חפר"י-אמצע שבוע

TuTyBoP15

New member
../images/Emo39.gifמבט אחד שלך-פרק 2../images/Emo39.gif

פרק מס' 2: בבית החולים נותנים לדניאל מכות חשמל ע"מ להחזיר אותו לתחיה וזה מצליח אך עדיין לא מצליחים לייצב את מצבו. האחות רואה את מספר הטלפון על ידו של דניאל ומתקשרת לשם ומבשרת לענבר על מצבו של דניאל. ענבר ממהרת להגיע ומנסה לאתר את משפחתו של דניאל. שירלי מתקשרת למשטרה ע"מ לדעת מה קרה לאחר שהיא הלכה ומבשרים לה שהבחור שהגן עליה נדקר ומצבו קשה. היא מבקשת לדעת מי זה מאחר ומהפחד היא אפילו לא הסתכלה עליו, אך הם מסרבים. אילונה מגיעה לביתה של חברתה מיטל וזו מדברת איתה ומשכנעת אותה לחזור הביתה ולהתעמת עם אביה. ענבר מצליחה לאתר את אביו של דניאל והוא מגיע לשם במהירות. דויד מתבשר שבנו במצב מאוד קשה והוא מתמוטט. אילונה מגיעה הביתה ומחפשת את אביה בצעקות, אם הבית מודיעה לה שהוא בבית חולים בגלל שדניאל נדקר וזו רצה לשם. שירלי מתקשרת למורן ומספרת לה את האירועים וזו מנחמת איתה ויחד הן חושבות איך לדעת מי זה ומה מצבו. למשה נחמן נודע על מצבו של בנו של אויבו הגדול ביותר דויד וזה מחליט לנצל את מצבו הנפשי של דויד. הדס נזכרת באירועים שקרו לפני 23 שנה ובוכה. רון רואה אותה ושואל מדוע היא בוכה. זו ממציאה לו סיפור ולא מספרת לו שהוא תוצאה של אונס. מורן מצליחה לברר על מצבו של דניאל ומודיעה לשירלי. מורן מספרת לשירלי שהיא לא יודעת מי הנדקר אך היא יודעת שהוא במצב קשה עד אנוש, ושירלי מאשימה את עצמה. שירלי מסרבת לספר להוריה ואחותה על אירועי אמש. דויד ואילונה מחכים להתפתחות במצבו של דניאל. דניאל מתעורר ומבקש לדעת מי הבחורה שהוא הגן עליה ואם היא באה לבקרו או שאלה עליו, כשהוא מתבשר שלא הוא אומר שהיא כפוית טובה ושהוא לא היה צריך להגן עליה. שירלי בוכה בחדרה והוריה לא מבינים למה, היא אומרת להם שמישהו שבר את ליבה. הוריה מנחמים אותה ואומרים לה שזה לא נורא וזה קורה לכל אחד בשלב מסוים. שירלי עצובה עוד יותר בגלל שקריה להורים שלה. משה נחמן חושב איך לנצל את דויד בדרך הטובה ביותר. כעבור יומיים הרופאים מדברים על דויד ואילונה ומבשרים להם שמצבו של דויד התייצב וכעת הוא צריך למנוחה ולתת לפצע להתרפא. שירלי יוצאת מההלם ומחליטה לפי עצתה של מורן ללכת לבית החולים ולחפש את הנדקר. דויד מבקש להעביר את בנו הביתה והרופאים מסכימים אך ורק אם תהיה לו אחות צמודה. דויד שוכר אחות צמודה ומבקש להכין את המסמכים ע"מ שיוכל לקחת את דניאל. שירלי מגיעה לבית החולים...

כמה שאהבתי../images/Emo24.gif

איך אהבתי את הנובלה שלך!!!!!!!!!! מסכנה שירלי ומסכן דניאל...אני רואה פה אהבה.. ענבר נשמעת לי מישהי לא כל כך טובה... אחלה פרק ואחלה סידרה

soy rebelde

New member
תגובה ../images/Emo13.gif

עכשיו הבנתי למה המספר ששענבר כתבה על היד הוא פרט חשוב
משה הולך לנצל את דויד ברגע חולשה וזה לא הוגן
אני כמעט בטוחה ששירלי תיתקל באחות שתגיד לה "שהמטופל עזב לפני שעה קלה את בית החולים" או משהו בסיגנון ושהיא לא תצליח לפגוש את דניאל
גם הדס מסכנה
ומעניין מתי בנה יגלה שהוא תוצאה של אונס.. אהבתי את הפרק
מחכה להמשך!

TuTyBoP15

New member
חהחהחה כנסי

שמחה שאהבת ו.. עכשיו שאת אומרת שהבנת למה המספר שענבר כתבה הוא פרט חשוב.. אני לא הבנתי חהחהחה זה היה סתם מקרי..כי קודם החלטתי שהיא סתם תכתוב לו את המספר על היד.. אני בהתחלה כתבתי שהיא רשמה לו בפלאפון..אבל אז אמרתי על היד יותר רומנטי ומדליק כזה...חחחחחח אחרי זה זה פשוט יצא ככה

soy rebelde

New member
חחח ../images/Emo13.gif

חשבתי ששמת רמז מטרים חח
וגיליתי אותו מאוחר
ד"א איך קוראים לך?

יאללה אנשים!!!!!

תשתתפו!!!! תגיבו תכתבו נובלות משוווווו למה אתם רעים?!!?!?!!?

TuTyBoP15

New member
סונייה קרידה

את צריכה להבין שאנשים לא נמצאים כל היום בפורום! את הפרק שלך פירסמת רק לפני שעתיים בערך.. בפורום טלנובלות מגיבים בד"כ אחרי 3-4 שעות חחחחח תחכי ותראי שיגיבו!

מאמי ומה עם השרשור הקודם?!

גם שם בקושי הגיבו..וגבי פה והוא לא מגיב..אנשים פשוט לא מתיפ על זה וחבל כי זה ממש יפה אבל לא תופס בפורום הזה ולא נכון בפורום טלנובלותבזמן האחרון שמתי לב שאחרי דקה-5 דק' מגיבים..הקיצר נורא מהר...

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifפרק 1- האהבה חודרת.

פרק 1- התגלות השחקנים הראשיים. "אני מאוד מפחדת מהמעבר" אנג'לה הקטנה מעקמת את פרצופה בהסחת דעת. "איך נתרגל לזה?" כולם מעבירים מבט על השכונה, עשרות בתים שסגורים בשערים בגובה עצי האורן שפוזרו בסביבה. כלבי בולדוג נובחים, ומכוניות יוקרה חונות בחניות. "מאז שגילינו שאת הבת של מר פלגון" דודתה טאינה מלטפת את ראשה ומחבקת אותה. "וקיבלת את הירושה, אחד התנאים היה שנעבור לגור פה, חייבים לגור פה. " "מי צריך את הירושה? למה צריך את הירושה?" אנג'לה צועקת על דודתה ביאוש. "חמודה, זה רק לטובתך" היא מחבקת אותה ומסתכלת למצלמה בפרצוף זממני. סצנה 2: "לא עשיתי כלום" אנדראו צועק על שוטר התנועה שתפס אותו נוסע במהירות יתר ללא רשיון. "נסעת במהירות של 140, במכונית לא שלך. לא עשית כלום? " "אני יכולה להוכיח, שאני לא קטין. תנו לי שיחת טלפון אחת" אנדראו מתקרב לטלפון, מחייג כמה ספרות מוכרות ולוחש "סילבר, תחפה עליי."

../images/Emo124.gifזאת פינה פתוחה לכולם../images/Emo70.gif

וכל אחד יכול לפתוח אותה כשמחשק לו
ד"א
אתם רוצים שאת "חפר"י-אמצע שבוע" נפתח בשלישי או רביעי

TuTyBoP15

New member
לדעתיי

לפתוח במוצ"ש ביום שלישי בערב וביום חמישי בערב...

רק ביום שבת יהיה פרק 6../images/Emo3.gif

אז לכן כל הפרקים כאן, יש לכם זמן לקרוא כי אנחנו מחכים לכם ולא זזים
סיגל נשואה למיכאל העשיר – הוא מאוהב בה בצורה אובססיבית אך היא, לעומתו לא מרגישה כלפיו כלום. "בואי למיטה, אהובתי" מבקש ממנה מיכאל אך היא עונה לו "עכשיו אין לי כוח, אני הרוסה". מיכאל מתעצבן ויוצא מהבית. אפרת מחכה לו בדירתה והוא אכן מגיע. "מה קרה הפעם, עוד פעם היא זרקה אותך אלי?" שואלת אותו אפרת בערמומיות. הוא עונה לה בכעס "כן, לפעמים אני כבר לא סובל אותה. היא עולה לי על כל העצבים". "עזוב אותה, בוא אלי דובדבן..." עונה לו אפרת כאשר היא שוכבת במיטה בצורה סקסית. דניאל מתארגן לקראת יציאתו מהבית. "אתה תשלם על כל מה שעשית לי, בקרוב מאוד אתה תשלם על כך" אומר לעצמו דניאל מול המראה. הוא מתלבש בחליפה מכובדת ושם עניבה על צווארו. "אני נשבע שאתה תשלם על כך". מיכאל ואפרת מתמזמזים במיטתה ולפתע הפלאפון של מיכאל מצלצל. אפרת מבקשת ממנו לא לענות אך הוא רואה שאמו, יהודית היא זו שמתקשרת. הוא עונה לה והיא מתחילה לפטפט ולפטפט, כהרגלה. "את מוכנה להגיע לעיקר, אמא?" הוא שואל אותה. יהודית מספרת לו "אני וקרן דיברנו לפני רגע וקבענו לערוך ארוחה אצלה בבית, כמובן שאתה צריך להגיע. גם אפרת מוזמנת ואסור לך להבריז". מיכאל מבטיח להגיע לארוחה ואומר לה שהוא צריך לנתק. אפרת שואלת אותו מה היא רצתה והוא מספר לה על הארוחה המתוכננת. משה, אביה של סיגל, מגיע לבקרה באחוזה. "מה נשמע?, מזמן כבר לא התראינו בתי" אומר לה משה. "אבא..." נדהמת סיגל. "מה פשר ההפתעה הזאת? ממתי אתה מגיע לבקר אותי באחוזה?" שואלת אותו סיגל. "ברצוני לדבר איתך על נושא חשוב מאוד עבורי. איפה נוכל לדבר מבלי שאף אחד ישמע?" שואל אותה משה. מריה, המשרתת, מאזינה לשיחה. סיגל ומשה נכנסים למשרד. מאיה מגיעה לביתו של קובי כדי לצאת איתו לקולנוע, כפי שקבעו בפגישה הקודמת שלהם. קובי עדיין לא סיים את ההכנות בשביל לצאת ומבקש ממנה לחכות לו בסלון. מאיה שואלת את אלכס, אחיו של קובי, על היחסים בינו לבין אגם. "היא ממשיכה בהתנהגותה הקרירה כלפי. לפעמים היא מראה לי שהיא אוהבת אותי אבל לפתע היא משנה מעמד..." עונה לה אלכס. מאיה מאזינה לדבריו ואומרת "תן לה זמן, המסכנה עובדת כמו חמור ובנוסף לכל אין לה אפילו הורים שיעצו לה מה לעשות". קובי חוזר מהחדר ומאיה מתקרבת אליו. "הגיע הזמן שנצא, אהובי" אומרת לו מאיה. הם יוצאים ואלכס חושב על דבריה של מאיה. דניאל מגיע למשרדיו של מיכאל ושואל את המזכירה מתי הוא יגיע. "אין לי שמץ של מושג" היא עונה לו. "אתה תצטרך לחכות אם אתה באמת זקוק לו אבל אני לא מבטיחה שהוא יגיע בכלל" היא ממשיכה לספר לו. דניאל עונה לה "תודה בכל אופן", הוא נותן לה את מס' הפלאפון שלו כדי שתיתן למיכאל ויוצא מהמשרדים. בחוץ הוא מדבר לעצמו "לא מעניין אותי כמה אני יאלץ לחכות לך, אבל אנחנו עוד ניפגש". משה וסיגל נכנסים למשרד שבביתה בו בזמן שמריה מאזינה מאחורי הדלת. "בתי, את צריכה לשכנע את יונת להפסיק את הקשר שלה עם תומר. את חייבת לשכנע אותה שהקשר הזה רק פוגע בה" אומר לה משה. סיגל מתעצבנת ושואלת אותו "למה? למה שאני ישכנע אותה בכך? בגלל שאתה שונא את תומר או בגלל שאתה ממשיך לאהוב את יונת בכל הנשמה?". משה משתתק ויוצא מהמשרד בזעם, הוא נתקל במריה העומדת מאחורי הדלת וגורם לכך שהכוסות אשר היא מחזיקה נשברים. "את הקשבת לשיחה?" שואלת אותה סיגל. קרן ויגאל ממשיכים לריב. "אתה תסתום את הפה שלך, אם אפרת רוצה לצאת עם מיכאל היא תצא, ואם היא לא רוצה היא לא תצא" צועקת עליו קרן. "למה את לא מסוגלת להבין שמיכאל הוא לא הטיפוס המתאים עבור בתנו. מיכאל הוא לא מספיק גבר שיכול לספק את צרכיה. גם אם יש לו מלא כסף זה לא אומר שהוא הכי מתאים עבורה". "כאילו שאתה יודע מי הכי מתאים עבור בתנו". "אני יודע הרבה יותר טוב ממך". "איך אתה יודע? כמו שידעת שאני האישה ה"מתאימה" לך?" היא עונה לו והוא כתגובה סוטר לה. היא עוזבת את הבית. מיכאל מתקשר לדניאל ושואל אותו מה הוא רוצה. "אני כבר די הרבה זמן מחכה לתשובתך בנוגע לאיזשהו עסק שאני מתכוון להציע לך. אני רוצה להיות השותף שלך ואשמח אם תוכל לקבל אותי בביתך כדי שנדון בנושא" מספר לו דניאל. מיכאל מתעניין בדבר ומסכים שדניאל יגיע לביתו עוד היום בערב. דניאל מאושר על שלבסוף הוא יכול להתחיל בנקמתו. השמש שוקעת... "ראיתי פעם חוף שנחל עזבו עם לב שבור של חול ואבן..." מאיה וקובי נהנים בקולנוע. "מעולם לא הייתי מאושרת יותר ממה שאני עכשיו לצדך" מתוודה בפניו מאיה. הם מתנשקים. דניאל מגיע לכתובת שמסר לו מיכאל בפלאפון ומצלצל בדלת הכניסה לביתו. מריה פותחת לו את הדלת ושואלת "את מי מבקש?". הבעת פניה מבשרת אהבה ממבט ראשון וכאשר סיגל יורדת במדרגות כדי לקבל את פני האורח היא נדהמת למראה עיניה – בחור יפה תואר אשר מזכיר בכל חלקי גופו את אהוב לבה מן העבר. את אהוב לבה שלא הצליחה לשכוח ולא תצליח לעולם. מיכאל שכח לגמרי מההתחייבות שלו לדניאל ומגיע לאסוף את אמו מביתה ומסיע אותה לביתם של יגאל וקרן, הוריה של אפרת.

חלק ב'../images/Emo27.gif

אגם ממשיכה לדגמן ואלכס מגיע לבקרה באותו זמן. הוא מסתכל עליה בכזאת אהבה ותמימות. היא מבחינה בו, היא מתחילה לשמוח. אלי, המנהל שלה, מבחין במבטיהם אחד לשני ורותח מזעם. הוא חוזר למשרדו: "אגם תהיה שלי, היא תהיה שלי ורק שלי. ומי שיעז לעמוד בדרכי ישלם על כך, הוא ישלם!". סיגל מזמינה את דניאל להיכנס לסלון. "אז אתה מחפש את בעלי אני מבינה...על מה אתה מתכוונן לשוחח איתו, אפשר לדעת?". דניאל מביט בה במלוא האהבה, יודע שזאת אהובתו, אהובתו מהעבר שכה סבלה... "קבענו להיפגש ולדון בענייני עבודה אך אני מבין שהוא לא הגיע עדיין" אומר לה דניאל. "אני ממליצה לך לחכות מספר דקות ואם הוא לא יופיע, תלך" היא ממליצה לו. הוא מביט בעיניה התמימות ונזכר בעבר. "הם הגיעו אבא, הם הגיעו. איפה אמא? איפה היא שאני לא מוצאת אותה בשום מקום..." שואלת אפרת את יגאל אביה בזריזות. "קרן...קרן..." הוא ממלמל. "קרן עזבה את הבית" הוא מספר לה לבסוף. אפרת נדהמת: "מה?!!!!!!". קרן יושבת על ספסל ברחוב וחושבת לעצמה על הרבה דברים שקרו בעבר, היא נזכרת במשפטים שונים, בזמנים אחרים – "אני רוצה את בתך לאישה", "בתי, את תתחתני עם יגאל כי הוא הבעל המתאים לך", "אני לא אתחתן איתו, אני לא רוצה להינשא לבחור שאני לא אוהבת", "את תתחתני איתו כי אין לך ברירה", "אני מכריז עליכם בעל ואישה", "קדימה, תתחילי להוריד את הבגדים", "אגרום לך להרגיש את התחושה של להיות אישה", "עזוב אותי, עזוב אותי אמרתי לך". קרן בוכה. תומר ויונת יושבים במסעדה. "אני רוצה שתפסיקי אחת ולתמיד את הקשר שלך עם משה. גם אחרי שהתגרשתם לבסוף אני צריך להמשיך לסבול את הזקן" מבקש ממנה תומר. יונת עונה לו: "זה לא שאני רוצה להיות איתו בקשר, אבל אתה חייב להבין שיש לנו ילדים משותפים ושזה מאחד אותנו בצורה מסוימת". "אני מרגיש שבזמן האחרון את כבר לא אוהבת אותי" הוא אומר לה. "בחיים אני לא אפסיק לאהוב אותך" היא עונה לו. "אז תוכיחי לי את זה, אני רוצה שתוכיחי לי את זה", תומר דורש ממנה זאת. סיגל אומרת לדניאל שהיא חושבת שמיכאל לא מתכוון להגיע הביתה, היא מציעה לו ללכת. "זה נראה כאילו את מגרשת אותי. למה את רוצה שאני אלך כל כך מהר?" הוא שואל אותה. "זה לא שאני מגרשת אותך... פשוט אני מציעה לך ללכת כי ממש לא נראה לי שבעלי בדרך חזרה" היא עונה לו. "בסדר גברתי, היה נעים לי מאוד לפגוש אותך ואני מקווה שניפגש שוב ובקרוב" הוא אומר לה. "העונג כולו שלי, אדון דניאל" היא אומרת לו. "אבקש ממך שנדבר בלי השטויות האלו, שאת תקראי לי דניאל ואני אקרא לך סיגל" הוא צוחק. "בסדר" היא צוחקת גם כן. דניאל יוצא מביתה ואומר לעצמו: "היא נשארה אותו הדבר, סיגל לא השתנתה בכלל במשך 4 השנים הללו". אפרת מקבלת את פני האורחים ומספרת להם שקרן הייתה צריכה ללכת דחוף לסיים עניין כלשהו בעבודתה. יגאל מפתיע אותה ואומר "תגידי להם את האמת בתי. תספרי להם מה קרה באמת שאמך הייתה צריכה ללכת דחוף". אפרת מופתעת מדבריו של אביה ולא יודעת כיצד לצאת מן הבושה שעברה לפני מיכאל ואמו, יהודית. קרן חוזרת במפתיע ומספרת שהייתה צריכה ללכת לרופא, שמצב בריאותה אינו מבשר טובות. אגם נכנסת במהירות לחדר ההלבשה הפרטי שלה אך לפני שהיא מצליחה לסגור את הדלת אלכס מגיע ונכנס לחדרה. "למה נכנסת?" היא שואלת אותו. "הייתי זקוק לדבר איתך. אני לא יכול יותר לנשום במצב הזה ואני צריך לסיים איתך את העניינים" הוא עונה בפניה. "אבל אני לא רוצה לדבר איתך" היא מגמגמת. "כן? את כל כך בטוחה?" הוא שואל אותה ומתחיל לנשק אותה בחזקה. תומר ויונת מגיעים לביתו והוא לוקח אותה בידיו לחדרו. הוא מפיל אותה על מיטתו ועולה עליה. "עכשיו את תוכיחי לי שאת עדיין אוהבת אותי" הוא אומר לה בשקט. הוא מתחיל להוריד לה את הבגדים ומנשק אותה לאט לאט. מריה לא מפסיקה לחשוב על דניאל. סיגל שואלת אותה שאלה והיא לא עונה לה. "על מה את חושבת או חולמת, מריה?" שואלת אותה סיגל. "מ..מה?? מה שאלת סיגל?" שואלת אותה מריה בגמגום קל. "אפשר לדעת על מי חלמת, מריה?" שואלת אותה שוב סיגל. "על אדון דניאל. מאז שפגשתי אותו אני לא יכולה להפסיק לחשוב עליו. התאהבתי בו נואשות ואני אעשה הכל כדי שהגבר הזה יהיה שלי" מתוודה בפניה מריה המשרתת. סיגל נדהמת למשמעה אוזניה. קרן מספרת למיכאל, יהודית, יגאל ואפרת שהיא הייתה אצל הרופא וגילתה שמצב בריאותה אינו מבשר טובות. "מה יש לך?" שואל אותה יגאל בציניות. "אני חולה במחלה חשוכת מרפא" היא עונה לו בבכי קל. כולם נדהמים למשמע אוזניהם. אגם נענית לנשיקתו הצרפתית של אלכס לכמה שניות אך לאחר מכן היא דוחפת אותו דחיפה קלה וסוטרת לו. היא מתקרבת עם הפה שלה לפה שלו ואומרת לו בקול רם: "אם אתה לא מאמין לי אתה טועה". היא מסלקת את אלכס מחדרה והוא יוצא לאחר שהיא צועקת עליו. בחוץ, אלכס נתקל באלי. קובי מלווה את מאיה לבית אביה במכוניתו הישנה. היא נפרדת ממנו לשלום בנשיקה קלה והם מחליטים להיפגש בקרוב. היא נכנסת לבית אביה ומשה שואל אותה איך היה עם קובי. "בסדר גמור אבא" היא מספרת לו. "קבענו להיפגש בקרוב אבל אתה יודע שאני צריכה כסף בשביל זה" היא ממשיכה לספר לו. משה לא מהסס לרגע וישר מוציא מארנקו כסף נכבד ומוסר לבתו. "תודה רבה, אבא. אתה יודע כמה אני אוהבת אותך" היא מתחנפת אליו ועולה במהרה במדרגות עד אשר מגיעה לחדרה. אלי נכנס לחדר ההלבשה הפרטי של אגם. "נתקלתי כרגע בבחור הזה שלך, אלכס הזה או איך שלא שקוראים לו" הוא מספר לה. "כן, הוא היה אצלי עכשיו" היא אומרת לו. "ואת אומרת לי את זה ככה סתם? אני צריך להזכיר לך שוב ושוב שאני לא מוכן שתיפגשי איתו יותר?" הוא שואל אותה בכעס. "הוא חיפש אותי, לא אני אותו" היא מנסה לצאת מהסיבוך שאליו נכנסה. אלי מוביל אותה בכוח לקיר ותופס את ידיה, הוא מעלה אותם לעבר התקרה ומתחיל לנשק אותה בכוח בזמן שהוא מזכיר לה: "את... את שלי... את שלי ורק שלי... זה ברור לך?". אגם נגעלת ממנו, אך שותקת משום מה.

חלק ג'../images/Emo27.gif

מאיה מוציאה מהמגירה שלה בחדרה תמונה. היא אומרת לעצמה בעודה מביטה בתמונה: "אתה אהבת חיי, אותך אהבתי תמיד ולעולם לא אפסיק לאוהב אותך". היא בוכה ומחזירה את התמונה למגירה. דניאל וסיגל חולמים אחד על השני בחלומם. "את היית אמורה להינשא לי לפני 4 שנים, אך רצחו אותי כביכול. אני אתנקם ברוצח ואחיה איתך באושר עד שהמוות יפריד בינינו" הוא חושב לעצמו בחלומו. "אתה כל כך מזכיר לי את אהוב לבי מן העבר, את אהוב לבי שלו נשבעתי שלא אפסיק לאהוב אותו אף פעם. בגלל הנדר שנדרתי לאותו אהוב, לא אוכל לאהוב אותך, לא אוכל אף פעם" היא חושבת לעצמה בחלומה. אלי זורק את אגם בכוח על מיטתה ומתחיל להוריד לה את הבגדים. הוא ממזמז אותה לאט לאט אך לפתע היא דוחה אותו על סף ומנסה להתרחק ממנו. הוא מצליח לתפוס אותה ואומר לה: "ניסית לברוח ממני, אהה? אז עכשיו את תתחרטי על כך". הבוקר מגיע. סיגל מתעוררת משנתה ושואלת את מיכאל: "אפשר לדעת איפה היית אתמול בערב?". "הייתי בארוחת עסקים" הוא עונה לה. "אז תדע לך שאני ממש לא מאמינה לך ולא נראה לי שדניאל יסלח לך על כך" היא אומרת לו בזעם. "דניאל? לעזאזל, שכחתי ממנו לגמרי. אני מקווה שהוא יסלח לי" הוא נדהם. תומר אומר ליונת שאתמול בלילה היא הצליחה להוכיח לו שהיא אוהבת אותו ורק אותו. אגם קמה בבוקר, נזכרת במה שחוותה בלילה ובוכה. היא נכנסת למקלחת וצועקת שוב ושוב: "לא!!!". מיכאל מחייג לדניאל ושואל לשלומו. "אני מתנצל על מה שקרה אמש, מה אעשה כדי שתסלח לי?" הוא שואל אותו ברחמים. "ככה רציתי שתפנה אלי, מיכאל. ברחמים, שתרד על הברכיים כדי לבקש את סליחתי", הוא חושב לעצמו. דניאל עונה לו: "כל מה שאני מבקש זה רק להיפגש ברצינות, נוכל להיפגש בביתך ולדבר?" הוא שואל אותו. אגם מזיזה את הברז על מים רותחים. בוכה, היא נזכרת במה שחוותה בלילה עם אלי כנגד רצונה. באותו הזמן, אלי כועס על שהיא לא הגיעה לעבודה ומבטיח שאם היא לא תגיע בקרוב הוא יחשוב אם לפטר אותה. אלכס וקובי מספרים אחד לשני על החוויות שלהם מאתמול. "אני יודע שהיא רוצה שאהיה קרוב אליה אך משום מה היא לא מוכנה שאתקרב אליה" מספר לו אלכס. "אני לעומתך, נהנתי מאוד עם מאיה. היא כזאת מתוקה ומאהבת מושלמת. אתה לא מתאר לעצמך" אומר לו קובי בציניות. "אני לא מבין מה אתה מוצא באגם, כל עוד האישה לא רוצה יחסים מיניים אז היא לא אישה בכלל. אני במקומך מזמן כבר הייתי זורק אותה לאלף הרוחות" אומר לו קובי. אלכס לא מקשיב לו. מריה מכנסת את דניאל לסלון ומציעה לו לשתות. "אני לא רוצה דבר, תודה" הוא אומר לה. "מה שמך?" הוא שואל אותה, והיא עונה לו בתמימות: "שמי הוא מריה, אבל הידידים שלי קוראים לי מרי". מיכאל יורד לסלון ודניאל והוא נפגשים. "דניאל? זה שמך?" שואל אותו מיכאל בפנים המומות. "אכן כן, דניאל" הוא עונה לו. מיכאל ההמום לא מבין מה קורה בשל הדמיון הרב בינו לבין אותו איש שרצח לפני 4 שנים. הוא מנסה לגרום לעצמו להבין שיש לפעמים אנשים שהם מזכירים מאוד אנשים מסוימים ומבקש ממנו ללכת אחריו למשרדו. הם נכנסים והוא סוגר את הדלת. קרן מתעוררת לפני יגאל ומנסה לצאת במהירות מהחדר כדי לא לדבר עם יגאל כאשר יתעורר משנתו, אך לפתע הוא מתעורר ומבקש ממנה להתקרב כי הוא רוצה לשאול אותה שאלה. "אפשר לדעת למה כל החיים שלך את רק משקרת ומשקרת?" הוא צועק עליה בכעס. "על מה אתה מדבר?" היא עונה לו בטון גבוה במיוחד. "על המחלה שהמצאת, ואל תחשבי שאני מטומטם ושאני לא מבין שאת לא חולה בשום מחלה, ובוודאי שלא במחלה חשוכת מרפא" הוא עונה לה. היא משתתקת. חצי שעה עוברת... ועוד חצי שעה נוספת עוברת... הזמן רץ ולפתע – "דניאל, כמה נעים לפגוש אותך שוב" אומרת לו סיגל אשר נכנסת למשרד. "גם לי" הוא עונה לה באהבה. "תחתום כאן בבקשה" מציג בפניו דניאל את המסמכים הדרושים. מיכאל חותם עליהם מבלי לקרוא ומבלי להסס. דניאל יוצא מביתו. סיגל שואלת אותו על איזו עסקה הוא חתם עם דניאל. "את בקרוב מאוד תדעי עליה, ואת תופתעי מאוד" הוא מסקרן אותה. קרן מנסה לשכנע את יגאל כי היא לא מקרת לו ושהיא ביקרה את הרופא ולאחר הבדיקות שעברה זה מה שהיא גילתה. "אני לא מאמין לך, עד שלא תראי לי את הסדיקות המוכיחות את זה אני לא האמין לך" הוא עונה לה. "קח, הנה הבדיקות. ידעתי שלא תאמין לי אז ביקשתי אותם מראש" היא מוסרת לו אותם. הוא קורא את התוצאות ונדהם. מאיה וסיגל נפגשות בבית קפה. סיגל מספרת למאיה על הגבר שהכירה לפני מס' ימים אשר הרשים אותה מאוד בשל דמיונו הרב לאותו גבר מלפני 4 שנים. "שמו דניאל" היא ממשיכה לספר לה. מאיה מסתקרנת ואומרת: "יהיה מעניין מאוד להכיר אותו". אפרת מנסה לאתר את מיכאל. "לבסוף אני מצליחה לדבר איתך" היא אומרת לו בכעס. "הייתי מאוד עסוק פשוט, לא יכולתי לענות לטלפונים" הוא לוחש לה. "אני רוצה שניפגש מיכאל, אני חייבת לפגוש אותך" היא אומרת לו. "מה קרה לך אהובתי?" הוא שואל אותה בו בזמן שהוא נכנס למשרד ונועל את הדלת. "אני חושבת שאמי לא שיקרה בקשר למחלה. אני בטוחה שלא האמנת לסיפורים שלה אבל אני שמעתי אותה עכשיו מדברת עם אבי בחדר ואני קצת מהססת לגבי זה" היא מספרת לו.

חלק ד' ואחרון../images/Emo27.gif

יגאל לא מאמין למראה עיניו כאשר הוא קורא את תוצאות הבדיקות שוב ושוב. "אני מצטער שלא האמנתי לך, אהובתי. אני עדיין לא מצליח להבין את זה" הוא אומר לה בבכי. היא מסתובבת וכאשר הוא לא רואה את עיניה היא עונה לו בקול המבשר בכי: "אהובי, תוצאות הבדיקות האלו מוכיחות שלא נשאר לי הרבה זמן לחיות". הם מתחבקים חזק והוא מנשק אותה. "סליחה אהובתי, אני מבקש סליחה על כל הרע שעשיתי לך" הוא בוכה. במקרה, יהודית ומשה נתקלים זה בזה ברחוב. היא מנסה לברוח ממנו, אך הוא תופס אותה חזק בזרוע שלה. "למה את מנסה לברוח ממני? האם את עדיין פוחדת?" הוא לוחש לה. יהודית המפוחדת לא יודעת כיצד להגיב. מאיה חוזרת לבית אביה אשר לא נמצא בבית באותו זמן. היא נאנחת בחדרה ונשכבת במיטה, חושבת לעצמה על אותו גבר אשר אחותה סיפרה לה עליו. אותו גבר אשר דומה כמו שתי טיפות מים לאותו גבר מלפני 4 שנים, אותו גבר שמיכאל רצח. הטלפון בחדרה מצלצל והיא עונה. "מאיה? התקשרתי כדי להיפרד ממך, החלטתי לעשות את מה שאני עושה כי אני כבר מיואשת. אני לא רוצה להמשיך לחיות" – שומעת מאיה את אותם המילים. "אגם? זאת את?" היא צועקת בבהלה. לפתע, נוזל דם. הרבה דם. הדם מטפטף ומטפטף ולא מפסיק לטפטף. לא נשמעים קולות. "אגם? את שם? מה קרה לך אגם?" צועקת מאיה המבוהלת, היא לא יודעת מה לעשות. חושבת על הגרוע מכל. "אם היית יודע על מה חתמת מיכאל היקר. לבסוף התחילה נקמתי" צוחק עם עצמו דניאל. הוא ממשיך לתכנן את נקמתו הגדולה במיכאל וחושב על שלב ב'. "כעת מגיע החלק השני של נקמתי. אני לא מרחם עליך כאשר היא תצא לפועל" הוא חושב לעצמו. סיגל הולכת לכיוון משרדו של מיכאל אך לפני שהיא מנסה לפתוח את הדלת היא שומעת אותו מדבר: "אני אבוא אלייך תכף, אל תדאגי הכל יהיה בסדר". היא מסתקרנת ומחליטה לגלות עם מי מיכאל רוצה להיפגש, עם מי הוא דיבר בטלפון. יהודית אומרת למשה בלחש שהיא לא פוחדת ממנו בכלל, שכמו שלה יש ממה לפחד, גם לו יש ממה לפחד. "זכור, מידה כנגד מידה. אתה תשתוק, אני אשתוק. אתה תדבר, אני אדבר" היא אומרת לו בערמומיות. היא מצליחה להתחמק ממנו ובורחת במהרה. "מנוולת, כמו שאהבתי אותך פעם היום אני שונא אותך באותה המידה" הוא אומר לעצמו. כעבור 20 דק'... מאיה מגיעה לבית החולים יחד עם האמבולנס אשר מוביל לחדר החרום את אגם הפצועה. מאיה מנסה ל"תפוס" שיחה עם אחד הרופאים המטפלים בה כדי לדעת מה שלומה ומה קרה לה, אך היא אינה מצליחה. היא מתקשרת מהפלאפון שלה לקובי: "קובי, אני נמצאת בבית החולים. לאגם קרתה תאונה." היא מספרת לו בבכי. קובי מבטיח לה לבוא מיד ומספר על כך לאלכס. הם יוצאים לשם מיד. מיכאל נוסע במכוניתו לביתה של אפרת. הוא לא מבחין בכך שמאחוריו ישנה מכונית שעוקבת אחריו זמן מה. סיגל נמצאת באותה המכונית, עוקבת אחר מיכאל כדי לברר עם מי הוא נפגש. ידיד הנעורים של דניאל, גבריאל, חוזר מחו"ל עם משפחתו היקרה לו מכל: אחותו הצעירה – לינה, אמו החטטנית – ויקטוריה, אביו החולני – כפיר ואח של אביו – אליהו. גבריאל מחליט להפתיע את ידידו הטוב, דניאל ומתקשר אליו. דניאל ההמום שמח לשמוע אותו ולגלות כי הוא חזר לאחר 5 השנים הללו בהם הוא השתקם בחו"ל. אלכס וקובי מגיעים לבית החולים בו נמצאת אגם ומוצאים את מאיה על ספסל בוכה, מחכה לשמוע פרטים בקשר לתאונה של אגם. "הבנתי שמדובר בהתאבדות" היא מספרת להם. שלושתם לא מצליחים להבין מדוע אגם החליטה לשים קץ לחייה. קובי מנחם את מאיה ומחבק אותה חזק. הרופא המטפל באגם מגיע למקום. "כאשר הגענו לביתה מצאנו אותה במצב שהפתיע אותנו מאוד, הבחורה הזאת החליטה לשים קץ לחייה וככל הנראה היא התקלחה במים רותחים וכל גופה מלא כוויות. לאחר מכן היא חתכה את הוורידים בידיים." הוא מספר להם. אלכס, מאיה וקובי לא מאמינים למה שהם מאזינים. "מה קרה לה דוקטור? מתי היא תוכל להשתחרר מבית החולים?" שואל אותו אלכס בבכי. "עשינו כל שביכולתנו ואנחנו בהחלט מצטערים להודיע לכם ש..." הוא מספר להם באיטיות. "היא מתה! היא מתה!" מאיה צועקת בבכי. מיכאל מגיע לביתה של אפרת. היא מחכה לו בסלון ומספרת לו שהיא לא יכולה יותר. שהיא רוצה למות, שלא מתחשק לה לחיות יותר. היא מחבקת אותו והוא מנשק אותה. היא נענית לנשיקתו ומשכיבה אותו על הספא. גבריאל ודניאל מחליטים להיפגש בדירתו של דניאל. לינה מבקשת מגבריאל להצטרף אליו והוא מסכים. היא מזכירה לגבריאל שבעבר הידיד שלו עזב אותה באותו יום שהיא עמדה להציע לו נישואים. שהוא עזב אותה לטובת אישה אחרת, ושהאישה הזאת הייתה סיגל. הרופא מספר לשלישייה המופתעת כי אגם לא התאבדה אלא רק ניסתה להתאבד. "מצבה מאוד חמור מאוד ומה שרציתי להגיד לכם הוא שאנחנו עשינו את כל המאמצים הדרושים אך גופה של אגם יישאר עם כוויות רציניות" מספר להם הרופא. מאיה מבקשת לראותה והוא אומר לה שבזמן הקרוב לא יאפשר לאף אחד לראות אותה. "המקום היחידי בגופה שלא נשאר עם כוויות הוא ראשה וצווארה" הוא ממשיך לספר להם. אפרת ומיכאל נשכבים ביחד על הספא ולפתע מישהו מצלצל מפתח הדלת. הם נבהלים ואפרת רצה לעבר הדלת, כאשר היא פותחת היא פוגשת לראשונה את סיגל. סיגל מציגה את עצמה בפניה ומיכאל ההמום שומע את קולה. הוא מתחמק ולא מראה את פניו. "נעים מאוד להכיר אותך" אומרת לה אפרת בחיוך קליל. "מה רצונך?" היא שואלת אותה.

למעלה