שאר הבנות משתרכות מאחורה... והשבוע- סקר חדש
לכו להצביע

JULI4561

New member
אבל יש כאלה שעדיין לא ראו ...

את הפרק היומי .... הית צריכה להתחיל את זה מחר ...

niranat

New member
ממ נראה לי שהרבה הצביעו פעמיים

כי לא נראה לי שאנחנו 99...

Danielushhhh

New member
ג'ניפר../images/Emo5.gif

איכס, איזה לסת יש לה גם קריסטי יותר יפה לדעתי

אני בעד גניפר כי היא נגד אווה הכלבה

איזה דרמה כימעט הם הלכו מכות אךךך אני אוהב ראלתי

Pink Angel1

New member
לא אוהבת אותה

נראת כמו פאקצה לדעתי, וכל הקטע של המריבה סתם נראה לי רצתה לבלוט בתכנית.

purple rain2

New member
טוב טלי כבר עשתה את הסיבוב השני

הסיבוב השלישי עדיין פתוח להתנדבות
ובכלל, בכל סיבוב שמישהי פשוט תנדב את עצמה לפעם הבאה. וגם מה בקשר לעוד שלבים/חוקים למשחק? כמו שהצעתי למשל גלגל הצלה. נראה לכן? ובכלל, בכל תוכנית ריאליטי שמכבדת את עצמה יש איזה משהו כזה, תזרקו הצעות

niranat

New member
אני מציעה חסינות

שבכל פעם שמצביעים, נצביע גם למישהי שאותה אנחנו לא מוכנים להעיף, מי שתזכה בהכי הרבה קולות אי אפשר להעיף אותה בסיבוב הבא [רק לסיבוב אחד, ואז נבחרת מישהי אחרת].

למעלה