הסקר השבועי

purple rain2

New member
וואי אחלה של רעיון!!!!!../images/Emo9.gif

אז בעצם צריך לפצל את זה לשניים, כלומר שרשור אחד להעיף ושרשור אחד של חסינות, לא? ואני לא בטוחה אם לזה גם התכוונת אבל סתם לדוגמה ג'ניפר זוכה לחסינות אז אסור לאף אחד גם **להצביע** נגדה... כמו בהישרדות למשל

niranat

New member
כן, לזה התכוונתי בדיוק!

אבל לא צריך לפצל, אפשר לעשות את זה באותו שרשור. מי שעושה את הסיבוב באותה פעם יעלה בהודעה הראשית שתי רשימות: רשימה אחת מי שמועמדת לחסינות [שזה כולן], ורשימה אחת של מי שמועמדת להעפה, שזה כולן חוץ ממי שזכתה בחסינות בפעם הקודמת. ואז התשובות יהיו כאלה, לדוגמה:
קלי -
יה-יה ה-
זה שיעיפו אותה, ה-
זה לחסינות. אבל אז צריך לקבוע שהסימן זה נגיד לפני השם, כדי שלא יהיו בלבולים... אבל זה לא כזה מסובך ואפשר לעשות את זה באותו שרשור.

בר2י

New member
רעיון מעולה..וגם הגלגל הצלה

אבל לדעתי לא כדאי לעשות את החסינות כל פעם שמעיפים אחת אלא רק פעם אחת לפני הסוף או משהו כזה.. כי אם נעשה כל פעם מן הסתם אותה אחת תזכה לחסינות שוב ושוב..כי בדרך כלל חברי הפורום לא ישנו את דעתם משבוע לשבוע..

purple rain2

New member
אממ אבל לפני הסוף זה לא יהיה פייר

כי זה בעצם אומר שמי שתזכה בחסינות היא זו שתזכה
ודווקא אני לא חושבת שזו תהיה כל פעם אותה אחת, כי תחשבי על זה: כל פעם מישהי יוצאת, אז נגיד הפייבוריטית שלי היא קאסי ויגיע הסיבוב שהיא תצא, ואז אני אצביע לחסינות למישהי אחרת... יש מבין? תראי, מקסימום ננסה את זה ואם זה לא יעבוד אז לא.

niranat

New member
כשאתה עושה את זה ../images/Emo27.gif

אל תשכח להסביר את הקטע עם החסינות ואיך לרשום את זה כי זה עלול להיות מבלבל... הקטע שכאילו לעשות את הסימן [
/
] לפני השם, נגיד בשביל להצביע לחסינות לאן ולהעיף את טוקרה צריך לרשום:
אן
טוקרה ולא: אן
טוקרה

niranat

New member
מממ יהיה אכפת לך אם אני אעשה...

עכשיו את השרשור חסינות ואז ביום שלישי יהיה אפשר לעשות את זה ביחד, או בשני שרשורים שונים, וואטאבר?!..

niranat

New member
טוב, אני עושה

אם יפריע לך פשוט תמחקי, סבבה?! אני לא אעלב

purple rain2

New member
תעשי, בכיף, למה לא.

וכמו שאמרתי לתום- אני חושבת שבאמת כדאי להפריד את זה, אחרת זה סתם ייצור בלבול. רק תדאגי להסביר מה הקטע של החסינות, שאנשים יבינו

purple rain2

New member
כל שעה שתרצה../images/Emo3.gif

ולדעתי דווקא כדאי לעשות נגיד ביום שלישי את השרשור של מי להעיף, ואז נגיד ביום רביעי/חמישי למי רוצים לתת חסינות... כי ביחד זה קצת יבלבל...

למעלה