ס
ק
ר

LoVeMe4Me

New member
../images/Emo175.gifס../images/Emo175.gifק../images/Emo175.gifר../images/Emo175.gif

איזה זמרים\זמרות\להקות אתם בנוסף אוהבים

פוף, יש הרבה...

טוב, אז דבר ראשון אנסטסיה, אחר כך יש את ג'ניפר לאב יואיט המלכה, כמובן את כריסטינה אגילרה (לפני השם לא מזהים?!), את ט.א.ט.ו פעם יותר אהבתי אבל עכשיו אני בסדר איתם, יש את שאניה טוואין שהיא בסדר (אני אוהב מוזיקת קאונטרי...), דיקסי צ'יקס (עוד הוכחה שאני אוהב מוזיקת קאונטרי...)קלאודיה בני שהתאהבתי בה מהרגע הראשון שראיתי אותה באורוויזיון שהיא יצגה את קרואטיה עם השיר הכי יפה בעולם!!! יש עוד את נטלי אימבורליה אבל אהבתי רק את האלבום הראשון שלה, מהשני ממש התעכזבתי... יש עוד, אבל אני לא רוצה לפוצץ לכם פה את הפורום ( לדוגמה הלהקות היותר רוקיסטיות כמו לינקין פארק, או גוד שארלוט... ) ואני סתם שם פה תמונה של קלאודיה בני שרובכם בטח לא מכירים...

יווווווווווו

אני לא מאמינה!!...איפה היית כל החיים שלי? גם אני התאהבתי בשיר של קרואטיה...וכולם אומרים לי איזה שיר מגעיל חשבתי שאני היחידה שמתלהבת ממנו כל כך... אני כל יום רואה את השיר הזה 2 או 3 פעמים לפחות...

את לא תאמיני!!!

את לא תאמיני, קניתי לפני שעה בדיוק את האלבום שלה!!! של קלאודיה!!! אני חייב לדבר איתך באיי סי קיו, הנה שלי: 164270384 והוספתי עוד תמונה שלה מההופעה...

FreakOfNature

New member
דירוג הזמרות אצלי ברשימה:

1. אנסטסיה (כמובן...) 2. JLo 3. טאליה 4. נטליה אוריירו 5. מרסלה מורלו 6. סלין דיון 7. ביונסה נולס 8. כריסטינה אגילרה 9. שנאייה טווין בנוסף, אני חושב שריקי מרטין עושה אחלה מוסיקה, אבל אנריקה קצת פלצן... הראפר האהוב עליי (נכון להרגע... בזכות ביונסה...) הוא Jay-Z. מוסיקה ישראלית - אני כמעט ולא מקשיב, אבל מה שכן, אני יכול לומר לכם שאני ממש אוהב את: 1. לילה מלקוס 2. ריטה זהו... את שרית חדד אני לא אוהב, וחמסה מבחינתי זה אפילו לא זמרות... להקות: לפני שדסטניז התחילו בקריירות סולו הן היו המועדפות עליי, נכון לעכשיו, אני לא אוהב אף להקה.

LoVeMe4Me

New member
לגבי חמסה גם אני חושב שהן חבורת

פרחות ערסי פנסמיסטיות לגבי גניר לופז אני שונא אותה אני חושב שהיא זנזונת מתפגרת בקצב איטי

DIRRTY

New member
עכשו אני

1.אנסטסיה+כריסטינה אגילרה 2.גניפר לופז 3. ביונסה נואלס 4. חמסה (תזהר אדון יגאל)

LoVeMe4Me

New member
צודק../images/Emo70.gif

1. אנסטסיה 2. קיילי מינוג 3. מריה קארי 4. סלין דיון

היי

סתם עלה לי רעיון לראש, לעשות סקר מאוד דומה לשלך... בקשר לאורוויזיון, השאלה אם אתה מסכים שאני יעתיק ממך טיפ טיפה, וגם אני שואל אם זה בסדר שאני יעשה סקר בקשר למשהו שבכלל לא קשור לאנסטסיה...

love amor

New member
תשובות שלי:

אני אוהבת מלא.... נטליה אוריירו ג'ניפר לופז אנריקה אגלסיאס שרית חדד כריסטינה אגילרה(פחות אבל עדיין אוהבת..) סלין דיון מאריה קארי ג'רי האליוול טוב נפסיק פה חח יש עוד מלא אבל מי שרשמתי הכי הרבה

DIRRTY

New member
../images/Emo2.gifשרית חדד../images/Emo5.gif

עכשו באמת אני חוסם אותך

love amor

New member
אה?!

עוד מילה אחת על מישהו שאני אוהבת ואני נוטשת! (ככה אני יחסוך לך ת'עבודה לחסום אותי
)

למעלה