Aberdeen September 2007

Yu vi

New member
רק עכשיו הוא נהייה חתיכוס?../images/Emo12.gif../images/Emo85.gif

הוא תמייייד היה חתיכוס
!!!!!!!!!! אבל , עכשיו , $#^$^
הוא הכי הכי חתיכוס

LovE BuSTeD

New member
וואי שנים לא הייתי פההה..

מה עובר על דאגי, הוא ברוגז עם הספר?? שיסתפר ומהררר.... ומתי הארי הספיק לעשות קרחת??..... וואי אני ממש לא מעודכנת בכלום מי שבא לה לעדכן אותי קצת במה קרה בחצי השנה האחרונה עם מקפליי זה יהיה נחמד תודה:)

m i c k e y 15

New member
הארי עשה קרחת בחופשה שהם היו

בברבדוס עם החברות שלהם.. רק להארי,טום ודני יש חברות הארי--איזי דני--אוליביה טום-- כמו תמיד ג'יוואנה דאגי--אין..XD ואממ דאגי התחיל להזניח בזמן האחרון אתשעירו.. ודני התחיל הלשמין! XDDD וטום התחיל להיות חתיךךךךך מושלם..חח ויש להם שיר חדש "heart never lies" הם עושים סיבוב הופעות של הלהיטים הכי גדולים והם סיימו את סיבוב ההפועות הקודם.. אלבום חדש יוצא במרץ 2008

m i c k e y 15

New member
הוא ממש חדש! אני לא חושבת שיש אוות עדיין

בקושי הצלחנו להשיג מהופעה

Lex 1

New member
תמונות מדהימות!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif תודה בת-אל../images/Emo9.gif../images/Emo47.gif

LironPoynter

New member
וואו!D:

תודה בת'!
הם נראים ממש טוב, גם דאגי לשם שינוי!P: רק שיסתפר כבר, כמו שאמרתי.

../images/Emo54.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

זהו. אני מכורה סופית. סיכום התמונות: טום: פשוט לאכול אותו! הוא כל כך חמוד! והגומה הזאת שלו בכלל ממיסה אותי להפליא...
הארי: חסון, שרירי, חתיך... מה עוד אפשר לבקש?!
דני: או. מיי. גאד. הגזירה הקלה שהוא עבר בפדחת פשוט מדהימה. הוא נראה סופ, והפייב שלי הוא הרי דאגי. מגיע לו שני
בות.
דאגי: דאגי, יקירי, מה לעזאזל אתה חושב שאתה עושה עם השיער הזה?! אני מתכוונת, הוא נראה... מרוסן הפעם, אבל בכל מקרה. תסתפר, דחוף. בוטבוט! המבצע שלך לא עבד! תנסי שוב. אבל עדיין:
וזהו. תודהתודהתודה על התמונות. מדהימות אחת אחת..

rox love BSM

New member
אהאה הם נראים כל כך טוב../images/Emo99.gif

למרות שלי קצת יותר משנה איך הם נשמעים....

אלולוש

New member
טנקססס!!

טום נהי'ה ממש ממש חתיךךך!!! ודני שוב חזר לעצמווווו!!!!!!!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתודה ע-נ-ק-י-ת../images/Emo47.gif

בואנה, טום הולך ונראה טוב מיום ליום
גם דני משתפרXDDD
הארי כרגיל, סקס מהלך
ודאגי, אח דאגי.. שוד איי סיי מור?
!!!!!!!!11111

just orr

New member
איזה תמונות מדהימוותת ../images/Emo99.gif

אעעע!$@%^$@$$!&^)^$ אוף, ראיתי חלק מהתמונות האלה ורציתי לשים, אבל הייתי צריכה ללכת >< חח תודה על כל אלה שלא ראיתי ^^ דניייייייייייי
(ונראה לי שהוא עשה עוד משהו בשיער... זה נראה.. חלק כזה לאדעת XD) דאגייייייי!!!!!! טווםםם!!!!!! הארייייי!!!!!@#$%^%$
הם כאלה יפים כאןןן!!!!!!!!! וחמודים כרגיל DD: וגם התמונות באיכות טובה ^^ יאא בת-אל איזה חמודה שיש לך תמיד סבלנות לשים כאן את כל התמונות וזה... כל הכבוד
טוב חסל חפירות. גוד ערב.

butbut

New member
חחחחח כןן לאחת והיחידה!!!

אבל את יכולה להיות מאהבת:]]

למעלה