חשוב מאוד- בקשר לגלריות

purple rain2

New member
../images/Emo175.gifחשוב מאוד- בקשר לגלריות../images/Emo175.gif

גל העלתה לגלריות תמונות חדשות, כולל אחת ספוילר, וכולן נמחקו. בינתיים הגלריות מבולגנות והסיבה לזה היא שלצערי לגולשים יש הרשאה להעלות תמונות לגלריות בעצמם, והם פשוט מעלים אותן לאיזו קטגוריה שבא להם בלי לבדוק אם הן בכלל קיימות כבר. כפי שכבר עניתי לטלי, הגלריות צפויות לעבור שידרוג בקרוב, מה שיקל מאוד על סידורן. אני מבקשת מכולן להתאפק קצת ולא להעלות תמונות בינתיים. כל התמונות שהעלית, גל, כבר קיימות בקישורים. כשהגלריות ישודרגו וגם יעברו עוד כמה פרקים ולכל מתמודדת יהיו יותר תמונות, נפתח גלריות אישיות, ואז תעלו הכל, בכיף. אם למישהי בכל זאת יש תמונה שהיא ממש רוצה להעלות והיא לא מתוך הפרקים, אני ממש מבקשת בכל לשון של בקשה לפנות קודם אלי. בבקשה תעזרו לי, אתן לא מבינות איזו עבודת נמלים זו לסדר את הגלריות...

purple rain2

New member
../images/Emo15.gifטוב קבלו שינוי../images/Emo3.gif

עכשיו ביררתי ולא יודעים עוד כמה זמן השידרוג המיוחל יגיע, ומכיוון שזה לא הגיוני שנחכה עד אז
פתחתי קטגוריה חדשה בגלריות- "העונה השלישית". עכשיו הסבר קטנטן: תמונות אישיות של כל מתמודדת מתוך התוכנית יש כבר בקישורים, ככה שזה נראה לי סתם טיפשי להעלות גם לשם, אבל בכל מקרה אין לי שליטה על מה שאתן מעלות אז מה אני אגיד לכן
תמונות משותפות ו/או תמונות שלא מתוך התוכנית- אלו סוג התמונות שהייתי רוצה שהגלריה תתמלא בהן
אה כן, משהו אחרון לסיום:
תעשו ששם התמונה יתאר את התמונה.. למשל אם יש תמונה של אן ששם התמונה *וגם* תיאור התמונה יהיה "אן" או משהו בסגנון (ולא סתם מספרים או שמות חסרי משמעות)- זה ממממממממש מקל על הסידור אח"כ כשנפתח גלריות אישיות לכל אחת
בבקשה תשרשרו
שקראתן

Pink Angel1

New member
אני רואה שאת ממש אוהבת סדר ../images/Emo13.gif

קבלי ח"ח על ההשקעה
רק שלא יהיו ספוילרים אולי עדיף שישימו תמונות לפי הפרקים המשודרים אצלנו?

purple rain2

New member
את רואה נכון../images/Emo3.gif../images/Emo132.gif

ואתם רוצים לשגע אותי?!
אני כל הזמן אמרתי שזה עדיף לפי פרקים אז בקישורים סידרתי את זה לפי פרקים, ואפילו רשמתי כל פרק איזה סוג תמונה זה, כדי שיהיה קל לזהות. לכו לכו תראו נו
אז בגלריות נראה לי שנסדר את זה לפי מתמודדות...

בר2י

New member
חח אני ממילא לא מוסיפה תמונות אבל

קראתי וצודקת.. תקשיבו לה חח

הלך לי החשק להיכנס לפורום...

מישהי אחת גילתה את שם הזוכה בעונה הרביעית של התוכנית. השתדלתי נורא לא להיכנס לספוילרים אבל מה זה עזר... אני מקווה שגולשים רבים עוד לא שמו לב לשם הזוכה שהתפרסם... אני לא איכנס יותר לפורום. הילית, בהצלחה במשך הניהול שלום לכל הגולשים.

לי הלך החשק לראות את הסדרה!!

זה מעצבןן!! גיליתי את הזוכה ה3 לפני כמה זמן בטעות.. ועכשיו מגלים לי בכוח את ה4!! איזה מעצבן זה אוףףףףףףף!! זה לא יעזור שתעזבי- בכל אתר/פורום יכתבו את זה ואת יכולה לגלות..!!

purple rain2

New member
../images/Emo15.gifתקשיבו- חסמתי את המשתמשת

ומן הסתם מחקתי את כל ההודעות בשניה שראיתי (ותודה למי ששלחה לי את המסר). אויש, אני מה אגיד לכם יקיריי, אני כה מודאגת. מה אני יכולה לעשות שיש אנשים רעים בעולם?!
אני ממש מצטערת, אין לי שליטה על זה... אני בכל זאת מקווה שכל מי שראה יישאר בפורום, בכל מקרה עכשיו אין מה שיהרוס לו

../images/Emo19.gif היא מחקה את ההודעה אבל אני ...

בכל זאת ראיתי מה הזוכה בעונה ה4! אוףףףףףףףף!! לדעתי אל תסכימי לאותה ילדה להיכנס לפורום פה!!

למעלה