איפה מתפקדים פה ? אני אגיע. (עם הטינופת).
R r i p l y New member 19/8/02 #19 אה הנה אני גם...אבוא!!../images/Emo13.gif אני אבוא. רק שתדעו שאני אפסיד את הריקודים בטכניון!! רשום ב "תוכנייה " שהם מלמדים את הריקוד "ריוור דנס. אז אני אצטרך להשלים את זה...
אה הנה אני גם...אבוא!!../images/Emo13.gif אני אבוא. רק שתדעו שאני אפסיד את הריקודים בטכניון!! רשום ב "תוכנייה " שהם מלמדים את הריקוד "ריוור דנס. אז אני אצטרך להשלים את זה...
G General specific New member 19/8/02 #20 אם ריפלי באה אני גם מגיע איך אפשר ריפלי בלי הנוסע השמיני ? וגם חבר שלי אלון רוצה להגיע
E enicegirl New member 19/8/02 #22 תגידו, מה קרה ל- Orit74?? אני מתה לראות אותה!! וגם את לולה!! אני זועקת, אנא בואו!
ק קקטוס קוצני New member 20/8/02 #24 אם מנגל יגיע אז.... גם אני וכוסון בצפון חייבים להגיע. (אווווווף הכוסון הזה נכנס לי לכל משפט) <וחור
T thor New member 20/8/02 #25 מה זאת אומרת "בערך התפקד" ?? אמרתי שאני חוזר באותו היום מחו"ל ובטוח שאגיע רק שאני מבקש להיות משוחרר ממטלות פרט לטובלרון שאביא. אני מבקש להעבירני לרשימת המתפקדים !!!! וחוץ מזה ד"ש מניו יורק לכככווללללןןןןן (ם)
מה זאת אומרת "בערך התפקד" ?? אמרתי שאני חוזר באותו היום מחו"ל ובטוח שאגיע רק שאני מבקש להיות משוחרר ממטלות פרט לטובלרון שאביא. אני מבקש להעבירני לרשימת המתפקדים !!!! וחוץ מזה ד"ש מניו יורק לכככווללללןןןןן (ם)
N night mistress New member 20/8/02 #28 ..שאלה מצחיקה..אהבתי..קבל ביקבוק זה הקיצור שלי לחיבוק..אל תיבהל.. הפארק הלאומי של רמת גן...חחח
H Hasandak2002 New member 20/8/02 #29 את מסננת אותי את מסננת אותי מה מצחיק בזה???? אני לא מרמת גן לא מכיר אךת גנים שלכם