../images/Emo82.gifשכונתי הקטנטנה-פרק 2../images/Emo82.gif
"האהא, אז אתם עשיתם את כל זה זה?! מיד לחדר המנהל!" צורחת הסגנית "שיט נדפקנו". "איך אתה מרגיש? שתית כבר את התה?" שואלת מרינה הסגנית בדאגה "כן,כן, תודה" עונה המנהל "עכשיו תכניסי את הילדים, ותגידי למזכירה שתזמין את ההורים שלהם." "מיד, אדוני המנהל." "למישהו יש מושג איפה אביטל?" שואלת הדר "בטח השתפנה, והפקירה אותנו!" צועק רונן "אל תדבר עליה ככה, היא תיכף תבוא." אומר עומר בכעס. "מה זה הבלגן הזה? תיכנסו לחדר המנהל, תיכף ומיד." מצווה עליהם מרינה הסגנית. "מי מוכן להסביר לי איזו מן דרך זו, להתחיל את השנה החדשה?" צועק המנהל ושותה לגימה מהתה "אתם יודעים שצפוי לכם עונש?" "עונש" כולם אומרים "כן,כן וגם ההורים כבר הוזמנו" אומר גרגורי "ההורים" שוב פעם כולם אומרים "אתם הבאתם את זה על עצמכם. כרגע אתם יכולים לצאת כשהוריכם יבואו נקרא לכם שוב" אומר המנהל. החברה יוצאים. "איי, הנוער של היום. מי הכין את התה הזה? יש לו טעם זוועה!" החברה יוצאים מחדר המנהל ורואים את אביטל. "איפה היית?" שואלת אותה הדר "סתם" עונה לה אביטל "סתם?! אנחנו נקבל עונש ואת תצאי מזה בקלות?" צועק רונן "אל תצעק עליה!" כועס עומר "אל תפקירי אותנו, תעזרי לנו" מבקש גדי "אני יעזור לכם, אבל בבקשה אל תגידו שאני קשורה לזה טוב?" אומרת אביטל "טוב" כולם מסכימים. אביטל נכנסת לחדר המנהל, ואומרת לו שהיא יודעת מי אחראי לבלגן שנוצר. "אני יגלה לך מי זה, בתנאי שתתן לחברה עונש קל"אומרת אביטל "אני מסכים, אבל אם את עובדת עליי את וכל החברים המופרעים שלך תענשו בחומרה! מובן?" אומר גרגורי המנהל "מובן" עונה לו אביטל. היא יוצאת מהחדר ואומרת לחברה, שהמנהל יקל להם על העונש והם מודים לה. ההורים מגיעים וכולם נכנסים לחדר המנהל. המנהל מספר להורים מה עשו הילדים. "בשביל זה שיקרת לי?!" לימור אמא של גדי מתקשה להאמין "לא עכשיו אמא!" לוחש לה גדי. "חכי,חכי, בבית" מזהיר שובל בלחש את אחותו הדר. "העונש שלכם הוא שאתם תצטרכו לנקות את השירותים החומר שבו ניסיתם..ררר" אומר המנהל בכעס רב ומתיישב על הכיסא שלו "אתם יכולים ללכת, תודה שבאתם ולהתראות" כשהם יוצאים אביטל שואלת מה העונש ומתפלאת לשמוע שזהו העונש. הדר ואחיה שובל מגיעים הביתה והוא סוגר את הדלת בחוזקה. "מתי תפסיקי לעשות בעיות?כשאני יהרוג אותך?" צורח שובל על הדר "א..א..אני מצטערת" מתנצלת הדר בגמגום "מצטערת?! אני ילמד אותך איך להתנהג" אומר שובל,מוציא את החגורה שלו, מפיל את הדר על הריצפה בחוזקה וצולף בה עם החגורה.
בפרק הבא:
"את? נו בטח מה אני מתפלא בכלל, ממך אפשר לצפות להכל!"
"אמרתי לכם או לא?"
"אם אתם רוצים, אני מוכנה לעזור." מצטערת שהיה כל כך אחרוך ומקווה שאהבתם ונהנתם!