חשוב מאוד- בקשר לגלריות

purple rain2

New member
חסמתי אותה, היא לא יכולה לכתוב יותר

ושוב, לא נותר לי אלא להתנצל בפני כל מי שראה...

../images/Emo19.gif את לא אשמה זה בסדר..!! מעכשיו

אני יכנס פחות לפורום!! שאני לא יקרא בטעות פה את הזוכה ה5.. ואם הפורום פה בטוח הם ישיגו את זה..!! אוףףף זה כל כך מבאס!

בר2י

New member
אני לא עוזבת..חח לא נורא

היא גילתה..והיא מרשעתתת אבל חפיף עכשיו שיודעים אין טעם לא להיכנס לפורום..

בר2י

New member
גם נכון..אבל חפיף נו..

לא צריך בגלל זה לשבור את הכלים ולא להיכנס יותר.. ואני בטוחה שאתה עדיין תהנה מהתוכנית..אפילו שאתה יודע מי ניצח... ברור שעדיף לא לדעת וזה הרבה יותר כיף אבל עדיין.

OhBaby

New member
תראו :זה שאתם יודעים מי תנצח...

לא אומר שהתוכנית כבר לא מעניינית כי אתם לא יודעים באיזה סדר הם יעופו הביתה, מה יהיה מעניין , כי תמיד יש ביצ', וכאלה ולכן : לא נורא שאתם יודעים!! צ'או

OhBaby

New member
כרגיל,אני יודעת מי תזכה ב4../images/Emo58.gif

אוף
לא התאקתי ופתחתי ספויילר. זהו ! בעונה החמישית לא פותחת ספויילרים! ואם כבר: שמישהו ישים תמונות של נהימה ( הזוכה) תודה.......................

niranat

New member
זהו, שאני התאפקתי דווקא

אבל את ברוב חכמתך רשמת ספוילר בלי לכתוב שהוא ספוילר!!!!! והרסת לי עוד עונההה... יופי גאוןןן!!! כל כך התבאסתי מזה שגיליתי על העונה ה-3 והיית חייבת להרוס גם את העונה הרביעית!!! אם נהרס לך זה לא אומר שלכולם צריך להיהרס!!!!

niranat

New member
לא דיברתי על ההודעה הזאת

דיברתי על הודעה אחרת שהיא רשמה וזה הרס לי.. ולי זה כן הרס כי אני אוהבת את המתח הזה ואני ממש מבואסת מזה שגיליתי על עונה 3!!!

../images/Emo19.gif אהההה...

הייתי בטוח להודעה הזאת!! סוריי! חח.. אני גם אוהב להישאר במתח!! אבל פאקצה אחת הרסה לי וגילתה לי..

OhBaby

New member
דווקא לא נהרס לי כלום

כי פה איפשהו בפורום כתבתי שזה לא נורא וכן הלאה ......

|בובספוג|../images/Emo111.gifמה ?איזה מזל

שלא הייתי פה.. אבל אי מצטערת בשבילכן.. :-\ יש אנשים רעים בעולם הזה

אני עוזב!! ../images/Emo73.gif../images/Emo160.gif

אתמול בערך ב1 בלילה מי שהיה בפורום יודע שאיזה ילדה אחת רשמה מי ה2 האחרונות שישארו ומי הזוכה ה4 ומי הזוכה העונה! אני נכנסתי לפורום וראיתי! הילדה הזאת רשמה בכוונה בכותרת!! פעם קודמת גיליתי פה שעוד איזה ילדה אמרה את הזוכה ה4, ואתמול את ה2 האחרונות שישארו!! אני לא רוצה לגלות עוד דברים פה!! כי כל פעם באה ילדה ומחליטה להרוס!! ביי היה כיףף מאוד!

אופס...

רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך ועשיתי את כל מה שביקשת לא לעשות (לפני שראיתי שביקשת לא לעשות את זה) אז

למעלה