orangeada

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo120.gif../images/Emo125.gif../images/Emo220.gif../images/Emo65.gif

מסיבות
אתמול הייתי במסיבה, שגרמה לי להתפכחות... חח, לא בדיוק אבל כן להרהורים. אני אתחיל בוידוי. אני לא אחת ששותה הרבה. עד לפני כמה זמן בכלל לא נגעתי באלכוהול, אבל בהשפעת חברות שלי ניסיתי בקטנה קצת בירות, מרגריטה וכו' (וראיתי שזה לא ממש כוס התה שלי
) ולכן גם לא הגעתי אף פעם ממש למצב שהשתכרי ולא הייתי מודעת לעצמי. מצידי סתם לשתות מים או דיאט קולה להרוות את הצמא
במסיבות אתה רואה מלא אנשים שמגיעים למצב נוראי. -היו שניים שכמעט עשו את זה על יד הרחבה (היא היתה מסטולה ממש, הוא נראה די מודע למה שקורה :\) -אנשים מקיאים -אנשים שמתחילים לרקוד בצורה ממש מפחידה וכו' לי אישית ההשתכרות מפריעה בקטע של אתה לא שולט בעצמך, מישהו יכול לבוא לנצל את זה, אתה לא יודע מה אתה עושה ויכול להתחרט על זה (אפילו בקטע של למה התנשקתי עם המכוער הזה
) (כתבתי בזכר, מתייחס ל2 המינים) אבל... היה אחד שדי השתכר, ואני מכירה אותו ממש קצת, אבל כבר איזה כמה זמן ממקודם, והוא התחיל לרקוד איתי, ולמרות המצב שלו דווקא נהנתי מהריקודים איתו. כאילו, היה כיף לרקוד עם מישהו, קרוב, שמחזיק לי כזה ת'יד, מסובב אותי, הוא אפילו היה ג'נטלמני ונתן לי נשיקה על כף היד... היה לי כיף הקרבה הזאת.. הוא אמר לי כמה פעמים שהוא רוצה לנשק אותי אבל אני אמרתי לו שלא כי זה כבר סתם דבילי כי הוא שיכור, והוא לא באמת מתכוון. כאילו תכל'ס אם הייתי רוצה הייתי יכולה לפתח את זה אבל הרגשתי שזה ניצול וזה דוחה. וזאת לא אני. מעניין אותי כשהוא יראה אותי פיכח האם הוא יהיה באותה גישה ועדיין יהיה לו סוג של אכפת לי (ואני מנחשת/אומרת לעצמי שהתשובה היא>> לא) אז השאלה היא האם האלכוהול הוא לא טעות בעצם? ו- מה אתם הייתם עושים במקומי? שומרים את זה על אש קטנה או מנצלים את הרגע?

TheWhiteTigris

New member
לי יצא להשתכר...

פעם הייתי בגישה שלך. כלומר: "זה גורם לך להתנהג כמו מטומטם ולהראות דפוק ממש". אבל יש משהו משחרר מאוד באלכוהול. משהו שאנשים עצורים לא מרשים לעצם לעשות בהכרה מלאה - האלכוהול משחרר להם את החסמים. ולא יודע למה, אבל כששיכורים - הכל מצחיק פתאום, יש פחות דאגות וכו' (ומהסיבה הזאת אני שותה רק מתי שהמצב בסדר ואני לא בבאסה רצינית כי אפשר להתפתות לאשליית ההנאה של האלכוהול...) אגב, אם הוא היה שיכור מאוד - הוא יכל לעשות את זה אפילו עם גודזילה. החושים "נחסמים" והוא בקושי קולט מה קורה מולו.

orangeada

New member
טוב, לא יודעת אני לא מרגישה

שיש לי כ"כ הרבה מחסומים, ויכולה להתפרק גם ככה.. אממ נכון, אני יודעת, אבל עדיין הוא כן ידע מי אני אז הוא קצת כן היה קשור למציאות..

TheWhiteTigris

New member
תמיד יש מחסומים.

זה לא שביקרת בתת מודע שלך, עשית ניקיון פסח ואת יכולה להגיד "אין לי הרבה חסמים". (ואם כן - יש מצב שאת עושה ניקיון כזה אצלי גם?...)

d e m o sthenes

New member
לי יש בדיוק את התשובה בשבילך.

אני מה שנקרא חיית מסיבות, כל שישי אני חייב לצאת לרקוד לשם הריקוד ולא בשביל להתחיל או להשתכר, אבל אלכוהול פשוט משפר את השמחה. יותר כיף עם אלכוהול, ברמה כן? אני השתכרתי פעם אחת בחיים שלי. כל עוד אתה שולט על הגוף, מודע למה שאתה עושה רק קצת יותר משוחרר לדעתי זה מבורך.

כמוך כמוני..

רק שאני הייתי פעם חיית מסיבות.. לדעתי.. תחיי את הרגע.. אם נראה לך להתנשק איתו אז לכי על זה.. אני פעם הייתי ``שיכורה`` והתנשקתי עם ניגרי.. שיום למחרת לא הפסיק להתקשר.. אז מה.. עניתי פעם אחת ואמרתי לו.. ``כן ניפגש.. בטח..`` ולא ראיתי אותו מאז :) תעשי מה טוב לך.. ``קרפה דיאם``....

הייתי עושה כמוך ../images/Emo45.gif

משתדלת להתרחק משיכורים, שלא תמיד מתנהגים כמו שצריך ובמקום.

pain is MY love

New member
כמה שיותר אלכוהול יותר מבורך...

כל עוד יודעים לשלוט בעצמנו! תתפלאי אבל את לא מעריכה אנשים מספיק... דווקא ה"שיכורים" ביותר הם פשוט אנשים שתפסו ראש קצת ועכשיו יש להם אומץ לעשות את מה שהם לא היו עושים בלי התירוץ של האלכוהול.. זה לא בהכרח שהוא לא היה זוכר את זה מחר בבוקר. פשוט הוא היה יותר משוחרר... אם נהניתי איתו וכיף לך לרקוד איתו וכאלה היית צריכה גם להתנשק איתו זאת ל-א טעות. וגם אם בסוף יסתבר שזה לא מה שהיית צריכה לעשות אז גם לא סוף העולם... את צריכה ללמוד להשתחרר יותר... בת כמה את ד"א?

TheWhiteTigris

New member
לא מתקרב לוודקה.

רק מריח - וישר מקיא. ויסקי לעומת זאת, יותר אלכוהול, יותר ראש, יותר חזק, ויותר סבבה. אני עם הויסקי שלי את עם הוודקה. פשרה מוסכמת? (רק לא טקילה. שמתי לב שזה כמעט לא משפיע עליי בכלל, אלא אם כן אני אשתה המון...)

TheWhiteTigris

New member
קחי בחשבון שאני לא אהיה אני

כלומר כן, אבל עם ראש הרבה יותר משוחרר
(את יודעת שאני לא כדורגלן נכון? כלומר אני משחק כדורגל אבל להנאתי עם החבר'ה, לא במסגרת מקצוענית...)

Cobe Anan

New member
הגנים הרוסיים תופסים שליטה, מה...?

אגב, אני יכול רק להניח שלקרוא למה ששתית בגיל 16 `טקילה` זה בערך כמו לקרוא לקרוא למאזדה לאנטיס `מכונית מרוץ`.. אני אצטרף אליכם עם ידידי המקסיקני דון חוזה קוארבו, אז תוכלו לגנוב טעימה. ואל תדאגו, גם כשלא נשארת לי טיפת דם באלכוהול, עדיין יש לי חוש אחריות מפותח, כך שאני אדאג שלא תעשו יותר מדי שטויות..

pain is MY love

New member
לא אוהבת מקסיקנים

אין לך מה לדאוג... ואני פשוט לא אוהבת טקילה לא משנה באיזה צורה היא באה... תן לי את האבסולוט שלי, מקסימום פינלנדיה... ואני מבסוטה

orangeada

New member
אוף כתבתי תגובה והיא נמחקה../images/Emo10.gif

זאת משוואה קצת לא הגיונית- אלא אם את אומרת שכל אחד ידע איפה עובר אצלו הגבול (אחרי כמה כוסות הוא משתכר) ולא לחצות אותו וככה להשאר בשליטה.. ויש מצב שזה נכון, ולכן יש באלכוהול משהו מעניין וטוב, אבל שוב הוא גם מסבך ויש לו השפעות שליליות... ובקשר ללא טעות- לא מדויק. אני לא רוצה להכנס לפרטים, פשוט הוא אמור לחזור לבסיס שלי בעוד כמה זמן לתק' מסוימת, ואם היינו מתנשקים זה היה מסובך ממש לאח"כ, וגם היו המון אנשים שמכירים אותנו מסביב.. ושוב, אין לי מושג אם הוא בכלל יזכור חצי כשהוא יראה אותי.. יאללה היה כיף ככה, וזה מה שחשוב
19 וחצי למה?

d e m o sthenes

New member
תמיד יהיו את האלו שישתכרו, אבל רוב

האנשים הבוגרים יודעים מה הגבול שלהם ויודעים מתי להפסיק. אני למשל תמיד בראש טוב או ממש על הגבול ואז אני מפסיק. אני יודע מתי שאני במצב שסבבה לי עדיין.

למעלה