שרשור נוכחות קיץ –יוני

Limbonic Art

New member
../images/Emo175.gifשרשור נוכחות קיץ –יוני../images/Emo176.gif

דבר נורא בקיץ?
דבר טוב בקיץ?
משהו חיובי שקרה לאחרונה:
משהו שלילי שקרה לאחרונה:
מה שומעים עכשיו?
מה את/ה עושה בחיים?
יש לך אחים/אחיות?
מה האוכל שאת/ה הכי אוהב/ת?
את/ה מנגנ/ת על משהו? היית רוצה?
הכרת דרך הפורום הזה מישהו/י והאם הקשר הפך להיות מעבר לפורום?
הכרת מישהו משמעותי בשבילך באינטרנט?
היית במפגש פורום לפני שנה+?
היית רוצה שיהיה מפגש? תבוא/י?
ציפיות? תלונות? הצעות?
איזור מגורים:
מסר : חודש מקסים לכולם! בלי
| והמכוערים החומים המעופפים

korpiklaani

New member
נו טוב אני ער...

דבר נורא בקיץ? החוםםםםםםם
דבר טוב בקיץ? תשאלו אותי בחורף- אולי אתגעגע או משהו
משהו חיובי שקרה לאחרונה: כל הלהקות שמגיעות לארץ
משהו שלילי שקרה לאחרונה: יתוש עקץ אותי
מה שומעים עכשיו?Symphony In Moonlight And Night- LIMBONIC ART <נכון מוכר השם ?
> מה את/ה עושה בחיים? בעיקר עובד ובעיקר על מחשבים כל הזמן. יש לך אחים/אחיות? כן 1. מה האוכל שאת/ה הכי אוהב/ת? כל האיטלקים עם גבינות , שמנת ופיטריות <לרוב לא מאכזב>. את/ה מנגנ/ת על משהו? היית רוצה? מנגן בגיטרה וזהו <טוב גם על עצבים
> הכרת דרך הפורום הזה מישהו/י והאם הקשר הפך להיות מעבר לפורום? הכרתי אותך ואת גבריאל גם מעבר לפורום ואין לי תלונות
הכרת מישהו משמעותי בשבילך באינטרנט? כמה כן . היית במפגש פורום לפני שנה+? לא עוד לא ידעתי מקיום הפורום. היית רוצה שיהיה מפגש? תבוא/י? אם יהיה מפגש ביום ובשעה נוחה אז כנראה שאבוא
ואפילו אם לא אבוא , לדעתי זה רעיון טוב , לגבש את חבריי הפורום ולהכיר טוב יותר.
ציפיות? תלונות? הצעות?אני עייף
איזור מגורים: רמת גן ליד גבעתיים מסר : לילה טוב וחלומות מתוקים..

פה, כמובן ../images/Emo13.gif

דבר נורא בקיץ? התלונות של אנשים אחרים
דבר טוב בקיץ? לא קר! משהו חיובי שקרה לאחרונה: יום הולדת, היום. [בדיוק נגמר
] משהו שלילי שקרה לאחרונה: צריך מועד ב' בבגרות במתמטיקה, שאלון 006. נו, מילא. מה שומעים עכשיו? שום דבר באמת, אבל בראש זה מתחלף בין "חיוכים" של חוה אלברשטיין ל"שמור לך חלום קטן", של ההרכב "הטוב, הרע והנערה" [התרגום של Dream a Little Dream of Me]. מה את/ה עושה בחיים? תלמידה. לאחרונה הלימודים הם באמת יותר מהכל. יש לך אחים/אחיות? שתי אחיות. מה האוכל שאת/ה הכי אוהב/ת? שוקולד ועגבניה [לא בו -זמנית!]. את/ה מנגנ/ת על משהו? היית רוצה? על פסנתר, חליליות [סופרנינו ועד בס], טיפונת במפוחית ובמיתרי הקול. הכרת דרך הפורום הזה מישהו/י והאם הקשר הפך להיות מעבר לפורום? לא הכרתי. הכרת מישהו משמעותי בשבילך באינטרנט? הכי משמעותיים [כמעט] הם מהאינטרנט. היית במפגש פורום לפני שנה+? לא הייתי עוד בפורום. היית רוצה שיהיה מפגש? תבוא/י? אם יהיה, אשמח לבוא. ציפיות? תלונות? הצעות? --- איזור מגורים: ת"א מסר: "צריך, צריך ללמוד מן הפרחים, לא לקמץ בחיוכים" [חיוכים / חוה אלברשטיין].

Limbonic Art

New member
נמנמ../images/Emo13.gif

דבר נורא בקיץ? הכל בערך
דבר טוב בקיץ? המאוורר שאקנה , נראה לי והעובדה שנחמד ללכת עם חצאיות
משהו חיובי שקרה לאחרונה: ידיד טוב שלי חזר מחו"ל וכולו שמח
משהו שלילי שקרה לאחרונה: הבדיקות המפגרות שלי ועוד בדיקה השבוע משהו עם EEG גלי מוח חשמליים משהו
מה שומעים עכשיו? Tragedia Dekadencia- Anorexia Nervosa מה את/ה עושה בחיים? מובטלת כרגע , ורק מתנדבת . יש לך אחים/אחיות? אחות אחת . מה האוכל שאת/ה הכי אוהב/ת? עוגות גבינה
את/ה מנגנ/ת על משהו? היית רוצה? על כינור, אורגן ופסנתר .חוץ מזה למדתי פיתוח קול בעל כורחי
הייתי רוצה ללמוד לנגן על הכל
הכרת דרך הפורום הזה מישהו/י והאם הקשר הפך להיות מעבר לפורום?מלבד המפגש שהיה היכרות לא מעמיקה במיוחד , הכרתי ונפגשתי חוץ מזה עם 6 כולל מנהלת הפורום ועם כולם בקשר במסנג'ר , טלפוני וכו'
הכרת מישהו משמעותי בשבילך באינטרנט?כמובן
היית במפגש פורום לפני שנה+? הייתי היית רוצה שיהיה מפגש? תבוא/י? נראה לי שכן. ציפיות? תלונות? הצעות?------- איזור מגורים:ת"א-יפו. מסר :--------

שלי

דבר נורא בקיץ? ג'וקים דבר טוב בקיץ? אפשר ללכת עם בגדים קצרים, והימים ארוכים משהו חיובי שקרה לאחרונה: נתנו לי מחמאה על משהו שבעבר נורא לא הגיעו לי מחמאות עליו. משהו שלילי שקרה לאחרונה: תפוס לי שריר. מה שומעים עכשיו? את השקט של הלילה. בראש מתנגנים היום הקראנבריז. מה את/ה עושה בחיים? אני עוד לא סגורה על זה. יש לך אחים/אחיות? כן מה האוכל שאת/ה הכי אוהב/ת? קשה לבחור את/ה מנגנ/ת על משהו? היית רוצה? לא מנגנת, הייתי רוצה, אבל אין לי סבלנות ללמוד. הכרת דרך הפורום הזה מישהו/י והאם הקשר הפך להיות מעבר לפורום? כן, הכרתי חברות פה שכיף לי לדבר איתן גם בטלפון ולהפגש הכרת מישהו משמעותי בשבילך באינטרנט? כן, לא מעט היית במפגש פורום לפני שנה+? לא זוכרת. סתם, בטח שהייתי. היית רוצה שיהיה מפגש? תבוא/י? כן ציפיות? תלונות? הצעות? איפה המים שהזמנתי לפני עשר דקות? איזור מגורים: ת"א מסר : מי שטרח בערב שבת יאכל בשבת. למה אני לא מצליחה לקלוט את זה?

gabriel1349

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo179.gif../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif

דבר נורא בקיץ?השמש האיומה וימי שרב. דבר טוב בקיץ? אין לי מושג
משהו חיובי שקרה לאחרונה: אכן כשיש חתול בבית , לא צריך מרססים, שרון צדק עם הפרסומת חצי צינית שלו
משהו שלילי שקרה לאחרונה: כאב ראש מעצבן שלמזלי הספיק לעבור בלי אקמול.. מה שומעים עכשיו? ציפורים. מה את/ה עושה בחיים? עובד ולומד ומשתדל לנצל זמן פנוי על הצד הטוב ביותר. יש לך אחים/אחיות? 1. מה האוכל שאת/ה הכי אוהב/ת? קשה לי להחליט (מי אמר שלצמחונים אין מה לאכול?
) את/ה מנגנ/ת על משהו? תופים וגיטרה בס ויודע באופן חובבני לגמרי לנגן על אורגנית/אורגן. הכרת דרך הפורום הזה מישהו/י והאם הקשר הפך להיות מעבר לפורום? כן 2
הכרת מישהו משמעותי בשבילך באינטרנט? כמובן! היית במפגש פורום לפני שנה+? לא. היית רוצה שיהיה מפגש? תבוא/י? שיהיה מפגש בכל מקרה, אם יפול בזמן טוב , אבוא
ציפיות? תלונות? הצעות?אין, הכי טוב. איזור מגורים:ת"א צפון. מסר : -

Tristitia

New member
בוקר לי ולכולם......

דבר נורא בקיץ? הכל (מתנצלת בפני מי שזה מעצבן אותו/ה, באמת לא בכוונה
) דבר טוב בקיץ?קרח! משהו חיובי שקרה לאחרונה: ההופעות שפקדו את הארץ לפתע
משהו שלילי שקרה לאחרונה: אלרגיה
מה שומעים עכשיו? SILENT PAIN-THE SINS OF THY BELOVED מה את/ה עושה בחיים? סטודנטית בעיקר וגם פקידה במשרד עורכי דין . יש לך אחים/אחיות? אח קטן יותר. מה האוכל שאת/ה הכי אוהב/ת? פיצה (מאוד בריא). את/ה מנגנ/ת על משהו? היית רוצה? לא. נותר לי רק לקנא באלה שכן -כי הייתי רוצה , אבל אין לי סבלנות. הכרת דרך הפורום הזה מישהו/י והאם הקשר הפך להיות מעבר לפורום? רק אותך לבנתיים
הכרת מישהו משמעותי בשבילך באינטרנט? מעט מאוד , אבל כן. היית במפגש פורום לפני שנה+?לא. היית רוצה שיהיה מפגש? תבוא/י? חושבת שאגיע
ציפיות? תלונות? הצעות? אין ציפיות ואין תלונות- מציעה שכולם יהיו ככה
איזור מגורים: מרכז. מסר :שבת שלום! חודש מקסים לכולם! בלי | והמכוערים החומים המעופפים =אמן!

queen helen

New member
@@@

דבר נורא בקיץ?: חום, לחות, "חיות אפייניות", יותר מדי אנשים שמסתירים את הים והמון חום ולחות דבר טוב בקיץ? אבטיח וענבים משהו חיובי שקרה לאחרונה: נכנסת משכורת משהו שלילי שקרה לאחרונה: התחלתי לעבוד
מה שומעים עכשיו? attractive של איטליז. לא להקה אסקסואלית במיוחד, אבל השיר מקסים! מה את/ה עושה בחיים? מנסה לתכנן מה אני אעשה בחיים יש לך אחים/אחיות? כן מה האוכל שאת/ה הכי אוהב/ת? הכל חוץ מחצילים. בזמן האחרון יש לי כמיהה עזה לאוכל קוראני, רק שאין לי מושג איפה אפשר להשיג כאן. את/ה מנגנ/ת על משהו? היית רוצה? ניגנתי על פסנתר וחליליות, הייתי רוצה לנגן על גיטרה ובאס, אבל לא מצליחה להביא את עצמי להתאמן.
הכרת דרך הפורום הזה מישהו/י והאם הקשר הפך להיות מעבר לפורום? לא הכרת מישהו משמעותי בשבילך באינטרנט? כן, כמה מחברי הטובים ביותר היית במפגש פורום לפני שנה+? הייתי בחו"ל לפני שנה היית רוצה שיהיה מפגש? תבוא/י? נראה לי שכן ציפיות? תלונות? הצעות? ... איזור מגורים: ת"א מסר : הלאה הקיץ, יחי החורף! חודש מקסים לכולם! בלי | והמכוערים החומים המעופפים לצערי החתול שלי לא ממש יעיל בעניין הזה! בתחילה הוא היה משחק איתם, עכשיו אפילו ג'וקים לא מעניינים אותו!

Grom18

New member
אני

דבר נורא בקיץ? יתושים וג'וקים דבר טוב בקיץ? ים. משהו חיובי שקרה לאחרונה: כל הבגרויות הקשות מאחוריי
משהו שלילי שקרה לאחרונה:סביר להניח שנכשלתי במתמטיקה
מה שומעים עכשיו? איזה משהו מטלויזיה שהורים רואים/שומעים /צופים
מה את/ה עושה בחיים?תלמידה . יש לך אחים/אחיות?2 מה האוכל שאת/ה הכי אוהב/ת?הכל בערך
את/ה מנגנ/ת על משהו? היית רוצה?על שום דבר באופן רציני. הכרת דרך הפורום הזה מישהו/י והאם הקשר הפך להיות מעבר לפורום?לא הכרת מישהו משמעותי בשבילך באינטרנט?כן , די הרבה. היית במפגש פורום לפני שנה+?לא היית רוצה שיהיה מפגש? תבוא/י?יכול להיות שאגיע. ציפיות? תלונות? הצעות?*** איזור מגורים:ת"א מסר :***

Xylophone

New member
יאללה!

דבר נורא בקיץ? הקיץ דבר טוב בקיץ?אין כזה משהו חיובי שקרה לאחרונה: אין כזה הכול אסונות משהו שלילי שקרה לאחרונה: חתכתי את התוכי שלי בטעות מה שומעים עכשיו? הרעש של המחשב מה את/ה עושה בחיים? מטבטלת וסובלת יש לך אחים/אחיות? נופ מה האוכל שאת/ה הכי אוהב/ת?סלט עם פטריות את/ה מנגנ/ת על משהו? היית רוצה?על עצבים
הכרת דרך הפורום הזה מישהו/י והאם הקשר הפך להיות מעבר לפורום?כן
הכרת מישהו משמעותי בשבילך באינטרנט?בהחלט
היית במפגש פורום לפני שנה+?לא היית רוצה שיהיה מפגש? תבוא/י?כן וכן ציפיות? תלונות? הצעות? איזור מגורים:ר"ג מסר :לא להקשיב למוזיקה רועשת לפני השינה

למעלה