סופ"ש ב-
אנשים

heartnet

New member
אל תאמינו לה! זאת היתה קיפי!

דפקה לו בראש כפכף והמסכן לא שרד =(

keep smiling

New member
מה לא שרד?../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

זאת הייתה בכלל המנקה ואתה זרקת עליה עציץ!

Fay Wood

New member
|ההתלהבות| אמגג!!1 ../images/Emo168.gif

סופרבוס המפגרים לא הביאו היום אוטובוס. משמע, לא היה לנו איך לנסוע לבצפר. משמע, אנחנו לא נלך ברגל כמו מפגרים עד לוד. משהם. משמע, נשארים בבית. מסקנה- אמפגגג!!1111 נשארתי בבית, בלי שבכלל התכוונתי להשאר (בערך~), כשבאתי בכוונה מלאה ללכת לבצפר (או משו בסגנון), ועכשיו אני בבית, כי לא היה אוטובוס, ואין אףאחד שיאשים אותי או ייצעק עליי למה הברזתי מבצפר!!1111 ^______^ ועכשיו הבצפר מחוסר אנשים משהם XD; אני מאושרת. ;; |סהתלהבות|

Rukia San

New member
היי, את. המסנ' שלך? O:

או האס"ק? אני הברזתי D: סתם,נו. דלקת גרון זנותית תקפה אותי D::

rukia chan

New member
זה. לא. פייר.

גמני רוצה להבריז באישור... טוב נו, רביעי חמישי אני בבית בזמן שכל הכיתה שלי יהיו תקועים ביער (איפשהו...), יבשלו אוכל בבישול שדה וישנו באוהלים. ואז פקאצות יקומו ויגלו שהשיער שלהן נצבע במשחת שיניים ע''י ערסים (הסיבה העיקרית להברזה שלי). אוי, ההברזות ההברזות... כמה שזה נחמד. נכון שזה בכלל לא מעניין אותכם?

coral chan

New member
גיחה במינוס מעלות זה ../images/Emo210.gif

הדבר
אה...תמיד אוכל לגרור אותך ביחד איתי לגיחה,נכון? ^^~

keep smiling

New member
כןכןכןכןכןכן.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

שאלוהי הנעליים בירכו אותך. ;_;

MrsGreen

New member
או גיחות גיחות!

כמה אני אוהבת גיחות! D: את יכולה לגרור אותי מתי שתרצי קורלע ^___^

ה"ב, בשנית. ../images/Emo1.gif

[נו, היינו צריכות את מפתחות האוטו, ומפתחות האוטו היו אצל אמא של איילת שהייתה בחדר הרצאות >:]

JeeChan

New member
נצל"ש ל"ג בעומר + מחזמר של בליץ'

מי שבא למדורה שגאיה עושה בראש העין, רוצה שאני אצרוב לו עותק של המחזמר של בליץ' ?

coral chan

New member
"מדורה שגאיה עושה בראש העין" ../images/Emo210.gif

אתה מדבר על זה כמובן מאליו שאנחנו יודעים מה זה גאיה,למה זה עושה מדורה,וכמובן שאנחנו מוזמנים אליה. (מצטערת על התקיפה,הייתי חייבת >: )

למעלה