yoavs86

New member
אין כמו וויסקי.

בירה לפני ואחרי , וגם באמצע ומידי פעם איזה ערק בטעמים, כדי לרענן ובשום פנים ואופן לא לגעת בווקה רדבול. מזעזע

Cobe Anan

New member
אני איתך בנאדם!

גם אני בעד וויסקי טוב עם בירה לפני, אחרי, ועם.. מי אמר שאני צריך להעניש את עצמי עם פחות מזה...?

TheWhiteTigris

New member
נכון

אני עד גיל 20 לא נגעתי בבירות, ועד גיל 21 ומשהו לא העזתי להשתכר ממשקאות חריפים...

נועם m

New member
האמת?

נראה לי דבילי להתנשק עם מישהו כשאת חושבת שהסיבה היחידה שהוא רוצה היא- כי הוא שיכור. כמובן, אפשר לבוא אל זה גם מהגישה ההפוכה ולהגיד- למה לא בעצם? אני מניחה שהייתי נוהגת כמוך. בקשר למה יהיה הלאה- פשוט תחיי ותראי
האמת היא שמעולם לא השתכרתי, ויש לי הרגשה שאני גם לא אעשה את זה. אני שותה- אבל בחיים לא משתכרת. כל הקטע של איבוד שליטה פשוט מפחיד אותי יותר מדי.

Cobe Anan

New member
אז ככה...

קודם כל, האלכוהול לא גורם לך לעשות דברים שאת לא רוצה, אלא דברים שאת רוצה לעשות, אבל חוששת. אם הוא רצה לנשק אותך כשהוא היה שיכור, סביר להניח שהוא ירצה גם בלי להיות שיכור. אולי הוא יפחד לעשות את זה, אבל הוא ישמח. גם אני כמוך- לא שותה הרבה, בירה פה ושם; ובימי הרווקות שלי מאד השתדלתי לא לנצל שיכורות. פעם אפילו גירדתי מעל עצמי בכוח מישהי שניסתה לגרור אותי לשיחים.. אבל אם הוא מספיק פיכח כדי להיות ג`נטלמן ולבלות איתך בכיף, את יכולה לתת לו לנשק אותך. יש הבדל גדול בין ``לתפוס ראש`` לבין לאבד את הראש. אם הוא מדבר לעניין, לא מקיא, ולא עושה שטויות- הוא בסדר...

Zoharrr

New member
המממ

אני לא שותה הרבה,בירה וקוקטילים איכותיים כשאני יוצאת,לא חושבת שממש השתכרתי פעם. ובלי כל קשר,יש לי קיבולת גבוהה לאלכוהול,קשה לי להשתכר ואלכוהול לא עושה לי כלום(אני מניחה שהוא יעשה אם אני שתה ממש ממש הרבה,אבל למה שאני אעשה את זה?) ובכלל הרבה אלכוהול עושה לי תחושה שנעה בין זה שהחושים שלי כאילו "מתחדדים" ואני רואה את הפרטים הקטנים פתאום ושומעת את המוזיקה טוב יותר ומרגישה יותר לבין זה שזה פשוט מרדים אותי... ואני קונטרול פריק,אז הקטע של איבוד שליטה מלחיץ אותי. ואלכוהול זה לא טעות אם לא מפריזים ואם הוא ניסה לנשק אותך זה משהו שהוא כנראה רצה לפני ופשוט שהוא היה שיכור הוא היה יותר פתוח והעז לשאול אותך ובכלל,יש דברים שאתה יכול לעשות רק שהפעת אלכוהול כי אם זה לא ילך לך או משהו אתה יכול להיגד:"נו לא וזה הייתי שיכור" אבל זה דיי בולשיט...

בעייתי....

גם אני אתמול הייתי במסיבה וגם אני בחורה שלא נוטה להשתכר, אבל כשאני משתכרת זה בדרך כלל רק עם החברים הקרובים.. בקיצור - אתמול השתכרתי - הייתי בראש טוב +, וקצת נסחפתי עם ידיד שלי בריקודים.. אבל הייתי מספיק חכמה בשביל לעצור את זה בזמן... אבל לפי דעתי את במצבך, אם באמת התחשק לך היית הולכת על זה, באמת יש משהו באותם כמה שעות שאת שיכורה ורוקדת ויש מומנטום כזה של פאן שאולי ביום למחרת כבר לא ירגיש אותו דבר..

d e m o sthenes

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif סקר מהיר ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

טוב בגלל שבפורום אחר זה עבד יפה אז ננסה. בעקבות השיחה על אלכוהול והכל יש לי שאלה אליכם, בעצם שתיים. משהו המשקה האלכוהולי האהוב עלייכם
מהו המשקה הקל האהוב עלייכם

pain is MY love

New member
אני אתחיל..

משקה אלכוהולי- וודקה רדבול. כמה פשוט ככה ממכר.. משקה קל- דיאט קולה (ולא בגלל הגיזרה אלא כי זה פשוט פחות מתוק)

בשלולית

New member
יואו מרינה!!! :)

לא חשבתי שיש עוד מישהו ששותה דיאט בגלל שזה פחות מתוק ובלי קשר לקלוריות!!! חחח

pain is MY love

New member
מעולם לא ספרתי קלוריות

אבל כשאני צמאה אני לא יכולה לשתות משהו מתוק כי זה רק מצמיא עוד יותר!

orangeada

New member
אממ

אלכוהולי- מרגריטה פסיפלורה
(אבל יש לי עוד הרבה משקאות שלא ניסיתי אז לא יודעת) קל- תכלס הכל... בעיקר ספרייט וקולה (ואם יש אני אעדיף דיאט)

Cobe Anan

New member
בירה נחשבת למשקה אלכוהולי או קל...?

קיצ- אלכוהול: בירה, וויסקי, טקילה, אפטר שוק; קל: לימונענע, שייק פירות, מיצים טבעיים, השלוקים הראשונים של קוקה קולה (אחרי זה היא נמאסת...).

למעלה