השאלון השבועי-יום ראשון

angel of dead

New member
עונה וגם עונה ../images/Emo24.gif

שם:לי יומולדת:מאי פירוש הניק:...תסתכלו ותבינו לבד(=מלאך המוות-וכן,משעמם לי בחיים) באיזה פורומים נוספים אני נמצאת:השיר שלנו,מכושפות.... מי הפייבוריטית שלי לביינתים:אממ..אני חושבת שקאסי יפה,וגם באמנדה יש יופי אייקון אהוב בתפוז:
,
בגריל,
אייקון שנוא:אין לי שבוע טוב לכולםםםםםםםםםםם

Pink Punk

New member
תשובות

שם: קליה יומולדת (ת. לידה): 3.6.90 (לא מזמן :)) פירוש הניק: סםת נשמע לי חמוד... עוד פורומים: טלנובלה בע"מ פייבוריטית: אמנדה!!! אין לי אייקונים אהובים או שנואים...

chef29

New member
../images/Emo26.gif

שם
שיר
יומולדת
ה8 לספטמבר, (8.9.88)
פירוש הניק
זה משיר של שבק ס', 'קרטון לילה'.
באיזה עוד פורומים אני
שוטי הנבואה, מוש בן ארי, מוקי ושבק מיוזיק.
מי הפייבוריטית שלי לבינתיים
אווה ויה-יה.
אייקון אהוב בתפוז
אייקון שנוא בתפוז
טנקיו

בר2י

New member
עונהנהנהנה../images/Emo9.gif

שם: מיכל יומולדת: 9.11.1988 פירוש הניק: אממ סתם ככה חברות שלי קוראות לי.. באיזה עוד פורומים אני: זיהוי שירים..הראל מויאל..כוכב נולד.. מי הפייבוריטית שלי לבינתיים: יה-יה ,מדהימההה אייקון אהוב בתפוז: אממ זה
חמודד, זה
וגם זה
אייקון שנוא בתפוז:
ו-
וגם זה אני לא מתה עליו-

ח0חו0ית1

New member
אנוכי

שם: דנע יומולדת: 10.10 פירוש הניק: סיפור ארוך, אסביר אח"כ באיזה עוד פורומים אני: מיכאלה ממ..
אבודים.. ט"ב לפעמים וסתם קוראת בכל מיני פורמים מי הפייבוריטית שלי לבינתיים: בינתיים אין אייקון אהוב בתפוז: (אפשר לבחור עד שלושה)
אייקון שנוא בתפוז: (כנ"ל) חח אני לא שונאת אייקונים יש כאלה שאני אוהבת ויש כאלה שלא אכפת לי מהם

P a r i s

New member
עונה../images/Emo70.gif

שם: שירה יומולדת: 27.6.05 פירוש הניק: האלילה שלי!!! באיזה עוד פורומים אני: אופנה, התאומות אולסן, כריסטינה אגילרה, THE O.C, מגרש ביתי... מי הפייבוריטית שלי לבינתיים: נורל, אווה וקריסטי. אייקון אהוב בתפוז: (אפשר לבחור עד שלושה):
אייקון שנוא בתפוז: (כנ"ל):

עונה לשאלון

שם-שירלי יום הולדת-21.10.89 פירוש הניק-(בודקת מה הניק)להקתו של חמי רודנר נקראת חמי והרודנרס וכעת זה הכינוי שלי. חברה בפורומים נוספים- ספרות לילדים ונוער. מי הפייבוריטית שלי בינתיים-סלחו לי שאני לא יודעת שמות:הבחורה עם השיער האדום והעיניים הירוקות(היא עוד תפתיע) וכמובן שאמנדה(כי היא נראת טוב כל כך בתמונות). אייקון אהוב-
אייקון שנוא-
(כי נראה כאילו שיש לו שוקולד בפה).

IkMfNiY

New member
תשובות =+= ../images/Emo42.gif

שם: יעל יומולדת: 8.3.88 פירוש הניק: I Know My First Name Is Yael [מבוסס על סרט הנושא את השם- אני יודע שקוראים לי סטיבן :X] באיזה עוד פורומים אני: יוני בלוך, רוק ישראלי, ערוץ 24, נימרוד שיקלר וניפ\טאק וכותבת בעוד הרבה הרבה. מי הפייבוריטית שלי לבינתיים: נראה לי שניקול, אבל אני לא בטוחה.. כי לא ראיתי את הפרק, אז לא ראיתי את המייק אובר שעשו לה [כלומר, ראיתי את התמונה, אבל אני רוצה לראות בטלויזיה :X] אייקון אהוב בתפוז: (אפשר לבחור עד שלושה)
אייקון שנוא בתפוז: (כנ"ל) לא יודעת :X יעל

דנדושה15

New member
עונה

שם:דנה יומולדת:היום!!!!!!!!!!!!!!!!!
פירוש הניק:קוראים לי דנה..אז דנדושה וה-15-זה הגיל שלי באיזה עוד פורומים אני:טלנובלה בע"מ מי הפייבוריטית שלי לבינתיים:נורל אייקון אהוב בתפוז: (אפשר לבחור עד שלושה):
אייקון שנוא בתפוז: (כנ"ל)

בר2י

New member
אהה..חשבתי שהכינוי ישן..

בכל מקרה המון המון מזל טובבב
בריאות,מזל,אושר,הצלחה..ושכל מה שאת מאחלת לעצמך יתגשם!

The Guru Chai

New member
חדש וזה...../images/Emo9.gif

ברוך הבא לי... שם: גורי. יומולדת: 26.11 פירוש הניק: מישהו התחיל לקרוא לי יום אחד גורו צ'אי, אז אימצתי. באיזה עוד פורומים אני: בעיקר קהילת אייסיטי, מידי פעם קורא בתלונות וקיטורים וג'אגלינג וחד-אופן... מי הפייבוריטית שלי לבינתיים: הבלונדה החצי-עיוורת... איזה עיניים
|אירוני| אייקון אהוב בתפוז:
אייקון שנוא בתפוז:

למעלה