סופ"ש ב-
אנשים

../images/Emo175.gif סופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo199.gif

94.7 - "הגל השקט" של רדיו אמצע הדרך רדיו אמצע הדרך מפעיל בתדר 94.7 "גל שקט" לטובת תושבי האיזור. "הגל השקט" נותן התרעה על אזעקה ומופעל מדרום לחיפה, בין עתלית לחדרה וכולל את זכרון יעקב, בנימינה, חוף הכרמל, מועצה אזורית מנשה, פרדס חנה, אור עקיבא וישובי הסביבה. ה"גל השקט" יופעל משעה 22:00 בלילה ועד 07:00 בבוקר, וכך התושבים באזור שמדרום לחיפה יוכלו לישון עם מקלט רדיו פתוח על ה"גל השקט" ויקבלו בזמן אמת את ההתרעה על צפירת אזעקה שמגיעה לאולפן הרדיו ישר מפיקוד העורף. http://90fm.tapuz.co.il/NewsArticle.asp
לבקשת גורמים בצה"ל ולמען ביטחון כולנו, אנו שבים ומבקשים מן הגולשים להמנע מלפרסם באופן פומבי נתונים מדוייקים אודות מיקומי נפילת טילים. סופ"ש נעים ושקט לכולם...

צומי T-T

אני מתחילה לילמוד עוד שבוע כי יש לי מכינה לכיתה ז' (אני הולכת לכיתה מדעית, חשוב שאני אהיה נוכחת שם)... הו, השמחה T-T רוני לא אוהבת אותי.

Shishi san

New member
P=

לי יש מבחן על השבוע הראשון של מתמטיקה ולשון. את לא היחידה שצריכה ללמוד X=

NoyChan

New member
מה אתם צוחקים?!

יש לי עבודה במתמטיקה לסיים וללמוד למבחן של זה שיערך בשבוע השני של הלימודים! זה הא!!!!

shui chan

New member
ניצחתי את כולכם XD

אני מתחילה ללמוד בשלישי הזה. מי אמר שפסיכומטרי היה רעיון טוב? >:

cRitiCaL KitTy

New member
^__^../images/Emo191.gif

אני אוהבת את אמא שלךD: + תפוזרים: cRitiCaL KitTy, ורוצה להיות הקופירייטרית של טמפקס?

מדעים זה מצוין D:

אבל רציתי לעשות עוד מלא מלא דברים ולא שמתי לב שהזמן עובר TT

מה לעשות, הוא נוהג לעשות את זה.

דיברתי איתו הרבה על זה, אבל הוא לא מקשיב, הברנש. אני אומר לו "שמע, חבוב, תקשיב לי, אולי בבקשה תפסיק?" "לא" הוא עונה לי. "לא בא לי. למה מי מת?". "הרבה אנשים מתו! את רובם למזלי אני לא מכיר" אני עונה לו, ומוסיף "אולי בבקשה בבקשה תפסיק לעבור? זה קצת נמאס. אתה יודע, צריך לחדש מידי פעם, לגוון. זה לא משעמם כל הזמן ללכת קדימה וקדימה? די, בחייך, זמן, תפסיק לעבור!". המניאק חסם אותי במסנג'ר.

לא בסדר מצידו ><

הוא לא יכול לנהל שיחה אחת כמו שצריך?); אני בעד...אני בעד...אגודה לעצירת הזמן או ההאטה שלו! כמו שדקסטר עשה! הא-הא. הא-הא-הא-הא-הא. הא-הא.הא-הא-הא-הא-הא.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif... זו כמו יצירה ספרותית :D

ואחת ממש טובה.

למעלה