חפר"י-אמצע שבוע

../images/Emo175.gifחפר"י-אמצע שבוע../images/Emo175.gif

קודם כל אלמוגוש אם זאת הפינה שלך אז ממש מצטערת פשוט כבר אמצע השבוע ואתה עדיין לא פירסמת ונורא התחשק לי לפתוח... אם זאת הפינה שלך אז זאת פעם ראשונה ואחרונה שאני פותחת רק תגיד
... טוב אנשיםפ בנתיים יש לנו רק 3 טלנובלות ורק 4-5 קוראים...בבקשה תשתתפו יותר בפינה הזאת!!! במשך היום או מחר אני יפרסם את הפרק השני של שכונתי הקטנטנה הנובלה שלי!!!
תהנו

../images/Emo82.gifשכונתי הקטנטנה-פרק 2../images/Emo82.gif

"האהא, אז אתם עשיתם את כל זה זה?! מיד לחדר המנהל!" צורחת הסגנית "שיט נדפקנו". "איך אתה מרגיש? שתית כבר את התה?" שואלת מרינה הסגנית בדאגה "כן,כן, תודה" עונה המנהל "עכשיו תכניסי את הילדים, ותגידי למזכירה שתזמין את ההורים שלהם." "מיד, אדוני המנהל." "למישהו יש מושג איפה אביטל?" שואלת הדר "בטח השתפנה, והפקירה אותנו!" צועק רונן "אל תדבר עליה ככה, היא תיכף תבוא." אומר עומר בכעס. "מה זה הבלגן הזה? תיכנסו לחדר המנהל, תיכף ומיד." מצווה עליהם מרינה הסגנית. "מי מוכן להסביר לי איזו מן דרך זו, להתחיל את השנה החדשה?" צועק המנהל ושותה לגימה מהתה "אתם יודעים שצפוי לכם עונש?" "עונש" כולם אומרים "כן,כן וגם ההורים כבר הוזמנו" אומר גרגורי "ההורים" שוב פעם כולם אומרים "אתם הבאתם את זה על עצמכם. כרגע אתם יכולים לצאת כשהוריכם יבואו נקרא לכם שוב" אומר המנהל. החברה יוצאים. "איי, הנוער של היום. מי הכין את התה הזה? יש לו טעם זוועה!" החברה יוצאים מחדר המנהל ורואים את אביטל. "איפה היית?" שואלת אותה הדר "סתם" עונה לה אביטל "סתם?! אנחנו נקבל עונש ואת תצאי מזה בקלות?" צועק רונן "אל תצעק עליה!" כועס עומר "אל תפקירי אותנו, תעזרי לנו" מבקש גדי "אני יעזור לכם, אבל בבקשה אל תגידו שאני קשורה לזה טוב?" אומרת אביטל "טוב" כולם מסכימים. אביטל נכנסת לחדר המנהל, ואומרת לו שהיא יודעת מי אחראי לבלגן שנוצר. "אני יגלה לך מי זה, בתנאי שתתן לחברה עונש קל"אומרת אביטל "אני מסכים, אבל אם את עובדת עליי את וכל החברים המופרעים שלך תענשו בחומרה! מובן?" אומר גרגורי המנהל "מובן" עונה לו אביטל. היא יוצאת מהחדר ואומרת לחברה, שהמנהל יקל להם על העונש והם מודים לה. ההורים מגיעים וכולם נכנסים לחדר המנהל. המנהל מספר להורים מה עשו הילדים. "בשביל זה שיקרת לי?!" לימור אמא של גדי מתקשה להאמין "לא עכשיו אמא!" לוחש לה גדי. "חכי,חכי, בבית" מזהיר שובל בלחש את אחותו הדר. "העונש שלכם הוא שאתם תצטרכו לנקות את השירותים החומר שבו ניסיתם..ררר" אומר המנהל בכעס רב ומתיישב על הכיסא שלו "אתם יכולים ללכת, תודה שבאתם ולהתראות" כשהם יוצאים אביטל שואלת מה העונש ומתפלאת לשמוע שזהו העונש. הדר ואחיה שובל מגיעים הביתה והוא סוגר את הדלת בחוזקה. "מתי תפסיקי לעשות בעיות?כשאני יהרוג אותך?" צורח שובל על הדר "א..א..אני מצטערת" מתנצלת הדר בגמגום "מצטערת?! אני ילמד אותך איך להתנהג" אומר שובל,מוציא את החגורה שלו, מפיל את הדר על הריצפה בחוזקה וצולף בה עם החגורה. בפרק הבא:
"את? נו בטח מה אני מתפלא בכלל, ממך אפשר לצפות להכל!"
"אמרתי לכם או לא?"
"אם אתם רוצים, אני מוכנה לעזור." מצטערת שהיה כל כך אחרוך ומקווה שאהבתם ונהנתם!

TuTyBoP15

New member
תגובה לסוניה על הפרק../images/Emo45.gif

זה לא היה ארוך לדעתי..לדעתי בדיוק כמו שצריך
בדיוק קראתי שחיכיתי שהלק יתייבש והוא עוד לא התייבש..חחחח אני מקלידה מצחיק חהחהחה אוקיי תגובה לפרק: כל הכבוד לאביטל שהיא עזרה לחבר'ה...אפשר להבין את זה שהיא ברחה כי היא לא רוצה להיענש על ההתחלה..חבל השובל הזההה בא לי להרוג אותווו חוצפן הוא לא מתבייש להכות את הדר למה מי הוא
רק אח שלההה וגם אם הוא היה אבא שלה אין לו זכות חוצפןןן גועל נפש המנהל נראה לי סתם דפוקקק, איך הוא סולח לחבר'ה סתם ככה..בגלל הערה קטנה של תלמידה...חחחח זה אחלה בחלהה ג'חלה שוב יש לי טענה על צורת הכתיבה שלך: את כותבת יפה לאללה אהבתי אבל הבעיה שאת לא יודעת מתי לעשות אנטר
את צריכה להפריד ולרדת שורה...תראיי הנה קטע שאת כתבת פה: החברה יוצאים מחדר המנהל ורואים את אביטל. "איפה היית?" שואלת אותה הדר "סתם" עונה לה אביטל "סתם?! אנחנו נקבל עונש ואת תצאי מזה בקלות?" צועק רונן "אל תצעק עליה!" כועס עומר "אל תפקירי אותנו, תעזרי לנו" מבקש גדי "אני יעזור לכם, אבל בבקשה אל תגידו שאני קשורה לזה טוב?" אומרת אביטל "טוב" כולם מסכימים. עכשיו תראי איך זה צריך להיות..כדי שיהיה יותר מובן כי לדעתי זה מבלבל לאללה החברה יוצאים מחדר המנהל ורואים את אביטל "איפה היית?" שואלת אותה הדר. "סתם" עונה לה אביטל "סתם?! אנחנו נקבל עונש ואת תצאי מזה בקלות?" צועק רונן "אל תצעק עליה" כועס עומר "אל תפקירי אותנו, תעזרי לנו" מבקש גדי "אני יעזור לכם, אבל בבקשה אל תגידו שאני קשורה לזה טוב?" אומרת אביטל "טוב" כולם מסכימים לדעתי ככה הרבה יותר קל להבין את הקטע וזה הרבה יותר חשוב מפסיקים ונקודות אם תשימי לב בספרים ככה כותבים התעמתויות וסצינות דיבור שברחה לי המילה של זה עכשיוו בסהך הכל מאוד נהניתי
באמת
חכה לפרק הבא לראות מי אמר
"את? נו בטח מה אני מתפלא בכלל, ממך אפשר לצפות להכל!" מעניין אותיייי

אוקיי אני אקח את זה לצומת ליבי..

ואת לא הבנת למה אביטל הפקירה אותם..תקראי עוד פעם את הדמויות ותקראי מיהם ההורים שלה ואז תביני... ואת תביני גם למה המנהל וויתר לה כל כך מהר... והוא באמת דפוק...לא סתם קראתי לו גרגורי...זה נורא מזכיר לי איזה סידרה שהיית והיה שם איזה אחד דפוק שקראו לו גרגורי
ובאמת שובל מגעיל אבל בסוף את תראי שיש לו סיבה שהוא כזה מגעיל כאילו זה לא הצדקה אבל סיבה... הכל בהמשךך אנחנו רק בפרק השני וצפויים לפחות איזה 20-30 פרקים אם לא יותר... ומי מוכן לעזור בגלל ששכונתי הקטנטנה קצת דומה ל-406 אולי אני יבחר איזה פתיח ו406 וכל פרק יעלה אותו (גבי אל תדאג לא את המילים אני לא יפר את התקנון) בסה"כ שמחה שאהבת ולהבא אני ישנה את צורת הכתיבה שלי...

TuTyBoP15

New member
סונייטהה

אני באמת לא זוכרת כל כך את הדמויות אז אני אקרא שוב.. ואני שמחה שאת יודעת לקבל הערות, ואני רוצה לדעת אם את חושבת שאני צודקת או לא..כי אם נראה לך שאני לא צודקת אז אין לך מה לשנות..

כןן

מה שאמרת יותר מסודר,יותר מובן ויותר טוב!!! וא5ני לא מאלו שיהרגו אותך אם תעירי להם הערה אני לא מושלמת ואם מעירים לי זה רק לטובה

TuTyBoP15

New member
יש לך אחלה גישה../images/Emo70.gif

לדעתי את מאלה שיצליחו בחיים עם גישה כזו

חחח תודה ../images/Emo24.gif

אבל יש לי בעיה הגישה הזאת לא עובדת עם כולם... משהו שאני צריכה לתקן בעצמי... פשוט יש סוג אנשים שזה יעבוד איתם ויש סוג אנשים שלא כנראה אלה שזה לא עובד אצלם זה כי הם מעירים לרעה או שהבעיה היא אצלי...

TuTyBoP15

New member
לא נורא..עם הזמן זה יפטר ו...

את הפרק הראשון של הנובלון שלי קראת
פירסמתי את פרק 2

soy rebelde

New member
סוניה ../images/Emo24.gif

מעניין לאיזה עונש ציפתה אביטל שהחברה יקבלו ומה היא אמרה למנהל.. מסכנה הדר
חח ואני מדמיינת את אזקייל [406] אומר את זה "קה הורור אסה קפה" חח
ובלנקיטה עם המאוור שלה
וזה בכלל לא היה ארוך, נהנתי לקרוא

חחחחחחחחחחחחח

זה ממש מזכיר מאוד את קלאסה חחח נכון.!!! אבל בהמשך לא כל כך... זה עונש קל כי מה זה לנקום שירותים!?!? הם מנקים דברים יותר חמורים תזכרי שזה שכונות עוני... והיא לא ציפתה לעונש עד כדי כך קל..מבינה? ומה את אומרת מארועי הפרק הבא?!

הא ואם זה לא ארוך אני

יוסיף קטעים נוספים לפרק הבא כאילו הוא עוד לא נכתב אבל אני יעשה אותו יותר ארוף שיהיה לך סיפוק... חחחחח

soy rebelde

New member
בקשר לאירועי הפרק הבא

המשפט הראשון נשמע לי ממש מסקרן! ומעניין מי תרצה לעזור לחבורה בעונש שלה [ככה נראה לי לפי המשפט השלישי..] ויופי שאביטל הצליחה לסדר להם עונש קל יותר.. אבל עדיין, איך היא שיכנעה את המנהל?

../images/Emo2.gif

המנהל בוטח מאוד באביטל ובקרוב תבינו למה...יש פה חתול בשק...
וגם בקשר למשפט הראשון תחשבי למה זה קשור...חחחח חח והמשפט השלישי באמת יכול להיות...רק אני יודעת...חחחח...למרות שהפרק הבא עוד לא נכתב אבל אני כבר יודעת בערך על מה הוא יהיה... בקיצור תחכו לסוף שבוע ואז תדעו את הרוב..חח סתם את הכל...

TuTyBoP15

New member
חהחהחההחה שקראתי על המנהל

גם אני חשבתי על אסקייאל חהחהחה

למעלה