ס
ק
ר

DIRRTY

New member
חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיח

חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיח חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיח חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיח חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיח חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיח חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיח חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיח חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיח חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיח חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיח חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיח

יאללה אני

אני לא רוצה להכעיס אתכם אבל הנה הדירוג שלי 1-שאנייה טוויין 2-מאריה קארי 3-סלין דיון 4-אנסטסיה 6-שאקירה 7-מארי גיי בלייג 8-ליאן ריימס 9--אבריל לאבין 10-גנפר לאב יואט(אני לא יודע איך לכתוב את השם אבל היא פשוט גדולה) אני יודע שזה פורום אנסטסיה ויש איזה "לחץ חברתי" של נאמנות לזמרת אבל יש זמרות שאני אוהב יותר למרות שאני ממש חולה על אנסטסיה(זאת האמת

DIRRTY

New member
יקירי אתה לא חייב לשים את אנסטסיה ב

מקום 1 מספיק שתשתתף והתהנה איתנו בפורום

חחחח

למי שלא יודע כותבים: ג'נפיר לאב יואיט ואני מעריץ גדול מאוד שלה (מאז הפעם הראשונה ששדרו שולחן לחמישה בארץ!!!)

A.L (boy)

New member
אני אשתדל להקיף את כולן..../images/Emo178.gif

קודם נלך על הלועזית: פופ: אנסטסיה
רוק: אלאניס מוריסט (אפשר לצרף גם את יוריתמיקס, מן פופו-רוק שכזה)
נשמה: וונדה שפארד
R&B: מייסי גריי
קאונטרי: בילי גילמן
אופרה: שארלוט צ'ארץ'
פסקול: בילי אליוט
חסך תרבותי שיש להשלים: בוב דילן
ישראלי: פופ-ג'אז: תקראו לי ענתיקה, אבל נורית גלרון היא אחת הזמרות האהובות עלי ביותר - והתבעסתי תיכו שלא נשארו כרטיסים למופע האחרון שלה בפסטיבל הג'אז בת"א (גם יהודית רביץ טובה, אבל אני לא מכיר את כ-ל השירים שלה);
ראפ: סאבלימינל והצל (למרות שאני שומע אותם בעיקר בגלל סיוון המוכשרת; גם מומי לוי תותח, אם כבר מדברים);
נשמה: עמיר בניון (בעיקר את הדיסק הראשון)
ישראלי: - אביב גפן (ניגוד נוראי אני יודע..);
- עברי לידר;
- שלומי ולאה שבת;
- קורין אלאל גם עושה לי את זה לפעמים;
יש המון, אבל אלה עולים לי בשעת לילה מאוחרת שכזו!

למעלה