שרשור נוכחות קיץ –יוני

michali35

New member
אוף,הגיע הקיץ...

דבר נורא בקיץ? חםםםםםם דבר טוב בקיץ? יש לי יומולדת!!! משהו חיובי שקרה לאחרונה: עזבתי את הבית... משהו שלילי שקרה לאחרונה: לא עולה לי כלום בראש, אז כנראה שהכל בסדר מה שומעים עכשיו? ברי סחרוף מה את/ה עושה בחיים? עובדת, לומדת... יש לך אחים/אחיות? לא
מה האוכל שאת/ה הכי אוהב/ת? פיצה את/ה מנגנ/ת על משהו?היית רוצה? פעם ניגנתי באורגן, כיום בעיקר על העצבים
הייתי רוצה לנגן בפסנתר הכרת דרך הפורום הזה מישהו/י והאם הקשר הפך להיות מעבר לפורום? לא ולא הכרת מישהו משמעותי בשבילך באינטרנט? גם לא היית במפגש פורום לפני שנה+? ועוד לא אחד היית רוצה שיהיה מפגש? תבוא/י? בכיף ציפיות? תלונות? הצעות? יבוטל החום לאלתר! איזור מגורים: חולון מסר : אלוהים נצא בפרטים הקטנים!
קיץ נפלא...

p019

New member
שבוע טוב

דבר נורא בקיץ? חם לפעמים יותר מבתנור דבר טוב בקיץ? פירות מגניבים
- ו
משהו חיובי שקרה לאחרונה: עוד לא השתעגתי
משהו שלילי שקרה לאחרונה: לפי התשובה הקודמם- הייתי אומרת - לא מצברוח משהו מה שומעים עכשיו? את רהעש של המזגן
מה את/ה עושה בחיים? מנסה לפתור את חידת היקום (טוב, רק להתקדם בדוקטורט יספק אותי) יש לך אחים/אחיות? 2 מה האוכל שאת/ה הכי אוהב/ת? כל דבר שאסור לי (דיטה
) את/ה מנגנ/ת על משהו? היית רוצה? ניגנתי על אורגן, ניסיתי מפוחית אבל כעבו לי השפתיים (והיא נעלמה באחת העברות הדירה) ואני מתחננת ללמוד גיטרה (אם יהיה זמן). הכרת דרך הפורום הזה מישהו/י והאם הקשר הפך להיות מעבר לפורום? כן הכרת מישהו משמעותי בשבילך באינטרנט? היית במפגש פורום לפני שנה+? כן היית רוצה שיהיה מפגש? תבוא/י? כן ציפיות? תלונות? הצעות? שהנתונים ינתחו את עצמם. כן, כן, הבנתי שהשאלה היתה מופנת לנושא הפורום, נו טוף, הכל מעולה, אין תלונות
איזור מגורים:מרכז מסר : הדרך לגיהינום מלאה באליפסות (כן זה קשור לנתונים שאני מנתחת)

רוצה לעשות את השיעורים שלי?

אין בהם נתונים לנתח. יש בהם הרבה דברים אחרים שיוציאו אילי ממוצעת מגדרה, אבל נתונים אין. כמה עוד נשאר לתואר? אם אפשר לשאול דברים כאלו בדוקטורט

p019

New member
איך נראה גרף המהירות שלך כשאת מציירת אליפסה?

זו שאלה שאפשר לשעול בדוקטורט. היה לנו השבוע אורך מחול ועבדתי כמו מתורפת - כולל אתמול מ9:00 עד 19:00

אבל זאת שאלה של תואר ראשון, בפיזיקה לפחות

צריך לייצג את המיקום לפי הזמן ולגזור, עם איזו הצבת תדירות שם באמצע. או שיש משהו שם שפספסתי? 9 עד 19 זה כבר לא חומר של תואר ראשון. נשמע כואב.

p019

New member
לא, לא הבנת אותי

השאלה היא למה הגרף של המהירות נראה כמו שהוא נראה? ואולי יותר חשוב מה החוקיות מאחורי זה, ולחפס נוסחה או אלגוריטם שיעריך איך נצייר דברים שונים.

....../images/Emo26.gif....

דבר נורא בקיץ? השיזוף הצבאי דבר טוב בקיץ? מזגן... משהו חיובי שקרה לאחרונה: אין משהו שלילי שקרה לאחרונה: הכל אמת מה שומעים עכשיו? את המאורר של המחשב מה את/ה עושה בחיים? חייל יש לך אחים/אחיות? כן מה האוכל שאת/ה הכי אוהב/ת? קוסקוס
את/ה מנגנ/ת על משהו? היית רוצה? לא...אבל בגלל השהות הרבה בצבא אני מתחיל לשחק הרבה בגיטרה וכנראה שזה יתקדם הכרת דרך הפורום הזה מישהו/י והאם הקשר הפך להיות מעבר לפורום? לא הכרת מישהו משמעותי בשבילך באינטרנט? כן היית במפגש פורום לפני שנה+? לא היית רוצה שיהיה מפגש? תבוא/י? אם יתאפשר ציפיות? תלונות? הצעות? אין איזור מגורים: צפון מסר : מספיק עם המסרים..החשבון פלאפון גם ככה בשמים

למעלה