סופ"ש ב-
אנשים

Bakura

New member
../images/Emo96.gif... זו כמו יצירה ספרותית :D

ואחת ממש טובה.

אני_לא_פאקינג_קטנה_ >___<

למעשה, אני קטנה ממך רק ב5 חודשים :p השאירו אותי שנה בגן כדיי שאני לא אגרר אחרי ילדים גדולים או כדי שלא יציקו לי ><;;; אני עוד 3 חודשים בת 13! הא! נו,אבל תיראי אותי עכשיו ^___^ פעצחתי ל3 ילדים בכיתה שלי את השפה וחנקתי 12 מהםXP (טלצ'אן ארור, הכל בגללו ><), למרות שתמיד הייתי אלימה. יום ראשון של הלימודים בבית הספר החדש והלכתי מכות עם _ה_ערס של הכיתה XD(וקרעתי לו את הצורה D<)

Sakai Shana

New member
הנקודה היא

לא מה התאריך שלך ומתי נולדת, אלא שרק עכשיו את מתחילה חטיבה. ..את נותנת דוגמא של ללכת מכות כשזה בעצם רק יותר ילדותי.

מנסה שלא להעלות את זה בראש...שיט..*

אעעעעעעע "וונאבי חטיבניסטית, וונאבי חטיבניסטית" נעעעעע *בוכה* >_____< מכות זה באמת ילדותי אבל תחשבי על זה שנולדתי ממש בסוף שנה,וההורים שלי דיברו על זה שיציקו לי. כל הקטע שלא ירביצו לי. אני לא אוהבת ללכת מכות, באמת שלא 00;;;(טוב, רק עם שיר אבל זה בגלל שעם שיר זה מצחיקXD),הסיבה היחידה שזה קורה לי זה בגלל שטלצ'אן מסתבך עם הרבה אנשים בשיכבה,אז אני לא יכולה להגיע למצב של רק להסתכל על איך שהם מרביצים לו ולא לעשות כלום >>;;;

Sakai Shana

New member
,

ממתי מרביצים לקטנים במחזור? או לגדולים במחזור? אם מרביצים לטלצ'אן, מדווחים על זה. זאת לא הלשנה, זאת חובת דיווח.|גיק|

מזתומרת ממתי מרביצים לילדים קטנים?

00;;;; בשיכבה שלנו-תמיד X_X שלא נדבר על הקטע שהוא אוהב אנימה ובגלל זה גם מתנכלים אליו... ושאני לא אתחיל לדבר על המערכת הדפוקה שיש לנו בבצפר >>;;;;הם מפחדים מהמחנכת שלי, אבל גם לה יש ימים חופשיים 00;;;כמובן שאנחנו לא _רק_ הולכים מכות, תמיד יש איזשהו ילד שאפשר לסמוך עליו שידווח, ככה שבזמן האחר- אני חוטפת

לעזאזל, איצ'יגו בוגד בבליץ'!

הוא צבע את השיער לשחור, שינה את שמו לאיקי וערק לAir Gear.

keep smiling

New member
הו.. הממ..../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

תמיד ידעתי שמשהו בו נראה לי חשוד.

למעלה