השירים שאתם הכי פחות אוהבים

לעתים רחוקות אתה פוגש רעם נחמד

לא אוהבת את כבוד, שלום, בום בום, תצא מהמחשב, העולם התחתון של האהבה ואין זמן תחת השמש..... זהו בערך(זה שירים שאני לא מתה עליהם.. יש מצב שפעם ב.. יתחשק לי לשמוע אותם אבל זה לא קורה הרבה ורוב הזמן הם לא נשמעים לי משהו)

TairAtias

New member
הממ

מליארד טועים מחר...... אוהב אותה אילנה רוצה לשכב איתך העולם התחתון של האהבה בום בום המכתב מחר כבר לא יבוא שלום שיר תקווה יומן מסע הולך קדימה בטח יש עוד ששכחתי..........

2shahar

New member
צלקות.

השיר הזה ממש מביא לי עצבים! נערי החוף
חבר אבא תרנגול תצא מהמחשב כבוד ממנטו מורי1 וכמובן..העולם התחתון של האהבה פעם לא אהבתי גם את על הכינרת בזריחה.. (עד ששמעתי את הגירסה החשמלית שלו)

moriboy666

New member
מכיוון שהתערבתי בשרשור.. אענה

אוהב אותה. שיר מצויין אבל המקום שלו באלבום קצת מפריע לי נערי החוף- כי כולם כותבים אותו . למרות שאי אפשר בלעדיו חח את בית נבנה אביב היה צריך לשים כרצועה נסתרת. המיקום שלו באלבום קצת מפריע לי בעוצמה של האמת וזה בא והולך גורמת לאלבום להיות לא אחיד עוצמתית. וזה קצת מפריע לי בהרצת האלבום כולו זה רק הלב שכואב לך זה שיר קצת מעצבן.. אני מעדיף אותו פסנתרי ממש. לדעתי הוא גם מקבל משמעות הרבה יותר חזקה כך. זהו נראה לי.

R h o n e

New member
לא יכולתי להציל אותך

מיליארד טועים אמש שלכת שיר הסמרטוטים שוב פעם איש הכמעט ועוד

mayan d11

New member
אני ../images/Emo179.gif

שונא את השיר שלנו בהופעות מחר זה רק הלב שכואב לך בהופעות קיצור כל השירים החרושים בהופעות

red b

New member
../images/Emo26.gifשלי..

צלקות עורי עור שנינו שווים, טוב אבל חרוש רצח!!! בום בום הולך קדימה מרגיז אותי חבל על הזמן!!!! ועם הזמן מחר אממממ בטוח יש עוד...

red b

New member
שכחתי את "שיר עצוב"

השיר הזה פשוט לא מסתדר לי באוזן..

למעלה