שאלות בקשות טענות

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifחחחחחחח אפשר גם להצטרף? ../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

soy rebelde

New member
חח בכיף ../images/Emo8.gif

אבל אני חושבת שלאף אחד אין תשובה לזה
טוב, כניראה אני אמצא אותו רק בקלטות של 406.. חשבתי שהוא ימשיך בתור זמר- הוא מוכשר!!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifנכון.. הוא באמת מוכשר...../images/Emo45.gif

חבל אם הוא לא המשיך.. את זוכרת מה השם שלו במציאות?? נשכח לי...

DaRk LoLi

New member
איך קוראים לשיר שהיה אתמול ברקע

כשמיה ומיגל היו ביחד

NiM®0D

New member
כבר שאלתי את זה פעם...

בפורום טלנבולות... אבל עוד לא שאלתי כאן.. אתם זוכרים כשהבנות רצו להעיף את לולו אז הם רקדו לה בצורה סקסית כזו וגם הם רקדו ככה ליד המנהל...אז היה שיר ממש יפה ברקע והשמיעו אותו עוד כמה פעמים בסדרה-כשדייגו רקד עם רוברטה במקלט הזה שהם מנגנים ובתחילת הסדרה כשהם היו במחנה נופש אז כשהם היו על הספינה היה את השיר.. מישהו יודע???

Christopher1

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif|עזרה

מישהו פליזזז החליפו את העידכון של הכרטיס ואין את הרובליקה של החתימה אז איפה משנים את החתימה ולמההה החליפו זה סתם ארוך ומסובךךך

סוכריה16

New member
כן אהאהאהאה~!??!

חח וגם רשום איפה את נמצאת פורומים, בלוגים וכאלה! חח.. מסכן מי שיש לו בלוג והוא לא רוצה שיכנסו אליו..

היא ממש פרה הסלינה הזאת

אני רואה אותה אני נידהם , היא ניראת ממש כמו פרה אם היתי רואה אותה בחווף משתזפת היתי אומר לעצמי מה פרה עושה בים? ואז היתי חושב שזה ליוויתן ומנסה לגרור אותה חזרה למים!! אבל זה רק אני או שלא

סוכריה16

New member
כן הי איפה דווקא.. אבל..

הי איותר מידי תופסת מעצמה.. יש לה מלא בטחון במציאות קראתי ראיון איתה.. והיא קצת מגזימה... ובתפקיד- התפקיד שלה הכי שנוא עליי!

זה כבר פעם שניה אולי די כבר

תפסיק כבר לא טוב לך על תסתכל אליה מה הבעיה שלך בכלל פעם שניה שאתה פותח כזאתי הודעה דייייי כברררר

מה לעשות היא בסידרה אני לא יעביר ב

בגללה היא מפריע לי בעניים הפיתרון היחיד שיעיפו אותו ואת הדמות המיותרת בכלל

גם אני בהתחלה

לא אהבתי אותה זה היה בפרקים הראשונים של רבלדה אבל אח"כ התרגליתי היא מזה חמודה אז מה שהיא שמנה , אתה לא צריך לדבר אליה ככה. רק בגלל שהיא שמנה עם כן אז זה כבר בעיה שלך אתה יודעה .

למעלה