../images/Emo180.gif../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif../images/Emo42.gifנראה שאני ראשונה ../images/Emo13.gif
או אולי לא, אם מישהי כבר התחילה ועדיין לא סיימה...
מצעד הלהיטים של מקפליי:
The Heart Never Lies No Worries Too Close For Comfort
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Queen: We Will Rock You We Are The Champions Radio Ga Ga Bohemian Rhapsody Don't Stop Me Now Under Pressure Who Wants to Live Forever The Show Must Go On Keane - Somwhere Only We Know Pet Shop Boys - Go West (הגרסה המקורית של השיר מו רס של קראקוביה... זה כל כך גאוני
) NeverShoutNever - Happy NeverShoutNever - Cheatercheaterbestfriendeater (אחד השירים המזעזעים, אבל הוא כל כך הצחיק אותי!) Lifehouse - You And Me Lifehouse - Everything Band od Brothers Theme Song - אני מנסה ללמוד את זה על פסנתר... פשוט אחת המנגינות היפות! Gory Gory What a Hell Of A Way To Die - גם מאחים לנשק... שיר כל כך חמוד (למרות שהורג אותי איך הם שרים ושמחים ומאושרים כשהם שרים על מישהו שצונח והמצנח שלו לא נפתח אז הוא קופץ אל מותו...) Airbourne Infantry - כמובן שגם זה מאחים לנשק... שיר קצרצר וחמוד שהעלה את המורל של החיילים ופשוט נדבקתי אליו!
הלהקה המגניבה של השבוע:
QUEEN
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=DVpdPe65pPg מושלם שלי אני פשוט אוהבת אותך
http://www.youtube.com/watch?v=91V8NQwT0ow&feature=related מדהים שלי
למרות שאני לא חושבת שזה היה צודק... http://www.youtube.com/watch?v=PKAdqPxdlF8&feature=related די הוא פשוט מושלם
אבל שמתי לב שלא משנה מ הקבוצה המפסידה, אני תמיד ממש מרחמת על השוער שלה...
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
שומרת סוד האנטומיה של גריי
אחים לנשק - ממש מומלץ! ראיתי את זה פעמיים השבוע ואני כבר בחצי של הפעם השלישית. הסדרה הכי טובה בעולם!
ספר / פיק השבוע:
הנסיך הקטן - הספר הכי מדהים שאי פעם קראתי, למרות שהוא ספר ילדים. בת בולין האחרת - אני מתה על סיפורי משפחת טיודור! קתרין מארגון - עוד לא סיימתי אבל אני קרובה וזה ספר מושלם.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המורה שלי לחליל ביום של ההופעה... אני עומדת להקיא ולהתעלף כי שכחתי לקחת את הכדורים שלי, והוא כועס עליי על שאני יוצא
שעה וחצי לפני תחילת ההופעה כדי להתקשר לאימא שלי שתביא לי אותם כשהיא באה
משהו ששימח:
ההופעה הלכה מעולה בסוף, והיה ממש כיף לסיים ככה את השנה של המגמה, של התזמורת ושל ההרכב
סוף הלימודים
94.6 ממוצע!! אושר!
משהו שהעציב:
אחים לנשק. פשוט מרגש כל פעם מחדש! יש כמה י"בניקים ממש חמודים בתזמורת ושנה הבאה הם לא יהיו
ואני לא מדברת דווקא על מראה. אני מדברת על התנהגות וצורת דיבור. חבל שהם לא יהיו. סוף הלימודים... מצד אחד שמח - מצד שני חבל...
ציטוטיה:
אימא שלי הביאה את המדים של אח שלי מהמכבסה ואח שלי ראה שהיא כיבסה גם את הכובע. אח שלי: שלחת את הכובע לכביסה?! אמרתי לך לא! אימא שלי: אתה אמרת לו, אני הרחתי אותו והחלטתי שכן! אבא שלי מספר לאח שלי דברים שקרו לו במילואים (הוא היה מ"פ): אבא: פעם איבדתי נגמ"ש... אח שלי: איך אפשר לאבד
נגמ"ש?!?! אימא שלי: הוא לא איבד אחד. הוא איבד שניים. אח שלי: איך אפשר לאבד
שנינגמ"שים? אבא: שכחתי אותם... *רק שתבינו מה זה נגמ"ש:
http://www.google.co.il/search?hl=iw&rlz=&q=%D7%A0%D7%92%D7%9E%D7%A9&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=629 היה לנו ערב כיתה (והיה מעולה, רק לידע כללי) ושיחקנו NEVER... וילדה אחת הגיע לחמש אצבעות והייתה צריכה לקבל משימה. עכשיו, את האצבע החמישית היא הרימה כשמישהו אמר שהוא אף פעם לא התנשק עם מישהו מאותו המין, והיא הרימה משמע היא כן. אז המשימה שלה הייתה לספר לנו מתי ולמה. הילדה: טוב. פעם ראשונה שהתנשקתי עם בת- ילדה אחרת: פעם
ראשונה? היו עוד פעמים? יש לי חברה שהיא זמרת ממש מוכשרת, וכששיחקנו NEVER בערב כיתה הייתה משימה משולשת לה ולעוד שתי בנות. מישהי: ש____ תשיר והאחרות ירקדו סלואו! אותה ילדה שהעירה לזאת מהציטוט הקודם: אתם נותנים לה לשיר במשימה שלה?! תנו לה לאכול גלידה! ו(כמה מפתיע) שוב פעם מהמשחק... קיבלתי משימה שהיא הייתה לקחת בקבוק ריק, לשים אותו על המצח, להסתובב במקום עשר פעמים ואז לשבת על הבקבוק (זה קשה!) בדיוק כשהתיישבתי אבא שלי התקשר, ואני כולי עם סחרחורת לא מהעולם הזה.... אבא: אני עוד חצי שעה בערך יוצא, עוד שעה אני אצלך. אני: אוקי (הקול שלי נשמע מוזר מהסחרחורת. אבא: את בסדר? קרה משהו? אני: התיישבתי על בקבוק.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Crackóvia - Mou, res
המלצת השבוע:
אל תשנאו גייז. הם כאלה מתוקים (חוץ מזה שבשכבה שלי שאותו אני שונאת, אבל נתעלם ממנו כי הוא באמת חרא בנאדם)
התמונה הכי חמה:
מהערב כיתה - היינו באחד החופים הכי יפים בארץ